- Poruka
- 1.196
A da im prvo posvetimo pažnju, a?
uvucemo ih u sektu i onda ako im zatreba krv kazemo - no no ,nema krvi,crkni ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da im prvo posvetimo pažnju, a?
Ja ne želim da gledate mojim očima, već svojim.a sta mi imamo da gledamo kad si vec ti sve video ...
Auuu..što si se ti uhvatila za neku krv...diskutuješ li samnom ili sa nekim ko ne da krv? Ako ti nedaj Bože zatreba...zovi pa ću ti dati sve zalihe ako treba.uvucemo ih u sektu i onda ako im zatreba krv kazemo - no no ,nema krvi,crkni ....
Auuu..što si se ti uhvatila za neku krv...diskutuješ li samnom ili sa nekim ko ne da krv? Ako ti nedaj Bože zatreba...zovi pa ću ti dati sve zalihe ako treba.
Ja ne želim da gledate mojim očima, već svojim.
Bog to ne traži od nikog. Ali se ti hvataš za neke fanatike koji sebe smatraju religioznim i prebacuješ ih mene....pa onda napominjete inkviziciju, krstaške ratove...i šta sve ne...Pogledaj šta Bog od nas traži pa onda izvodi zaključke.pa kao sto ti vec rekoh na nekoj slicnoj temi..bem ti ja coveka koji rodjenom detetu odbija dati krv i lekarsku pomoc zatosto to njegov bog trazi od njega ....
Tu se korite duhovne oči..pa mi nismo toliko stari da smo mogli videti svojim ocima...ti ocigledno jesi ...
taj tvoj tvorac neki opasan psihopata, ko i onaj norvežanin što je pobio pre neki dan onu decu u oslu...Tu se korite duhovne oči..A ovde je glavni cilj upoznati Tvorca, kada to uspeš, sve ćeš ostalo razmeti.
Bog to ne traži od nikog. Ali se ti hvataš za neke fanatike koji sebe smatraju religioznim i prebacuješ ih mene....pa onda napominjete inkviziciju, krstaške ratove...i šta sve ne...Pogledaj šta Bog od nas traži pa onda izvodi zaključke.
p.s.
Već sam ti rekao da bih tebi dao krv pa da je ne znam šta u pitanju.![]()
Tu se korite duhovne oči..A ovde je glavni cilj upoznati Tvorca, kada to uspeš, sve ćeš ostalo razmeti.
taj tvoj tvorac neki opasan psihopata, ko i onaj norvežanin što je pobio pre neki dan onu decu u oslu...
razlozi za pokolj su im do jaja, jesi li ti siguran da to nije taj tvoj đavo maskiran u boga![]()
hvala,ne upoznajem se licno sa necistima ...
pa jeste, možda je brejvik umislio da je jedan od tih božjih medveda pa odlučio da uzme stvar u svoje ruke.pa norvezanin je ucio od najboljeg, od Boga.
Lekcija jedan - kako pobiti decu. Bog kaze da pustis medvede na njih ali Brejvik je ipak bio malo milostiviji.
Ja ne želim da gledate mojim očima, već svojim.
pa jeste, možda je brejvik umislio da je jedan od tih božjih medveda pa odlučio da uzme stvar u svoje ruke.
čudni su putevi sluga božjih, često i veoma krvavi...
U prevodu je sluga sa veliko S želeo da kaže, "Ja ne želim da gledate mojim očima, već svojim, kroz moje"![]()
Ha, evo ga još jedan mudrovan...taj tvoj tvorac neki opasan psihopata, ko i onaj norvežanin što je pobio pre neki dan onu decu u oslu...
razlozi za pokolj su im do jaja, jesi li ti siguran da to nije taj tvoj đavo maskiran u boga![]()
Ja sam jedan od njih -jehova svedoci ne smeju nikome dati krv niti je smeju primiti ...kazu tako im bog naredio ..a ti si jedan od njih ...
i naravno da cemo spominjati sve zlocine pocinjene u ime vere jer to je jedino za sta znamo da je istina ...nije pisano ni prepisivano iz starih egipatskih knjiga kao sto su prepisane i bozje zapovedi za koje je bogu trebalo vise vremena nego da napravi svet ...
Samo ti umiruj savest....Koji citat opravdava ovo što je uradio?pa norvezanin je ucio od najboljeg, od Boga.
Lekcija jedan - kako pobiti decu. Bog kaze da pustis medvede na njih ali Brejvik je ipak bio malo milostiviji.
A možda ste vi umislili da ste pametni pa sada mudrujete... :thinkpa jeste, možda je brejvik umislio da je jedan od tih božjih medveda pa odlučio da uzme stvar u svoje ruke.
čudni su putevi sluga božjih, često i veoma krvavi...
Ljudi probudite se!
Satanisti su izmislili vanzemaljce kako bi manipulisali ljudima, koliko samo u americi ima onih koji cekaju doalzak vanzemaljaca, i lude?
Sve natpridorno cine demoni koji uticu na nas, nadamnom hvala i slava Bogu vise nemaju moc.
Ja sam nekada verovao u Duhove, i magiju(nisam se bavio sa tim) ali sam mislio da postoji dobra i losa, sve dok nisam iskusio i video kako je to opasno, vecina vas je procitala temu o Druidima i mom iskustvu sa njima i ostalim.
Kada god sam bio u nevelji sam prizvao sam Hrista i sve je nestalo istog casa!
Ne bojite se da ucinitie korak taj koji ce vas prbliziti Bogu, i ne dozvoljavajte satani da utice i vlada nad vama, jer on vodi u smrt.
Verovatno cete traziti dokaz za Bozije postojanje, no probajte ucinite taj korak puni vere, pokajte se i u Duhu i Istini trazite Boga, licno iskustvo ce vam biti dovoljan dokaz!
Pogledajte prilog 195080
Pogledajte prilog 195081
Pogledajte prilog 195082
Pogledajte prilog 195083
Pogledajte prilog 195084
Uh...kakvi su mi advokati..U prevodu je sluga sa veliko S želeo da kaže, "Ja ne želim da gledate mojim očima, već svojim, kroz moje"![]()
ahhhh opet sekta o sekti......a da organizujete neki rat sekti.......
p.s. ove slichice ko da su pravili retardirani primerci....
I dodala bih... bila je to Božija volja.