Hvala svima na odgovorima.
Taj veterinar vazi za jednog od "boljih". A izgleda da su svi tamo kasapini, kastraciju obavljaju u lokalnoj, kad rade operacije u opstoj zivotinje se iz njih ne bude, urlaju na ljude, i tako... Katastrofa. Devojka ima izbor izmedju tog, koji radi kastraciju u lokalnoj i ovog drugog za kojeg mi je napisala sledece "...tetina Breskvica je ishla kod njega da se sterilishe, a on je jedno 10 puta pitao, zashto ste vi doshli... i posle operacije je pitao... a koji smo zahvat sad uradili.... "
Zlatili se ovi nasi veterinari, stvarno. Kad vidim kako se tamo obavljaju intervencije, kao u srednjem veku, bude mi drago sto sam u Bg, pa mogu da izvoljevam i trazim inhalacionu i monitoring za sta verujem da oni tamo nisu ni culi.
Ne znam, poludecu vise... Da mi je neko rekao da cu ovoliko strahovati zbog obicne kastracije, rekla bih mu da je blesav.
Da ne bih obeshrabrila ljude koji se dvoume oko sterilizacije, da znate da je ovo izuzetak, i vrlo delikatna situacija. I naravno, kao sto sam vec rekla (a i Imaginaton* je napomenula), radi se o veterinarima koji su dobrim delom usmereni na lecenje stoke, a ne domacih zivotinja, pa im se i pristup u mnogome razlikuje.