- Poruka
- 2.862
ПА ПИТАЈ ЈОЈ И МАМУ И ТАТУ А КРВ ЈЕ КРВ
šta imam pitat kad znam, nego jel tebe zanima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ПА ПИТАЈ ЈОЈ И МАМУ И ТАТУ А КРВ ЈЕ КРВ
ja nikada nisam čula da je on spominjao separatizam...vi ga stalno spominjete...tarode....živi i pusti druge da žive...pa mi iz Vojvodine nemamo nameru nigde da idemo...cela stvar je samo u novčaniku...
p.s.
i krajnje vreme je da vojvođanski seljak može da proda svoju robu onom ko višer plati...pobogu,pa to je zakon tržišta...
ja nikada nisam čula da je on spominjao separatizam...vi ga stalno spominjete...tarode....živi i pusti druge da žive...pa mi iz Vojvodine nemamo nameru nigde da idemo...cela stvar je samo u novčaniku...
p.s.
i krajnje vreme je da vojvođanski seljak može da proda svoju robu onom ko višer plati...pobogu,pa to je zakon tržišta...
Ako se bude primenjivao zakon trzista i na poljoprivredne proizvode i to onaj iz EU,srpski poljoprivredni proizvodjaci (podrazumeva se da tu spadaju i vojvodjanski seljaci) nece imati kome da prodaju svoju robu po ekonomskoj ceni a posto drzava nece imati odakle da im dotira razliku u ceni,pitanje je sta ce i da li ce se uopste bilo sta i gajiti na nasim njivama?....Pocni malo da mislis svojom glavom a ne samo da tako zdravo za gotovo prihvatas autonomaske price o novcima iza kojih se uvek krije isto....zelja za apsolutnom i neogranicenom vlascu u svojoj prciji pa makar ona bila mala i siromasna kao sto je Vojvodina!
Ah dete, kako ti živiš u zabludi. Post ti je u krajnju ruku smešan i razvlačiš priču daleko od poente, koju ti je veca lepo sažvakala i postavila da svako razume.
aha...komentar ti je bas na mestu kao i vecina tvojih neargumentovanih i napisanih,tek da bi se nesto napisalo...nisi ti glup,samo jos nisi naucio kako da vodis komunikaciju i kako da branis svoje stavove pa se vatas za neke slamke i slamcice...labavi su ti oslonci bre...ali dobro,jednom kad se razbijes ukapiraces to i sam...dete!![]()
i mi konje za trku imamo![]()
u to niko ne sumnja, ali da ce te trcati po minskom polju,to je takodje zagarantovano.![]()
Gospođice Vi ste očigledno formirali mišljenje na osnovu stereotipa,tako da je ne potrebno da otvaramo raspravu.
Poštovana gospođice Nenada Čanak je diletant i gradska baraba ali ima rođenog brata Nikolu Čanka doktora sudske medicine koji se ne bavi patologijom,nego naukom o komunikaciji između ljudi ,grupa i pojedinaca,i izučavanjem ponašanja u nijhovim odnosima.Nikola je pro patriotske provicijencije i svetski stručnjak za komunikaciju,Nenad je samo uz put pokupio par trikova od starijeg ,pametnijeg i mnogo uspešnijeg brata.Tako fin može biti samo neko iz Vojvodine. Jesam li pogodila : )?
Inače, Čanak koji nikada nije bio neko zbog koga bih zaustavila prst na daljincu dok menjam programe me je zaista oduševio učešćem u Velikom bratu. Emisiju inače ne gledam, ali znam koliko je gledana. Dakle, zašto kažem da je Čankić genije, marketinši mag. Kakva reklama za njegova politička stanovišta za dž, a moš' se desi i da zaradi, plus neće biti prisutan kad se izlasava Statut. Srcika prepametna. (Nego, ono što mene istinski zanima da bi znala da l da se selim dok je vreme, kako novi Statut rešava penziono osiguranje, radni staž žena, nebeficije za određene profesije bla, bla... a potražiću to negde)
Ненадов брат ,Никола Чанак је велик светски стручњак за комуникације и велик патриота
али Неша воле новце и воло је ћеру Жике Берисављавића
Poštovana gospođice Nenada Čanak je diletant i gradska baraba ali ima rođenog brata Nikolu Čanka doktora sudske medicine koji se ne bavi patologijom,nego naukom o komunikaciji između ljudi ,grupa i pojedinaca,i izučavanjem ponašanja u nijhovim odnosima.Nikola je pro patriotske provicijencije i svetski stručnjak za komunikaciju,Nenad je samo uz put pokupio par trikova od starijeg ,pametnijeg i mnogo uspešnijeg brata.
Otac Nikole i Nenada je čuveni akdademik koji je 70-tih vršio i dužnost predsednika Novog Sada,svi koji su ga poznavali pričaju o njemu u superlativima i o njegovim fantastičnim ljudskim osobinama.
Samo da dodam da je Nikola Čanak družao kurseve inspektorima Skotland Jarda i kosmonautima merđunarodne svemirske staniice,i da je fascinantan čovek.
Statut se gospođice ne dotiče i nemeša u teme koje vi pominjete,to je regulisano republičkim zakonima i nije u nadžležnosti pokraine.
i samo da dodam upravu ste, iz Novog Sada sam
Hvala
Predsednik Izvršnog veća Vojvodine Bojan Pajtić ( 5.mart 2009 )
Ocenio je da je “hajka” protiv statuta zasnovana na potrebi da se snage koje su dramatično poražene na prethodnim izborima, kroz produkovanje tema, vrate na političku scenu......
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Da, brodolomci se hvataju za slamku....