krisb
Domaćin
- Poruka
- 3.925
Odvojis ih za to vreme dok ima teranje.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam muzjaka od 9 meseci i zenku od 5.Kako da sprecim njihovo parenje?Zao mi je da je sterilisem,a u jednij knjizi pise da injekcije nisu dobre jer kasnije moze da se dobije tumor dojke....Sta da radim?
Ne razumem sto ti je zao da je sterilises,ali nema veze. Kad kuja udje u teranje ti ih odvojii nek budu odvojeni sve dok joj se skroz ne zavrsi teranje,znaci nekih mesec dana.

Traje 21dan
malo Krace.
 A i ja onda mirisem na Zone, pa i mene samu sacekuju kad sam napolju, ni prodavnice ne mogu mirno...
 A i ja onda mirisem na Zone, pa i mene samu sacekuju kad sam napolju, ni prodavnice ne mogu mirno... A koje je vreme za male kujice najpogodnije za sterilizaciju? Zone ima sad 8,5 meseci i ovo joj je prvo teranje.
 A koje je vreme za male kujice najpogodnije za sterilizaciju? Zone ima sad 8,5 meseci i ovo joj je prvo teranje.Ne razumem sto ti je zao da je sterilises,ali nema veze. Kad kuja udje u teranje ti ih odvojii nek budu odvojeni sve dok joj se skroz ne zavrsi teranje,znaci nekih mesec dana.
Traje 21dan
malo Krace.
a od koliko najmanje moze da se sterilise?
 , ali sam napravila razliku izmedju bolje i losije solucije.
, ali sam napravila razliku izmedju bolje i losije solucije.pise u knjizi da moze da dobije teranje od 6 meseci!Znaci sad dok ima 5 meseci mogu da je sterilisem
Ja pitam dal je rasno misleci da ako jeste a hoce i moze da je pari da je ne sterilise odma, a ako nije nema potrebe da ceka kao ja, stvar njenog izbora!