ops:Sorry, moj propust, verovatno u brzini. I moram da priznam da mi je bilo malo cudno.
No problem, verovatno je permutacija u brzini, no ona varijanta me podseća na neku alergiju, izvini sad na digresiji, pa mi je bilo smešno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ops:Sorry, moj propust, verovatno u brzini. I moram da priznam da mi je bilo malo cudno.
No problem, verovatno je permutacija u brzini, no ona varijanta me podseća na neku alergiju, izvini sad na digresiji, pa mi je bilo smešno![]()
Stvarno nisam do sada cula za Centar za mesance i ako mogu da dobijem njihov broj bila bih vam veoma zahvalna. Nebih da se ovo sto cu reci pogresno protumaci jer nisam bas puna para ali mi nisu toliko bitne pare koje cu dati vec da mi je moja Bibi posle toga ziva i zdrava. Ona je najveci secer koji postoji i ima jedva pet kila pa me je uzasan strah da se nece ...., ma nesmem to ni da kazem. Volela bih da nadjem nekog veterinara koji iskreno voli zivotinje i koji im zeli sve najbolje posle svoje intervencije.
Da li da kastriram machora koji zzivi u dvorishtu i u kuchi...kakve su posledice po njegov "drushtveni zzivot" i snalazzenje u okruzzenju?
pipi,ja bih ti preporucila kastriranje jer mu se smanjuje potreba za skitanjem,ali to su ti vec rekli...kada sam ja razgovaral sa vetom rekoa mi je da kastriranje ne obavljam pre desetog-jedanaetsog meseca,jer tada postaje potpuno polno zreo i najbolje je tada uraditi kastraciju...
Imam ja jedno pitanje.
Moj Snupi je jako agresivan prema muzjacima, ne svim samo nekim, i ja bih ga sterilisala(kastrirala), jer se time smanjuje agresivnost. On ima 6 godina, a ja sam cula da kod muzjaka nije komplikovana operacija i da kad ih operisu to ne usivaju nego puste da samo zaraste- da li je to tacno?!
On je veeeelika maza ali zbog svog temperamenta setamo ga samo na kratko a to i nije neka setnja, pa me interesuje vase misljenje!
Predpostavljam da je Snupi pas,agresivnost se smanjuje jer se kastracijom otklanjaju testisi a samim tim i njegov nagon za parenje.Ukoliko je uzrok njegove agresivnosti nagon za parenje mozes da ga kastriras ali posto je on vec dekica,moras da vodis racuna o njegovom zdravlju.Ako nema problema sa srcem mozes da ga kastriras jer ukoliko ima neki zdravstvenih problema odgovorni veterinar nece pristati da radi operaciju jer je rizicno dati anesteziju ako pas ima problema.Ako je zdrav onda mozes da ga kastriras,zasto da ne.