Stav Biblije prema natprirodnim pojavama i misterijama

• Začetnik teme Začetnik teme EdZR
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa kao sto ti vec rekoh na nekoj slicnoj temi..bem ti ja coveka koji rodjenom detetu odbija dati krv i lekarsku pomoc zatosto to njegov bog trazi od njega ....
Bog to ne traži od nikog. Ali se ti hvataš za neke fanatike koji sebe smatraju religioznim i prebacuješ ih mene....pa onda napominjete inkviziciju, krstaške ratove...i šta sve ne...Pogledaj šta Bog od nas traži pa onda izvodi zaključke.
p.s.
Već sam ti rekao da bih tebi dao krv pa da je ne znam šta u pitanju. :cool:

Bog to ne traži od nikog. Ali se ti hvataš za neke fanatike koji sebe smatraju religioznim i prebacuješ ih mene....pa onda napominjete inkviziciju, krstaške ratove...i šta sve ne...Pogledaj šta Bog od nas traži pa onda izvodi zaključke.
p.s.
Već sam ti rekao da bih tebi dao krv pa da je ne znam šta u pitanju. :cool:

jehova svedoci ne smeju nikome dati krv niti je smeju primiti ...kazu tako im bog naredio ..a ti si jedan od njih ...

i naravno da cemo spominjati sve zlocine pocinjene u ime vere jer to je jedino za sta znamo da je istina ...nije pisano ni prepisivano iz starih egipatskih knjiga kao sto su prepisane i bozje zapovedi za koje je bogu trebalo vise vremena nego da napravi svet ...

taj tvoj tvorac neki opasan psihopata, ko i onaj norvežanin što je pobio pre neki dan onu decu u oslu...:sad2:
razlozi za pokolj su im do jaja, jesi li ti siguran da to nije taj tvoj đavo maskiran u boga :evil:

pa norvezanin je ucio od najboljeg, od Boga.
Lekcija jedan - kako pobiti decu. Bog kaze da pustis medvede na njih ali Brejvik je ipak bio malo milostiviji.

jehova svedoci ne smeju nikome dati krv niti je smeju primiti ...kazu tako im bog naredio ..a ti si jedan od njih ...

i naravno da cemo spominjati sve zlocine pocinjene u ime vere jer to je jedino za sta znamo da je istina ...nije pisano ni prepisivano iz starih egipatskih knjiga kao sto su prepisane i bozje zapovedi za koje je bogu trebalo vise vremena nego da napravi svet ...
Ja sam jedan od njih - :lol: ..kako si samo samouverena..:lol:
Ne, nisam...ne pripadam ni jednoj organizaciji....običan građanin sa pravom na svoje mišljenje. :hvala:

Pa neću ti ni ja smetati, samo što ćeš ispasti neozbiljna. Mogu i ja izaći na ulicu da ubijam decu u tvoje ime...

Ljudi probudite se!
Satanisti su izmislili vanzemaljce kako bi manipulisali ljudima, koliko samo u americi ima onih koji cekaju doalzak vanzemaljaca, i lude?
Sve natpridorno cine demoni koji uticu na nas, nadamnom hvala i slava Bogu vise nemaju moc.
Ja sam nekada verovao u Duhove, i magiju(nisam se bavio sa tim) ali sam mislio da postoji dobra i losa, sve dok nisam iskusio i video kako je to opasno, vecina vas je procitala temu o Druidima i mom iskustvu sa njima i ostalim.
Kada god sam bio u nevelji sam prizvao sam Hrista i sve je nestalo istog casa!
Ne bojite se da ucinitie korak taj koji ce vas prbliziti Bogu, i ne dozvoljavajte satani da utice i vlada nad vama, jer on vodi u smrt.
Verovatno cete traziti dokaz za Bozije postojanje, no probajte ucinite taj korak puni vere, pokajte se i u Duhu i Istini trazite Boga, licno iskustvo ce vam biti dovoljan dokaz!

Pogledajte prilog 195080

Pogledajte prilog 195081

Pogledajte prilog 195082

Pogledajte prilog 195083

Pogledajte prilog 195084

ahhhh opet sekta o sekti...... :zper: a da organizujete neki rat sekti....... :whistling:
p.s. ove slichice ko da su pravili retardirani primerci....

ahhhh opet sekta o sekti...... :zper: a da organizujete neki rat sekti....... :whistling:
p.s. ove slichice ko da su pravili retardirani primerci....

Са холандског сајта су... Нису... показују оно што ти нежелиш да схватиш... :sad2:
Да управу си ја сам у опасној психо секти која килује људе и убија све око себе... Ма мож си мислит!
Stvatno... :D

Back