Stav Biblije prema natprirodnim pojavama i misterijama

• Začetnik teme Začetnik teme EdZR
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovo je totalna glupost! ;) :D
Bog ti daje da razumes i da tumacis tako kako ti je dato od Boga.

Bog nam je dao samo jedno a to su 10 bozijih zapovesti, Da je covek ziveo po tim zapovestima, Bog se ne bi javljao ljudima do dana Spasenja.Ali posto smo mi ljudi Bog salje svoje izaslanike samo onda kad ima potrebe za to.Tako se pojavio Isus...Od pojave Isusa do danas covecanstvo se deli na dve strane a do ljudi toga nisu ni svesni...ostalo cu vam pokusati objasniti za par dana na temi Annunaki :)

Mene zapravo interesuje stav Biblije tj Vas o Annunakijima, tj vase vidjenje naseg Stvoritelja? Aj sad da vas vidim :)

Anunnaki - 0ni koji su dosli sa neba ,u starom zavetu elohim - 0ni koji su dosli sa neba ... anu,enlil,enki - sveto trojstvo

AJ da vidim sta ce drugi reci :)
Citao sam ovu temu od pocetka i video sam da se uglavnom ljudi bave citiranjem Starog - Novog zaveta a da zapravo ni sami ne znaju sta pisu.
A ne znaju zato sto i ne treba da znaju...evo dok ovo piseim na TV u Beogradskoj hronici najavljuju reportazu koja se zove "Najezda bubamara u Beogradu" da ne verujes cime se bave :rotf:

Anunnaki - 0ni koji su dosli sa neba ,u starom zavetu elohim - 0ni koji su dosli sa neba ... anu,enlil,enki - sveto trojstvo
To su gluposti koje nemaju ozbiljno utemeljenje. Podvlačim da je uvek pre imena Elohim(množine) glagol u jednini. U pitanju je Jedan Bog, ali Bog sa tri lica ili tri dimenzije. "Berešid bara Elohim." 'Bara' - stvorio. Ne piše stvoriše, već stvorio.

tri lica ne postoje u Bibliji:) vec su to paganske trijade bogova :)

Bog jeste jedan ali sv. trojstvo postoji i oznacava Boga Anu i njegove sinove Enlil i Enki.To imas naslikano na Raspecu Hristovom na ikoni koja se nalazi u Visokim Decanima.Ali kako se ljudi hiljadu godina vrte oko kokoske i jajeta nikada ne vide ono sto im je pred ocima.A jasno sve pise i nista nije slucano tu postavljeno.Mogu i o tome ako nekoga zanima...ili je mozda ovo dovoljno da se smejete?To je ukapirao i decko koji kome je nik budaaala ovde...Pozdrav za njega :)

A mozemo i o Kosovu da pricamo...ali je glupo sto je ova i ovakve teme, stavljene u nivo Zabave itd a raznorazne gluposti se vrte iznad gore...

Poslednja izmena:
To su gluposti koje nemaju ozbiljno utemeljenje. Podvlačim da je uvek pre imena Elohim(množine) glagol u jednini. U pitanju je Jedan Bog, ali Bog sa tri lica ili tri dimenzije. "Berešid bara Elohim." 'Bara' - stvorio. Ne piše stvoriše, već stvorio.

hebrejski nije pisao vuk karadzic,komplikovaniji je i od hijeroglifa...monoteisticke religije su nastale iz starog zaveta koji je na hebrejskom ,razlikuje ih jezicka barijera plemena koja su prevodila i naravno uvek se ratovalo ne zbog religije vec da bi se sakrila istina,svet je u konstantnom ratu i za nasih zivota bice ih jos puno

hebrejski nije pisao vuk karadzic,komplikovaniji je i od hijeroglifa...monoteisticke religije su nastale iz starog zaveta koji je na hebrejskom ,razlikuje ih jezicka barijera plemena koja su prevodila i naravno uvek se ratovalo ne zbog religije vec da bi se sakrila istina,svet je u konstantnom ratu i za nasih zivota bice ih jos puno
Ja govorim o jeziku kojim je pisano Sveto Pismo, hebrejskom.
Koliko mi je pozanto najstariji pronađeni spisi sumerske pločice govore da je prvo postojao monoteizam, pa tek kasnije imamo politeizam iliti verovanje u više bogova...tako da..

