Hriscanin.Hriscanin
Poznat
- Poruka
- 8.529
Srećo mala, prestani da "pomažeš" ljudima, molim te. Uostalom, nisam primetila da iko od vas tražio pomoć, navalentno se namećete ne razmišljajući o posledicama toga, a posledica je tako jasna... Ljudi beže od hrišćanstva zbog takvih kao što ste vi. Nesvesni ste svojih mana, grešaka i najbitnije grehova, ali zato pametujete nad svima i osuđujete tako lako jer vas "pravda Bog" - glupost! Ali moram priznati, dati ljudima iluziju da mogu da pišu šta hoće i da će biti zaštićeni od samog Boga "njegovom" svetom knjigom, je jako dobra ideja... vraški dobra ideja![]()
Amaunt, ja ne znam kada sam nekog osudio ili pisao nesto tako el sam ti rekao da si okultista?
Ja sam ti pisao da to sto radis nije dobro i da dolazi od satane, a ne da si i ti sama, to.
Ja ne podrzavam niti pripadam u te sto pale vestice u Bozije ime jer je to ubijanje, a pise im ne ubi, a oni su zavedeni i mojih mana sam sam svestan ali bar pokusavam da ih savladam i da im se suprotstavim sto i nije tesko kada znas ko ti daje snage. Neki se boje da krenu tim putem jer se plase da ne propuste mladost i zivot, a zasto hriscani sirom sveta prolate dobro u zivotu?