Zna li se?
Ja bih rekao da se ne zna ni koja strana je tvorac a koja tvar. Šta je starije kokoška ili jaje?
Mislim zna se u kontekstu biblijskih tekstova.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zna li se?
Ja bih rekao da se ne zna ni koja strana je tvorac a koja tvar. Šta je starije kokoška ili jaje?
Pa to mi deluje prilično monoteistički i patrijarhalno. Ne vidim šta se tu kosi sa hrišćanskom osnovom. Mora da ga ne poznajem dovoljnoNe znam da li mislimo na isto. Ja konkretno mislim na ono ucenje o svijetu kao troslojnoj piramidi, a u vrhu njenom "prosvijetljeni"...
Zaista? Iz čega se izlegla? Možda se materijalizovala pomoću pentagrama?![]()
U sredini su cuvari poretka,kolko se sjecam,a u dnu,u mraku obicna masa naroda.A u vrhu,kao sto rekoh,prosvijetljeni. To su rado prihvatili recimo iluminati.Pa to mi deluje prilično monoteistički i patrijarhalno. Ne vidim šta se tu kosi sa hrišćanskom osnovom. Mora da ga ne poznajem dovoljno
Ne,nego je Bog stvorio i kokosku u odraslom stanju,bas kao i covjeka.
Ono sto trazis od Njega mora da bude Njemu po volji.
stavri u vezi sa verom se nikako ne smeju gledati jednodimenzionalno iliti crno belo...to je nesto sto unistava veru kod mnogo ljudi...Bog nije stvorio te dogme koje izdvajaju ''prave'' vernike od drugih ljudi...Bog ne stvara nista sto izdvaja...to je cinjenica
Ok,ali to zbog cega mu se obracas mora mu biti po volji. Sumnjam da mu je po volji da neko od Njega trazi da prorokuje.To je bilo u biblijska vremena,vise ne.Zato i ne tražim
niti zahtevam
niti naređujem
napisao sam iskreno se obraćam.
odnosno na sve dostupne mi načine odričem se da postavim svoju volju pred Njegovu
Ovo napiši na parče papira i stavi na leđa, uveselićeš mnogo raje na ulici.
U sredini su cuvari poretka,kolko se sjecam,a u dnu,u mraku obicna masa naroda.A u vrhu,kao sto rekoh,prosvijetljeni. To su rado prihvatili recimo iluminati.
Hriscanstvo ne poznaje hijerarhiju.
U sredini su cuvari poretka,kolko se sjecam,a u dnu,u mraku obicna masa naroda.A u vrhu,kao sto rekoh,prosvijetljeni. To su rado prihvatili recimo iluminati.
Hriscanstvo ne poznaje hijerarhiju.
Citaj Bibliju i bice ti bolje.
Ok,ali to zbog cega mu se obracas mora mu biti po volji. Sumnjam da mu je po volji da neko od Njega trazi da prorokuje.To je bilo u biblijska vremena,vise ne.
Malo je to teško rečima saopštiti ali ne postoji ono zbog ćega mu se obraćam.
Ne postoji nikakva stvar koju želim da postignem svojim obračanjem.
Kad smo kod toga, jedno pitanje za tebe... Ko si bili Kozma i Damjan? Šta piše na ikoni?
Dobro.Sto me zezas onda?![]()
U čemu je veza između Magije i katoličke
crkve?
- U svemu.
Vracevi.![]()
U mnogo čemu
Oni su bili pod Bozijim uticajem.Onda zaboravi lekare kada se budeš razboleo.
Čajeve takođe, to spada u travarstvo- što je veštičja disciplina.
Ako imaš volje (vremena za gubljenje) skreni pažnju SPC da ih izbace iz kalendara. Ili da ga makar zaspu kamenjem.
Drugi put.
Sad mi je vreme za spavanje
Dobra vam noć