Stav Biblije prema natprirodnim pojavama i misterijama

• Začetnik teme Začetnik teme EdZR
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jeste sve je to Djavolsko znas Sotona nekada cini lepe stvari ali samo zato da bi sto dublje uvuko ljude u njegovu zamku. Bibliski stav je jasan to je od Sotone. Danas se na vracanje horoskope gledao kao super stvar mislim kul.. A gde to vodi Sin Boziji je dosao radi nas i otkupio nas od greha, da ti neko spasi zivot na ulici npr da te ne udari auto.. ili slicno da li bi osecala da duznom prema toj osobi. Da si procitala Bibliju shvatila bi kolika je zabluda u verovanje u vracanje horoskop.. itd. Biblija je puna cuda jeste nabolji primer imas kada je izasao Mojsije pred faraona pa kada je pretvorio stap u zmiju, faranovi svestenici su isto ucinili ali Mojsijeva zmija je pojela sve ostale. Tako ce biti i na kraju Sotona ce biti pobedjen zajedno sa svojim medijima, astrolozima, jer su oni samo njegov instrument u njegovim rukama. Zalosno je samo sto mnogi ljudi to ne shvate dok nije kasno.. Inace jedan od najvecih ljubitelja astrologije i okultnog je bio Adolf Hitler.. Mislim bas je lepo uticala ona na njega.

Imas gomilu dokaza da Bog postoji, imas dokaza da je Isus umro na krstu, Imas o neunistivosti same Biblije koja je prezivela vreme srednjeg veka kada je rimokatolicka crkva unistavala sve one koji su ili posedovali bibliju ili zeleli da je imaju. Marija majka isusova nigde u bibliji neces naci da je ona bozanstvo niti svetica. to je uvedeno iz paganizma u 4 veku kada je navodno car konstantin priznao hriscanstvo. A u stvari je uveo paganska ucenja zamaskirajuci je hriscanstvom. U Bibliji jasno stoji da imamo jednog posrednika a to je Hrist a sveci su isto sto i ja i ti. I samo se Bogu treba klanjati i nikom drugome.
Dokazi postoje onoliko da tvrdo verujes ako ih trazis.

A ti zelis da se uzdignes i da postanes kao Bog, tu stvar je Sotona prodao Evi u edemskom vrtu i evo gde smo i vidimo strasne posledice istog. Mi smo Bozja deca mi smo njegova tvorevina, ne moze se nikada stvorenje uzdici nad stvoriteljem. Da si nekada procitao Bibliju znao bi da je Bog dao nesto najvaznije i najbitnije njemu da bi ti ziveo da bi se jasno pokazala njegova ljubav prema svima. I svaki covek nece umreti zbog svog greha vec zato sto nije primio oprostenje greha koje mu je dato kroz Isusa Hrista.

Logika je moćna ali tamo gde postaje opširna, valja je prieispitati.
Logika je mocna ,hmmm...Ko uspe da izadje van logike zna koliko je "mocna ". Ali kako izaci van onoga cime smo jedino i uceni ;), sto i nije neki problem ali tesko je posle vratiti se u nju :)
Kada si ti brate uspeo da izadjes i sta si video tada ? Da li je to bio zesci stres... ? Da li je nestao strah... ?

Ps: Pa ovde sve kolege elektrotehnicari :D

Poslednja izmena:
Evo jedna cinjenica o ispravnosti biblije, Nadam se da ste svi culi za prelazak preko crnog mora. Ako mozete ga naci na stranicama Biblije koje opisuju izlazak izraelskog naroda iz egipta, a isto tako opisuje se prelazk preko crnog mora. A dokaz je sledeci nadjene su kosi u crnom moru, i bojna kola, sto dokazuje da su se egipcani utopili u moru kada su isli da vrate izraelski narod. http://www.scribd.com/doc/12406213/Miroljub-Petrovic-Prelazak-Preko-Crvenog-Mora
Jedino neko ko ne zeli da sagleda cinjenice ce i pored osvedocenja demantovati bibliju. A posto ovo dokazuje istinitost Biblije, onda treba da se zapitamo na cijoj smo strani i da li bi onda trebali da se brinemo ako neko radi kao sluga sotonin svesno ili nesvesno, kroz vracanje, horoskope, gatanje...i razne druge stvari.

Evo jedna cinjenica o ispravnosti biblije, Nadam se da ste svi culi za prelazak preko crnog mora. Ako mozete ga naci na stranicama Biblije koje opisuju izlazak izraelskog naroda iz egipta, a isto tako opisuje se prelazk preko crnog mora. A dokaz je sledeci nadjene su kosi u crnom moru, i bojna kola, sto dokazuje da su se egipcani utopili u moru kada su isli da vrate izraelski narod. http://www.scribd.com/doc/12406213/Miroljub-Petrovic-Prelazak-Preko-Crvenog-Mora
Jedino neko ko ne zeli da sagleda cinjenice ce i pored osvedocenja demantovati bibliju. A posto ovo dokazuje istinitost Biblije, onda treba da se zapitamo na cijoj smo strani i da li bi onda trebali da se brinemo ako neko radi kao sluga sotonin svesno ili nesvesno, kroz vracanje, horoskope, gatanje...i razne druge stvari.

Brate mili nikakav dokaz nije potreban da bi verovao. A ostali ce poverovati kad dodje vreme za to.

Logika je mocna ,hmmm...Ko uspe da izadje van logike zna koliko je "mocna ". Ali kako izaci van onoga cime smo jedino i uceni ;), sto i nije neki problem ali tesko je posle vratiti se u nju :)
Kada si ti brate uspeo da izadjes i sta si video tada ? Da li je to bio zesci stres... ? Da li je nestao strah... ?

