Da su skupi, zaista jesu, mada iskreno nisam znala da su bas toliko dizali cene. Lose iskustvo sa njima nisam imala, mada iskreno nismo se tamo nesto puno ni zadrzavali. Deluju mi kao posteni, sto se tice rada a ne cene, pa sam ih zato spomenula, ali ako mislis da joj ne mogu pomoci (ipak ih znas bolje nego ja) onda ok.
Ne,ne..nisam rekla da joj ne mogu pomoci,pretpostavljam da su dobri veterinari,ali znam par primera koji su meni zasmetali i zbog kojih vise ne idem kod njih.
Npr. komsijskog pekinezera udarila kola,ja otrcim s njim do njega jer gazde nisu bile tu- oni nemaju rengen...ok nema veze,pas umire,odlucimo da se povezemo do susedne ambulante koja ima. lepo od njih sto su me vozili. Na putu do tamo,ja spomenem kako hocu da upisem veterinu,a on kaze da je zazalio i da sad moze da bi pre upisao ekonomiju(

,vet ili lekar pre svega da bi radio svoj posao mora biti zadovoljan njim),al nema veze,mozda mu je eto tako doslo da se pozali. Sutradan uspostavlja on prognozu za pekinezera,kaze,sve joj je polomljeno predlaze da se uspava momentalno,jer ne moze da kontolise nuzdu. Gazde odbile, pas se potpuno povratio,evo sad trckara kao da nista nije bilo. Ipak je to...ne znam...vet da mi savetuje tako nesto,i ja to uradim,a posle se ispostavi da je mogao da se spasi...al eto,mozda se desilo neko cudo,otkud znam,pa se pas potpuno povratio...
Onda ono za chip sto sam navela,a posle su mi rekli da su sve ordinacije dobile te jeftine,al dobro,nije provereno,necu da gresim dushu,mozda su stvarno imali samo te skupe.
I bila je jos jedna stvar koju je moj prijatelj doziveo sa njma,koje je na kraju i presudila da se obratim nekom drugom,al necu sad o tome.
Kazem vam,to e neki moj utisak,ne mora da znaci,mozda bi nekom drugom potpuno odgaovarao takav vet,mozda se eto igrom slucaja sve tako pogodilo,ne znam...
I na kraju,sto se tice cene,svaki vet radi prema nekoj svojoj ceni,oni traze 100e,Novak ko zna koliko itd. to je nas izbor.