*samouka*
Iskusan
- Poruka
- 6.234
koga zabole za stav Biblije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Logika je moćna ali tamo gde postaje opširna, valja je prieispitati.
Stvarno nemam nameru preispitivat default.
koga zabole za stav Biblije?
Logika je mocna ,hmmm...Ko uspe da izadje van logike zna koliko je "mocna ". Ali kako izaci van onoga cime smo jedino i uceniLogika je moćna ali tamo gde postaje opširna, valja je prieispitati.
Evo jedna cinjenica o ispravnosti biblije, Nadam se da ste svi culi za prelazak preko crnog mora. Ako mozete ga naci na stranicama Biblije koje opisuju izlazak izraelskog naroda iz egipta, a isto tako opisuje se prelazk preko crnog mora. A dokaz je sledeci nadjene su kosi u crnom moru, i bojna kola, sto dokazuje da su se egipcani utopili u moru kada su isli da vrate izraelski narod. http://www.scribd.com/doc/12406213/Miroljub-Petrovic-Prelazak-Preko-Crvenog-Mora
Jedino neko ko ne zeli da sagleda cinjenice ce i pored osvedocenja demantovati bibliju. A posto ovo dokazuje istinitost Biblije, onda treba da se zapitamo na cijoj smo strani i da li bi onda trebali da se brinemo ako neko radi kao sluga sotonin svesno ili nesvesno, kroz vracanje, horoskope, gatanje...i razne druge stvari.
Logika je mocna ,hmmm...Ko uspe da izadje van logike zna koliko je "mocna ". Ali kako izaci van onoga cime smo jedino i uceni, sto i nije neki problem ali tesko je posle vratiti se u nju
Kada si ti brate uspeo da izadjes i sta si video tada ? Da li je to bio zesci stres... ? Da li je nestao strah... ?
Ps: Pa ovde sve kolege elektrotehnicari![]()
Čini mi se da ni ne možeš,
jer ovde nema defaulta, jedna od bitnih razlika sa oveštalim svetom društva čoveka.
Onaj tko sluti nerijetko govori, a onaj tko zna, zna i da mu nerijetko valja šutjeti.
Ljudi probudite se!
Satanisti su izmislili vanzemaljce kako bi manipulisali ljudima, koliko samo u americi ima onih koji cekaju doalzak vanzemaljaca, i lude?
Sve natpridorno cine demoni koji uticu na nas, nadamnom hvala i slava Bogu vise nemaju moc.
Ja sam nekada verovao u Duhove, i magiju(nisam se bavio sa tim) ali sam mislio da postoji dobra i losa, sve dok nisam iskusio i video kako je to opasno, vecina vas je procitala temu o Druidima i mom iskustvu sa njima i ostalim.
Kada god sam bio u nevelji sam prizvao sam Hrista i sve je nestalo istog casa!
Ne bojite se da ucinitie korak taj koji ce vas prbliziti Bogu, i ne dozvoljavajte satani da utice i vlada nad vama, jer on vodi u smrt.
Verovatno cete traziti dokaz za Bozije postojanje, no probajte ucinite taj korak puni vere, pokajte se i u Duhu i Istini trazite Boga, licno iskustvo ce vam biti dovoljan dokaz!
Pogledajte prilog 195080
Pogledajte prilog 195081
Pogledajte prilog 195082
Pogledajte prilog 195083
Pogledajte prilog 195084
Molim moderatore da ne brisu temu i ne premstaju na religiju jer se ovo odnosi na ljude sa ovoga foruma![]()
![]()
Ok, hvala!Promenjen naziv teme, pošto je prethodni naziv bio previše uopšten (nije naglašavao o čemu se radi).
I šta sad sa ovim?![]()
Kakva je ovo glupost, ja ne mogu da verujem.
Ja kao izuzetan vernik (ali ne i RELIGIJSKI FANATIK jer nisam vezan za religije) pa ne vidim poentu u ovome... Pogotovo kada mi neko kaze da ce me stici kazna sto ne postim, ili slicno.
Trudi se da budes dobar covek i da sto vise dobrog ucinis... To ispunjava dusu i sigurno je najvise vazno.
Iritira me ovo (kada vec moram da se izrazim vulgarno) sranje crkve o "poslusnosti". Pa nisi vojnicki PAS nego si bice stvoreno iz ljubavi.
Tako je Demi.. slažem se.
Gde god je neko moranje, pretnje kaznom, naglasak na grehu, a ne na svetlosti.... ne osećam se udobno kod tih teorija. To je moj lični stav.
Tako je. Osecas se napeto i ne osecas se dobro, zato sto ne radis te stvari samoinicijativno, a samim tim ne iz dubine duse.
Tako je Demi.. slažem se.
Gde god je neko moranje, pretnje kaznom, naglasak na grehu, a ne na svetlosti.... ne osećam se udobno kod tih teorija. To je moj lični stav.