gost 62566
Ističe se
- Poruka
- 2.032
Videcemo kako ce da bude,Tete ima operaciju sledece nedelje.Ovako preko telefona delovali su mi profesionalno i ljubazno,cak su mi rekli da tih 1700 din. dodje kao neki prilog,pa i ako nemas nema veze,operisace je!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja sam htela Snupija da vodim tamo jer za muzjake znam da se za operaciju/kastraciju ne otvara stomak pa je operacija jako jednostavna, ali sam cula od jedne zene koja je tamo operisala kuju da je posle dala 200e za lekove jer je pas dobio sepsu i sta ti ja znam ali samo od nje sam to cula. Inace svi hvale taj centar.

Bez sekiracije,slobodno odvedi Snupija u CENTAR,evo moja kujica se super oseca,ne uzima nikakve lekove,jedan dan je samo bila pospana i nije isla napolje,a sada izlazi,obavlja sta treba,po malo jede,setka se po stanu,sve u svemu odlicno se oporavlja!Bitno je da poslusas savet veterinara i toga da se pridrzavas i sve ce biti o.k.!Samo napred i srecno!!!Ja sam htela Snupija da vodim tamo jer za muzjake znam da se za operaciju/kastraciju ne otvara stomak pa je operacija jako jednostavna, ali sam cula od jedne zene koja je tamo operisala kuju da je posle dala 200e za lekove jer je pas dobio sepsu i sta ti ja znam ali samo od nje sam to cula. Inace svi hvale taj centar.

Moja kuja ima 9 godina, rađen joj je carski rez pre 4 godine, rečeno mi je da će i dalje moći da ima kučiće. Međutim, ona ne da ne može da ima kučiće, već su nastali dodatni problemi i to u vidu nekog gnojnog iscetka, koji je svakodnevno prisutan. Da li preporučujete ultrazvuk pre operacije?
Gresis sweexy, nema klanova ovde. Nije najbolje odradjeno zatvaranje tvoje teme ali sta je - tu je. Bitnije je da promislis sta ces sa svojom macom. Nemoj gubiti vreme, i nadam se da ces pazljivo razmisliti i odluciti sta je najbolje za nju. Javi nam sta se desava svakako.

Vec jesam,uzece je moji privremeno i "udaće"se za mog belog macka,a za kasnije posle okota,videcemo.Na ulicu mali mačići,nece sigurno.Ima jos uvek dobrih ljudi koji bi da cuvaju male mace.![]()
Savetovala bih ti u tvom slucaju posle tog parenja, ako odlucis da je zadrzis, da je sterilises ipak, tako neces imati isti 'problem' ponovo. Naravno da ima dobrih ljudi koji ce ih prihvatiti, samo nemojte odustati ako ih ne pronadjete odmah. 

Jesu li ti rekli zasto? Da nije to malo previse krvi? Kod kog veterinara ste isli? Bas mi je zao sto se to tako iskomplikovalo i sto si se toliko nasekirala