Ps: Pa ovde sve kolege elektrotehnicari :D

Izaći sa slonovske staze teško je slonu, jer su mu sve ostale uske i nepredvidive. Isto tako slon bi se rado vratio što je uopšte i silazio.
Svim ostalima prija pomalo, ali da je jednostavno i lako, ne bi bilo tako privlačno
Jedino ne kapiram zašto bi se vraćao u nju, nisam ni napuštao samo sam malo izrastao, kao kad ptiče nauči da leti i dalje može da hoda, ali naspram letenja
ej
Samo iskustvo se ne dešava odjednom ima ih raznih ali nisu preterano spektakularna nikakav stres, naprotiv. Strah ne nestaje to bi bilo ludilo, nego se postepeno svodi na prihvatljivi nivo
ali ga ne bih menjao ni za šta
Električari i propovednici ličimo a ?

Čini mi se da ni ne možeš,
jer ovde nema defaulta, jedna od bitnih razlika sa oveštalim svetom društva čoveka.

Onaj tko sluti nerijetko govori, a onaj tko zna, zna i da mu nerijetko valja šutjeti.

Razlika između naša dva mišljenja jeste u tome što sam ja svoje odabrala.

Dok si ti, po defaultu, pretpostavio da to ne mogu.

Onaj koji je uslovljen da zna najplodonosnije kontemplira ćuteći. Na čast svojoj duši, i miru ostalih.

Ljudi probudite se!
Satanisti su izmislili vanzemaljce kako bi manipulisali ljudima, koliko samo u americi ima onih koji cekaju doalzak vanzemaljaca, i lude?
Sve natpridorno cine demoni koji uticu na nas, nadamnom hvala i slava Bogu vise nemaju moc.
Ja sam nekada verovao u Duhove, i magiju(nisam se bavio sa tim) ali sam mislio da postoji dobra i losa, sve dok nisam iskusio i video kako je to opasno, vecina vas je procitala temu o Druidima i mom iskustvu sa njima i ostalim.
Kada god sam bio u nevelji sam prizvao sam Hrista i sve je nestalo istog casa!
Ne bojite se da ucinitie korak taj koji ce vas prbliziti Bogu, i ne dozvoljavajte satani da utice i vlada nad vama, jer on vodi u smrt.
Verovatno cete traziti dokaz za Bozije postojanje, no probajte ucinite taj korak puni vere, pokajte se i u Duhu i Istini trazite Boga, licno iskustvo ce vam biti dovoljan dokaz!

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Molim moderatore da ne brisu temu i ne premstaju na religiju jer se ovo odnosi na ljude sa ovoga foruma ;) :D

Ljudi probudite se!
Satanisti su izmislili vanzemaljce kako bi manipulisali ljudima, koliko samo u americi ima onih koji cekaju doalzak vanzemaljaca, i lude?
Sve natpridorno cine demoni koji uticu na nas, nadamnom hvala i slava Bogu vise nemaju moc.
Ja sam nekada verovao u Duhove, i magiju(nisam se bavio sa tim) ali sam mislio da postoji dobra i losa, sve dok nisam iskusio i video kako je to opasno, vecina vas je procitala temu o Druidima i mom iskustvu sa njima i ostalim.
Kada god sam bio u nevelji sam prizvao sam Hrista i sve je nestalo istog casa!
Ne bojite se da ucinitie korak taj koji ce vas prbliziti Bogu, i ne dozvoljavajte satani da utice i vlada nad vama, jer on vodi u smrt.
Verovatno cete traziti dokaz za Bozije postojanje, no probajte ucinite taj korak puni vere, pokajte se i u Duhu i Istini trazite Boga, licno iskustvo ce vam biti dovoljan dokaz!

Pogledajte prilog 195080

Pogledajte prilog 195081

Pogledajte prilog 195082

Pogledajte prilog 195083

Pogledajte prilog 195084

Molim moderatore da ne brisu temu i ne premstaju na religiju jer se ovo odnosi na ljude sa ovoga foruma ;) :D

I šta sad sa ovim? :lol:

Kakva je ovo glupost, ja ne mogu da verujem.

Ja kao izuzetan vernik (ali ne i RELIGIJSKI FANATIK jer nisam vezan za religije) pa ne vidim poentu u ovome... Pogotovo kada mi neko kaze da ce me stici kazna sto ne postim, ili slicno.

Trudi se da budes dobar covek i da sto vise dobrog ucinis... To ispunjava dusu i sigurno je najvise vazno.

Iritira me ovo (kada vec moram da se izrazim vulgarno) sranje crkve o "poslusnosti". Pa nisi vojnicki PAS nego si bice stvoreno iz ljubavi.

Kakva je ovo glupost, ja ne mogu da verujem.

Ja kao izuzetan vernik (ali ne i RELIGIJSKI FANATIK jer nisam vezan za religije) pa ne vidim poentu u ovome... Pogotovo kada mi neko kaze da ce me stici kazna sto ne postim, ili slicno.

Trudi se da budes dobar covek i da sto vise dobrog ucinis... To ispunjava dusu i sigurno je najvise vazno.

Iritira me ovo (kada vec moram da se izrazim vulgarno) sranje crkve o "poslusnosti". Pa nisi vojnicki PAS nego si bice stvoreno iz ljubavi.

Tako je Demi.. slažem se.
Gde god je neko moranje, pretnje kaznom, naglasak na grehu, a ne na svetlosti.... ne osećam se udobno kod tih teorija. To je moj lični stav.

Back