lavicazar
Veoma poznat
- Poruka
- 13.612
Ako ti je primarna briga njeno zdravlje, sterlisi je sad, cim joj prodje teranje. Veruj mi na rec, ili procitaj teme o sterilizaciji na Pomoc, savet, nega i na Mackama. Zabluda je da kuja mora da ima jedno leglo zbog zdravlja, teska zabluda koju su mnoge kuje platile cak i zivotom. Mesozderi su skloni tumorima i zasto bi povecavala taj rizik ako ne moras?!
Ti si mi rekla da macori trebaju da se kastriraju sa godinu ipo, ovaj ima godinu ipo u aprilu ce dve, znaci idealno vreme
vi moji muski, muz i rodjak sa kojim "delimo" Mirka, nece da cuju da ga "osakatimo", nema veze sto su Bilija gledali tu kako se pati sa nogom slomljenom u svaleraciji. 

Stara je vec dosta, pa je ipak malo teze za nju. Do sada smo je vodili na inekcije neke (ne znam tacno kako to funkcionise) da se ne bi parila ili smo je zakljucali. Trebali smo je voditi na sterilizaciju mnogo ranije. Ove godine nismo pazili pa je ostala skotna, imala 2 kuceta, 1 je rodjeno mrtvo. Drugo je preslatko, poklonili smo poznaniku nakon 7 ned.