- Poruka
- 1.196
Da li si ti uopšte pročitala šta je on napisao?![]()
yok ja ..ja samo biblije citam ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li si ti uopšte pročitala šta je on napisao?![]()
Što si pustio Lucifera da živi...što ga nisi odmah spalio?ja i bog smo jedno ...pitaj smrtnice sta te zanima ?
To bi ti bilo najpametnije.yok ja ..ja samo biblije citam ...
Što si pustio Lucifera da živi...što ga nisi odmah spalio?
ja i bog smo jedno ...pitaj smrtnice sta te zanima ?
Kakvi ste bogohulnici.Kad Bog nekog kazni za njegovu zlocu,onda je BOg tiranin i diktator,a kada Bog postuje slobodnu volju nekog bica i dopusti mu da izabere onda opet ne valja jer je dozvolio da nastane zlo. Pa odlucite se....
Mmm,to neko dvojstvo postalo u modi kod vas satanista?![]()
Zašto?da sam ga spalila vas danas ne bi bilo ....
Da citiram jednog kolegu:Не дозволимо да понављамо грешку и да верујемо да постоји тотално добро и зло.
Лао Це
Што је за једнога зло, за другога је добро. Смрт сигурно није добра бићу које умире, али ослобађа место другим бићима.
Ерго, ни сатанисти онда нису апсолутно зло
Мени је логичнији такав поглед на ствари, него веровати да Бог допушта постојање зла само да би кажњавао грешнике.
To je priča divljaka, koji ne razlikuje pojam dobro i korisno . Ili je neki još veći divljak to još gore preveo.
Dobro i zlo itekako postoje, jer ako taj osjećaj izgubimo nestaće pravda, propašće svijet.
Ježim se od komentara i osoba koje daju takve komentare jer su nadahnute satanskom gordošću i nepravednošću.
Bio bi u pravu da smo nastali slučajno, evoluirali ili sl. glupost...ali pošto je to neozbiljno...onda je i ovo što si rekao neozbiljno...Не дозволимо да понављамо грешку и да верујемо да постоји тотално добро и зло.
Лао Це
Што је за једнога зло, за другога је добро. Смрт сигурно није добра бићу које умире, али ослобађа место другим бићима.
Ерго, ни сатанисти онда нису апсолутно зло
Мени је логичнији такав поглед на ствари, него веровати да Бог допушта постојање зла само да би кажњавао грешнике.
satanista te napravio ...da nisi satanista ne bi veru menjao ...ja sam se ovakva rodila ,moji pradedovi nisu bili niciji robovi ...a sta se sa tobom desilo jevreju,hriscanine pa sad jehova svedoce ????
Ajme kuku. YHWH, reci mi da si neki zajebant i da samo pališ masu, onda imaš od mene... ako stvarno veruješ u te Ja-sam-vojnik-Hrista-odvratite se-od-Sotone fraze, onda stvarno
.
Koji je to hrišćanski koncept dobra ? Nemoj mi navoditi šta piše u knjizi, ne zanima me mrtvo slovo na papiru, nego šta dobri hrišćani RADE U PRAKSI.
Da li u to spada zatiranje južnoameričkih civilizacija, i nasilno pokrštavanje ? Spaljivanje žena na lomači ? Inkvizicija ? Bartolomejska noć ? Krstaški ratovi ? Pokolji u NDH ? Uloga crkava u ratovima devedesetih ? Masovna pedofilija i sakrivanje iste od najviših crkvenih velikodostojnika ? Kako to da u Srbiji svi živi idu u crkve, a svako treće dete i žena je žrtva fizičkog, psihičkog i seksualnog zlostavljanja ? Ko ih to zlostavlja, bogougodno hriščansko stado ?
Objasni mi taj koncept dobra koji primenjujete u praksi, ja nikako da ga uočim.
U pitanju je ZIVA Bozija rec!Nemoj mi navoditi šta piše u knjizi, ne zanima me mrtvo slovo na papiru, nego šta dobri hrišćani RADE U PRAKSI.
Da li u to spada zatiranje južnoameričkih civilizacija, i nasilno pokrštavanje ? Spaljivanje žena na lomači ? Inkvizicija ? Bartolomejska noć ? Krstaški ratovi ? Pokolji u NDH ? Uloga crkava u ratovima devedesetih ? Masovna pedofilija i sakrivanje iste od najviših crkvenih velikodostojnika ? Kako to da u Srbiji svi živi idu u crkve, a svako treće dete i žena je žrtva fizičkog, psihičkog i seksualnog zlostavljanja ? Ko ih to zlostavlja, bogougodno hriščansko stado ?
Kakva je onda svrha tih organizovanih religija, ako ih većina shvata pogrešno, i u njihovo ime i pravdajući se njima
ratuje, ubija, čini pogrome itd ?
To je priča divljaka, koji ne razlikuje pojam dobro i korisno
Ajme kuku. YHWH, reci mi da si neki zajebant i da samo pališ masu, onda imaš od mene... ako stvarno veruješ u te Ja-sam-vojnik-Hrista-odvratite se-od-Sotone fraze, onda stvarno
.
Koji je to hrišćanski koncept dobra ? Nemoj mi navoditi šta piše u knjizi, ne zanima me mrtvo slovo na papiru, nego šta dobri hrišćani RADE U PRAKSI.
Objasni mi taj koncept dobra koji primenjujete u praksi, ja nikako da ga uočim.
Ма јес, ви сте цивилизовани. Дивљак, као и животиња, убија да би појео или да не би био поједен. Ви оправдавате убијање оних који имају различиту представу добра и зла.
Да се приближимо теми. Кад делују сатанисти страда понека кокош. Кад делују Бог Библије (Стари & Нови завет, зар не) страда натприродно много људи.![]()
Kada djeluju satanisti,odnosno sotona preko nih onda ljude upropastavaju za vjecnost.
Kada djeluje Bog Biblije strada mnogo satanista.
Kada djeluje Bog Biblije strada mnogo satanista.
Zašto?
Чекај сад, па реко YHWH "onda ljude upropastavaju za vjecnost".
Рецимо, ако је неки врли хришћанин убије у верском жару, за њу је касно, јер није стигла да се покаје. Или можда није тако? Ја сам чуо да би у том случају, а по хришћанском учењу, она била мученик, а онај ко је убио преузео би њене грехе. Тако гледано нису ишле "вештице" у пакао, него они који су их спаљивали
Али да не будемо насилни. Рецимо да девојка умре природном смрћу. Најприродније, рецимо да се није дрогирала, дешава се... И онда иде у пакао, само зато јер није стигла да се покаје. Цццц... не делује ми праведно.
При свему томе ја уопште не мислим да се начином одевања стиче улазница за пакао. А можда се стиче ако се суди другима и преко сваке мере зазива Име Божије![]()