smeh
Veoma poznat
- Poruka
- 13.755
Uh... moja iskustva sa veterinarima u ovoj varoši su vrlo raznolika...Hvala, jeste - sve je proslo u najboljem redu. Probudio se, pa je ponovo legao da spava ali nije hteo da pije vode. Jeo je malo, i tako... Ima i jednog drugara koji se jako zabrinuo za njega i samo ga lize![]()
Uh, jako bih volela da dobijem preporuku nekog dobrog veterinara iz Zrenjanina, ali niko se do sada nije javio, a postavila sam na tri mesta.
Hvala svima na savetima![]()
Ne znam da li su se pominjala imena, u svakom slučaju postoji jedan za koga potpisujem da je izuzetan stručnjak i dok je bio mlad i radio u Veterinarskoj stanici (onoj u Koče Kolarova) bio je i predan poslu i vrlo pažljiv i predan poslu. Mog Amija je u to vreme "izvukao iz mrtvih" i produžio mu (kvalitetan i aktivan) život na još pet godina.
Isti je odgovoran što je moj drugi pas uginuo pre vremena, jer je poboljšanje ocenio kao konačno, nije uradio još jednu kontrolu, niti mi skrenuo pažnju da pratim... a ja sam, budala, imala bezgranično poverenje u njega i shvatila da stvari baš i ne idu kako treba tek kada je stanje bilo znatno pogoršano... Konačnu odluku da više ne idem kod njega (osim ako, ne daj Bože, ne budem morala) donela sam kada mi je eutanaziju za kuče koje sam dan ranije pokupila na ulici i koje je komšijski pas unakazio, naplatio 1000 dinara (pre jedno 4-5 godina
)!Donu sam, kada je "zakačila" krpelja, vodila u Mužlju kod Zorana i on mi je OK. Korektan je i što se tiče rada i naplaćivanja... samo deluje malo ćudljivo i namrgođeno. Tamo je vodim i na vakcinaciju, tamo je i čipovana, ali nekih ozbiljnijih zdravstvenih problema, Bogu hvala, nismo imali.
Na podforumu "Zrenjanin" imaš temu "Kućni ljubimci u ZR" i pominjali su se veterinari... pa pogledaj. Ozbiljniji odgajivači su mnogo bolje upućeni.
Mada... imam još jednu informaciju. U Ečki (a to, bar, nije daleko) veterinarsku ambulantu drži relativno mlad dečko, bio je perfektan student, kinolog je, voli to što radi... tako da potpuno verujem da je i dobar veterinar.

samo da joj ne napravi decu