Sterilizacija kuja i macaka

Pa srećne mu rane junačke! ;) Mukica mala, baš si me otkinula sad. Nema veze, bitno da se to ne iskomplikuje dalje. Jesu li poslali to tkivo na analizu negde, da se utvrdi kakav je proces u pitanju? Ne može čovek da bude previše oprezan nikako. Izljubi ga u moje i Milicino ime.

pa ona u principu nije hirurg,ali sterilizacije radi,ali ne znam dal da joj poverim ovako nesto da odradi.....
naravno ultrazvukom bi se videlo gde je jajnik pa bi se onda operisalo,ali opet se plasim :sad2:
ona je savrsena za lechenja i tako to,ali ne znam kakva je sa operacijama tog tipa

drzim palceve tvom psu i tebi naravno...naoruzaj se strpljenjem,,,pa da prodje....bas mi zao kad procitam ovakve stvari....opet ne razumem takvu aljkavost, trebao je bar da ti da br. mobilnog da mozes da ga zoves u bilo koje vreme, a ne da padas u nesvest od straha, tako sam i ja prosla s mojom kujom(ali mi je dao vet. i kucni, i mobilni...ipak se covek manje boji...)...sve najbolje i brz oporavak tvom kusi..:)

da,ne krvari ali otekne i mirishe pa je muzijaci malo smaraju i ima plodne dane,pa potura guzu muzijacima pod nos namerno(smesno za videti inache).....
i imala je i laznu trudnocu...sve je isto samo krvi nema
a to znachi da moze da nastane ogroman problem(tumori,poremecaji hormona,bla bla)
:(
sve zbog veterinarke koja nije umela da "nadje" jajnik(jbte i ja bih ga nashla) :roll:

e a meni je Vukovic sterilisao dve machke i Goldi...
jedna machka je imala gnojnu upalu i u 5 do 12 je spasena....mi smo mislili da je trudna posto se parila(nadula se bila i pod rukom se osecalo kao da su machici),kad ono upala...i vukovic je spasio.....
ali chini mi se da vukovic pravi mnogo velike rezove....:think: zapravo ne chini mi se,nego pravi velike rezove....nije bas da raspori zivotinju,ali su veci nego sto je potrebno

drzim palceve tvom psu i tebi naravno...naoruzaj se strpljenjem,,,pa da prodje....bas mi zao kad procitam ovakve stvari....opet ne razumem takvu aljkavost, trebao je bar da ti da br. mobilnog da mozes da ga zoves u bilo koje vreme, a ne da padas u nesvest od straha, tako sam i ja prosla s mojom kujom(ali mi je dao vet. i kucni, i mobilni...ipak se covek manje boji...)...sve najbolje i brz oporavak tvom kusi..:)

ma imala sam ja njegov broj mobilnog,tj.njihov,posto imaju tri broja na vizit karti,ali ******,jednostavno se ne javljaju. Ja se nisam pokajala sto sam ga odvela tamo,i od sad cemo ga stalno voditi tu. JEDINA mana im je ta sto ih je tesko naci,ali ostalo....nemam na cemu da im zamerim. Potpuno su predati svom poslu,guzve ispred ordinacije su nevidjene,hvala bogu mi smo imali zakazano,juce je ispred u dvoristu bilo 6-7 pasa. Svi ti vlasnici su jako zadovoljni,sto ipak nesto govori o samoj vet ambulanti.

MICO,ako hoces da je vodis na operaciju ja bi ti preporucila njih ili Novaka.

Ja jedino mogu da ti preporucim ordinaciju vetgate, oni jesu malo skuplji (ne sad nesto da se onesvestis) ali mislim da bi odradili sve posteno.

mi smo pre Rota isli u vetgate. Cena koju su trazili je dupla(ovde 50e a kod njih 100e) I nema veze,htela sam ja tamo da vodim,jos smo i komsije,al onda sam cula jedno lose iskustvo koje je kod njih imao jedan covek sa psom,i predomislila sam se. A Rota su mi svi toplo preporucili i nisam se pokajala

e da i jos nesto za vetgate,kad su cipovi bila na onoj akciji od 100 dinara,oni su meni hteli da naplate 2000.

Back