Stav Biblije prema natprirodnim pojavama i misterijama

• Začetnik teme Začetnik teme EdZR
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Srećo mala, prestani da "pomažeš" ljudima, molim te. Uostalom, nisam primetila da iko od vas tražio pomoć, navalentno se namećete ne razmišljajući o posledicama toga, a posledica je tako jasna... Ljudi beže od hrišćanstva zbog takvih kao što ste vi. Nesvesni ste svojih mana, grešaka i najbitnije grehova, ali zato pametujete nad svima i osuđujete tako lako jer vas "pravda Bog" - glupost! Ali moram priznati, dati ljudima iluziju da mogu da pišu šta hoće i da će biti zaštićeni od samog Boga "njegovom" svetom knjigom, je jako dobra ideja... vraški dobra ideja :)

Amaunt, ja ne znam kada sam nekog osudio ili pisao nesto tako el sam ti rekao da si okultista?
Ja sam ti pisao da to sto radis nije dobro i da dolazi od satane, a ne da si i ti sama, to.
Ja ne podrzavam niti pripadam u te sto pale vestice u Bozije ime jer je to ubijanje, a pise im ne ubi, a oni su zavedeni i mojih mana sam sam svestan ali bar pokusavam da ih savladam i da im se suprotstavim sto i nije tesko kada znas ko ti daje snage. Neki se boje da krenu tim putem jer se plase da ne propuste mladost i zivot, a zasto hriscani sirom sveta prolate dobro u zivotu?

Naravno da sam sve lepo rekao. Na pp pises jedno,a ovdje drugo.A mislis vjerovatno trece.

Čik pastuj ovde sve što sam ti napisala na pp... Ne moraš da se bojiš jednog malog bana.

Idi brzo uzmi Bibliju i potraži gde si to pogrešio, ili da ipak ideš linijom manjeg otpora i radiš ono što uvek radiš, potraži gde sam ja pogrešila :)

Poslednja izmena od moderatora:
Amaunt, ja ne znam kada sam nekog osudio ili pisao nesto tako el sam ti rekao da si okultista?
Ja sam ti pisao da to sto radis nije dobro i da dolazi od satane, a ne da si i ti sama, to.
Ja ne podrzavam niti pripadam u te sto pale vestice u Bozije ime jer je to ubijanje, a pise im ne ubi, a oni su zavedeni i mojih mana sam sam svestan ali bar pokusavam da ih savladam i da im se suprotstavim sto i nije tesko kada znas ko ti daje snage. Neki se boje da krenu tim putem jer se plase da ne propuste mladost i zivot, a zasto hriscani sirom sveta prolate dobro u zivotu?

Mda. hrišćanski srpski narod je naročito dobro prošao. I deca koja leže na onkološkoj klinici i umiru od raka naročito dobro prolaze. Da li je to milost tvog boga?

Nisam te ni optužila da to radiš, pa nema potrebe da se pravdaš.

A otkud tebi ideja da znaš šta ja radim? Šta radim? hajde napiši.

To idi reci tvom "bratu" koji me je ovde sahranio juče.

Mda. hrišćanski srpski narod je naročito dobro prošao. I deca koja leže na onkološkoj klinici i umiru od raka naročito dobro prolaze. Da li je to milost tvog boga?

E pa ti se zapitaj da li su oni stavarno hriscani i da li oni stavrno veruju ili idu u crkvu samo bog toga da pokazu da su oni srbi pravoslavne vere... (nacionalizam)

Nisam te ni optužila da to radiš, pa nema potrebe da se pravdaš.

A otkud tebi ideja da znaš šta ja radim? Šta radim? hajde napiši.

To idi reci tvom "bratu" koji me je ovde sahranio juče.

Nisam juce bio tu pa da znam sta je bilo, mada sumnjam... :confused:
Pa citirala si mene, pa sam mislio da se odnosi na mene, no?
Pa ne znam sta radis ali cim si paganka samim tim sto verujes u tamo nesto... al dobro ja ne gledam na to ko u sta veruje i koj je nacije, ako postoji sansa da ga preobratim onda cu i da uradim to...

Staviti nekom sliku na kojoj je grob i piše R.I.P., nazvati nekoga satanistom kao što si mene bezbroj puta nazvao pa si prestao kad si dobio po ušima, tvrdioti da će svi koji ne pripadaju tvojoj verziji hrišćanstva biti uništeni znači unapred doneti sud o nekome, to jest, osuditi ga. Ne mogu da verujem da si toliko licmeeran pa ne možeš da priznaš da osuđuješ druge. U najboljoj bekicinoj tradiciji. :D
Tebe sam tako nazivao na osnovu tvog otvorenog promovisanja satanizma. Dakle,na osnovu tvojih postova donio sam zakljucak.

Pa ponovo da silujes trouglic.. Ma hajde,nisam tako naivan...

Ccccccc. Ako se bojiš trouglića, kako bi izdržao muke na koje bi te stavili bezbožnici, kako bi česno postradao i zaslužio carstvo nebesko? Jaka mi tvoja vera.:rotf:

Evo, neću stiskati trouglić, obećavam, dajem reč. Sad citiraj moj post u kojem otvoreno promovišem satanizam. Ili priznaj da ti je laž druga priroda. Ovo je treći put da nešto tvrdiš a ne iznosiš dokaze. Treći put si masno slagao. "Hrišćanine".

Ccccccc. Ako se bojiš trouglića, kako bi izdržao muke na koje bi te stavili bezbožnici, kako bi česno postradao i zaslužio carstvo nebesko? Jaka mi tvoja vera.:rotf:

Evo, neću stiskati trouglić, obećavam, dajem reč. Sad citiraj moj post u kojem otvoreno promovišem satanizam. Ili priznaj da ti je laž druga priroda. Ovo je treći put da nešto tvrdiš a ne iznosiš dokaze. Treći put si masno slagao. "Hrišćanine".

Da,da,,,, i Alister Krouli to isto rece. :rotf:

Nisam juce bio tu pa da znam sta je bilo, mada sumnjam... :confused:

Kako ne znaš? Šta, mrzi da vratiš par stranica, evo sad ću da ti pokažem.

Nazalost,ima i izgubljenih slucajeva. :rida:

Sestro,zao mi je,pacijent je preminuo.

http://1.***************/-CJ4jSdjFvSU/TVq2-JfQeVI/AAAAAAAAAeE/FBwxxpH2MiY/s400/rip0615071.gif

Pa citirala si mene, pa sam mislio da se odnosi na mene, no?

Čim tebe citiram, tebi se i obraćam, šta si se sad zbunio? :lol:

Pa ne znam sta radis ali cim si paganka samim tim sto verujes u tamo nesto... al dobro ja ne gledam na to ko u sta veruje i koj je nacije, ako postoji sansa da ga preobratim onda cu i da uradim to...

Objasni boldovao, molim te :roll:
Ne gledaš u šta ko veruje? Pa odakle potreba da preobratiš? I najbitnije, ko ti je dao pravo da pokušavaš da manipulišeš ljudskim umovima? I ako sam tako loša, jer sam paganka i verujem u tamo nešto, otkud ispadoh na tvojoj listi prijatelja?

Capture.JPG

Back