Caos,zanima me sve o carobnjacima i vesticama,kako postati vestica ili carobnjak,ama bas sveeee,znam stvarno dosta o magiji ali zanima me jos,gde se mogu kupiti knjige sa cinima,itd ama pisite bas sve :lol:
Znam da ce neki reci da vec ima stara tema ali molimvas odgovorite ovde posto moram da postavljam pitanja na odgovore...
Thanks....!

E blago tebi sta te interesuje.
Vjestice i carobnjaci-osobe koje su pod snaznim demonskim uticajem.

Treba da se upoznaš sa tim šta je 'zlo'. Zlo ne može da bude stvoreno ono može samo da nastane. Zlo nemože imati definicuju, ono je smao po sebi neshvatljivo. Evo ovde simpatično objašnjenje:

Kako ste naivni vi vernici.
Kako bi objasnili da kod osoba sa psihopatijom postoji fizioloska osnova toga. Znaci njima se aktivira centar za zadovoljstvo u mozgu kad gledaju neko mucenje. Rodili su se tako, zli, bez sposobnosti empatije i saosecanja. Kako sad da budu kaznjeni kad su rodjeni zli? Koliko god uzasno zvucalo ali oni nisu krivi.

Kako ste naivni vi vernici.
Kako bi objasnili da kod osoba sa psihopatijom postoji fizioloska osnova toga. Znaci njima se aktivira centar za zadovoljstvo u mozgu kad gledaju neko mucenje. Rodili su se tako, zli, bez sposobnosti empatije i saosecanja. Kako sad da budu kaznjeni kad su rodjeni zli? Koliko god uzasno zvucalo ali oni nisu krivi.
A ja kažem da ste vi lenjivci.
Da li ti ovo sa 100% sigurnošću garantuješ? Da li ti prihvataš da je psihopatija bolest, i to nasledna ili kakva već? Da li si ovo morala slepo da prihvatiš od strane svetske zdravstvene organizacije? Budimo iskreni. Ja kažem da te osobe imaju posla sa demonima, tj opsednute su. Znam da su za tebe ove reči iskompromitovane i da te ovo ne zanima...ali kada bi počela da misliš svojom glavom razumela bi šta hoću da kažem.
Mi danas imamo da je svetska zdravstvena organizacija homoseksualizam skinula sa liste psihijatrijskih oboljenja..a ja ću ti navesti 1001 razlog suprotan tome. Potrebno je samo da se probudimo, ništa drugo.

A ja kažem da ste vi lenjivci.
Da li ti ovo sa 100% sigurnošću garantuješ? Da li ti prihvataš da je psihopatija bolest, i to nasledna ili kakva već? Da li si ovo morala slepo da prihvatiš od strane svetske zdravstvene organizacije? Budimo iskreni. Ja kažem da te osobe imaju posla sa demonima, tj opsednute su. Znam da su za tebe ove reči iskompromitovane i da te ovo ne zanima...ali kada bi počela da misliš svojom glavom razumela bi šta hoću da kažem.
Mi danas imamo da je svetska zdravstvena organizacija homoseksualizam skinula sa liste psihijatrijskih oboljenja..a ja ću ti navesti 1001 razlog suprotan tome. Potrebno je samo da se probudimo, ništa drugo.

Malo sam detaljnije izucavala psihopate od vecine ljudi, i oni jednostavno ne mogu da opisu emocije. Oni nisu slucajevi za psihijatriju, vec im je osakacen taj deo licnosti odgovoran za emocije dok je sve ostalo ocuvano. Kao sto se neko rodi mentalno zaostao, tako se i neko rodi bez sposobnosti za empatiju.
Mislim ja svojom glavom mnogo vise nego sto mozes da zamislis. Nisam ateista, oni su mi podjednaki kao i vi vernici.
Kako mozete toliko da verujete u neku knjigu? Cak i da je stvarno u pocetku bilo neke istine u nekoj knjizi, mislis da se mocni ljudi ovog sveta ne bi dokopali nje i izmenili je u svoju korist?

Back