gost 268930
Poznat
- Poruka
- 8.832
Procitaj ponovo one citate iz Biblije,pa mi objasni.Znači Isus greši? Je l znaš ti uopšte šta pričaš?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Procitaj ponovo one citate iz Biblije,pa mi objasni.Znači Isus greši? Je l znaš ti uopšte šta pričaš?![]()
Onaj citat sam naveo nevezano za nasu diskusiju.
Da,samo sto je ta prorocanstva dao Bog,a ne demonima opsjednuti ljudi.
Pa zar nije dobro sto ljudi znaju sta ih ceka ako budu losi? To im moze posluziti kao naravoucenije i uciniti da se poprave.
Mozda je ovo "pozitivno" znacenje?
“On je bio jedan od najvaznijih simbola za ucenike Pitagore, za koje su njegova matematicka ucenja bila vrlo znacajna kao pentagram, ali koji su tako|e pravili jeftin nakit njegovog oblika, kako bi se koristio kao talisman da otera zle duhove, bolest ili nesrecu. Ova simbolika se istrajno odrzala kroz citave vekove evropske istorije; primera radi, on je u Nemackoj postao Drutenfus (Druttenfuss), ZNAK ZA CINI kojima bi se sprecile vestice i vilenjaci od ulaska u stale i kolibe.”
Procitaj ponovo one citate iz Biblije,pa mi objasni.![]()
znaci time mi potvrdjujes ovo sto sam napisao...sudbina postoji a Bog je tu da nam obezbedi dobar kraj iste
Nisam baš siguran da te razumem.
Biblija nas upućuje na sopstvenu slobodnu volju kada nas odvraća od astrologije isl. a sa druge strane sama proriče tj iznosi Božiju reč o neminovnoj pobedi dobra nad zlom.
Ako sam dobro razumeo pitanje.
Tu nema ništa protivurečno ako čovek iskreno veruje:
Evo na primer:
Malo je ostrašćeno ali danas su vernici izgleda takvi.
Kaže: Proročanstva je dao Bog
iliti Bog sme da prorokuje.
Mi ne smemo jer nas na tom putu čekaju zle sile kao lak plen.
I u pravu je. Taj put nije lagan.
Moguće je. Ako je tačno. Namera Pitagore mi se čini stvaralačkom, ali je docnija upotreba izgleda banalizovana. to se često dešava.
Problem je sto jedino Bog zna sta ce se zaista desiti u buducnosti,a demoni to ne znaju,kao ni ljudi,tako da mogu samo da nagadjaju.
I to sam već objasnio jednom...
Bibliju sam prestao da čitam kada se pojavio incest... Morao sam da se ispovraćam po knjizi postanja gde prva beše reč a ne misao... Mada to daje odgovor na pitanje zašto je nekima jezik brži od pameti.
Pa, onda se treba Bogu obratiti
Zar ne?
Zavisi sta podrazumijevas pod sudbinom.
Bog je tu da svakome sudi po zaslugama.To te ne sputava ni u kom slucaju da radis sta hoces na Zemlji.
Problem je sto jedino Bog zna sta ce se zaista desiti u buducnosti,a demoni to ne znaju,kao ni ljudi,tako da mogu samo da nagadjaju.
da mislio sam bas na to sto si naveo.
pa meni se to cini bas protivurecno...zasto ziveti kada znas kraj? koja je svrha postojanja zla uopste kada ce na kraju biti pobedjeno?ja iskreno verujem u Boga u njegovu egzistenciju,pravicnost i ostalo ali sta tacno mislis pod tim ''ako iskreno verujes''
pa sudbina u najsirem kontekstu oznacava nesto sto se neminovno mora desiti bez ikakve sanse da uticemo na taj neki dogadjaj
Pa nije mogao da bude hrišćanin malo se prerano rodio.Mada ono njegovo vidjenje svijeta...hm,hm,hm...
Skoro sve vracare,gatare,asrolozi (ne racunam prevarante) znaju proslost nekog covjeka do detalja,cak iako mu ne znaju ime,a o buducnosti sve nesto uvijeno,nagadjanja,moze ovo-a moze i ono.
Da znaš kraj filma, tj koja strana će pobediti.
ali ne znaš na kojoj ćeš strani ti lično da ga doćekaš.
A zasto mislis da bi ti On rekao sta ce se desiti za recimo 100 godina?
Pa nije mogao da bude hrišćanin malo se prerano rodio.
Kokoska.Zna li se?
Ja bih rekao da se ne zna ni koja strana je tvorac a koja tvar. Šta je starije kokoška ili jaje?
Ono sto trazis od Njega mora da bude Njemu po volji.Ne mislim da bi mi rekao.
Ali sam poprilično siguran da se ne bi oglušio o iskreno obraćanje.
Kokoska.