Wtf Dule
Iskusan
- Poruka
- 5.224
Pa onda me zaobidji...
To je naaaaajlakseeeee...eeee
Al ste vi novopeceni vojvodjaneri dosadni sa tim mengeleovskim teorijama o cistoti rase. Aj smiri se malo keve ti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa onda me zaobidji...
To je naaaaajlakseeeee...eeee
Al ste vi novopeceni vojvodjaneri dosadni sa tim mengeleovskim teorijama o cistoti rase. Aj smiri se malo keve ti![]()
Ja zivim u Pozarevcu i nisam nikakva novopecena novosadjanka...
Samo sam realna. Ljudi u mom delu zemlje su pravi...pa ne znam kako da ih nazovem, nemam adekvatnu rec. Brrr...
I to kazem sasvim iskreno. Tako da molim te pricaj za svoj kraj, a nemoj da ponizavas sve redom. Mada iskreno ne verujem u te gluposti. I sam sam bio u Vojvodini.Eto vidis u mom nisuI to kazem sasvim iskreno. Tako da molim te pricaj za svoj kraj, a nemoj da ponizavas sve redom. Mada iskreno ne verujem u te gluposti. I sam sam bio u Vojvodini.
Stvarno ti je providno to-vi Vojvodjani ste bolji ljudi.....................na koje tu mislis,kad su svi pomesani,dodjosi,starosedeoci,Madjari,i ko ne jos.........................ako negde ima razlike onda medju njima...................providnoVi (vojvodjani) ste mnogo bolji ljudi i mislim da Vam je malcice bolji standard, bar po proseku plata... Deli nas Dunav, ipak ima razlike, a ti misli kako hoces!!!
Ali, ok, svi smo mi SRBI !!!!!!
Zar ima i takvih?Даћу озбиљне коментаре када дође неки озбиљан дискутант аутономаш ,а на вас ситне не желим да трошим тастатуру.
Stvarno ti je providno to-vi Vojvodjani ste bolji ljudi.....................na koje tu mislis,kad su svi pomesani,dodjosi,starosedeoci,Madjari,i ko ne jos.........................ako negde ima razlike onda medju njima...................providno
Ja zivim u Pozarevcu i nisam nikakva novopecena novosadjanka...
Samo sam realna. Ljudi u mom delu zemlje su pravi...pa ne znam kako da ih nazovem, nemam adekvatnu rec. Brrr...
Zar ima i takvih?
Пре би се рекло да си ти залутала,ајде ти нама лепо дај адресу где се сада налазиш па ће чике у белом доаћи да ти обуку ону лепу белу кошуљицу што јој се рукави вежу на леђа и одвешће те кући,и сирену ће укључити ,све ће бити онако како си навикла

Даћу озбиљне коментаре када дође неки озбиљан дискутант аутономаш ,а на вас ситне не желим да трошим тастатуру.

Eto mene, samo da skoknem da napunim svoj autonomaški stomak hranom koju sam kupio vojvođanskim novcima iz, nažalost, još uvek ne vojvođanskog novčanika.![]()
Evo ja sam pravi Vojvodjanin, demokrata, tadicevac... he he
Mrzim radikale i celu opoziciju i ne volim "takozvane patrijote" jer ih nema, to su samo ogorceni ljudi a.k.a. radikali koji mrze sve sto nije srpsko i nece da se pomire sa tim da ovde zive i drugi narodi (naglasavam iako ja nisam pripadnik manjine, pripadnik sam vecine; recimo onih 60-70% sto hoce u Evropu i onih 50-60% koji podrzavaju vladu i 67% Srba koji zive u Vojvodini).
Mozda i ja sam za tebe sitan, ali moje ideje, ideali su ogromni.
A шта би ви ?Нове жртве,нове колоне трактора ?Нове сукобе?Да ми у Војводини пуцамо једни на друге док у Бг сви мирно спавају и праве журке? Е, па неће моћи!Ко си бре ти Бранко да прозиваш Мађаре ,Словаке ,Русине?Ало бре то су моје комшије.
Postenje, ljubaznost, jenostavno mentalitet ljudi...
Takav sam ja bar utisak stekla!
Vi (vojvodjani) ste mnogo bolji ljudi i mislim da Vam je malcice bolji standard, bar po proseku plata... Deli nas Dunav, ipak ima razlike, a ti misli kako hoces!!!
Ali, ok, svi smo mi SRBI !!!!!!
Zabluda...ljudi koji zive na severu Srbije,to jest u njenom delu koji jos nazivamo i Vojvodina(bez obzira na nacionalnu,versku i politicku pripadnost) u proseku nisu nista bolji od ljudi koji zive u bilo kom delu Srbije pa i sire!A u mnogim elementima su cak i losiji,a sto se tice standarda,ovde u Vojvodini je zaista grozno posto nas Srbija toliko pljacka i otima nam sve sto zaradimo,mi po ulici hodamo goli i bosi a vise nemamo ni sta da jedemo pa jedva cekamo neki lonac,serpu ili bar CANAK hrane...da,da ako nas Canak ne spasi,nece niko...nestacemo sa ovih prostora garant!!![/QUOTE]
Pa ovaj je pravi,gde ces pravijegХвала на појачању ал још није требало , и даље нећеду да дођеду они прави аутономаши да пишеду.
![]()
Zabluda...ljudi koji zive na severu Srbije,to jest u njenom delu koji jos nazivamo i Vojvodina(bez obzira na nacionalnu,versku i politicku pripadnost) u proseku nisu nista bolji od ljudi koji zive u bilo kom delu Srbije pa i sire!A u mnogim elementima su cak i losiji,a sto se tice standarda,ovde u Vojvodini je zaista grozno posto nas Srbija toliko pljacka i otima nam sve sto zaradimo,mi po ulici hodamo goli i bosi a vise nemamo ni sta da jedemo pa jedva cekamo neki lonac,serpu ili bar CANAK hrane...da,da ako nas Canak ne spasi,nece niko...nestacemo sa ovih prostora garant!!![/QUOTE]
Pa ovaj je pravi,gde ces pravijeg
![]()
Прочитај његове постове мало уназад

Evo, stigao autonomaš. A, secesionisti su oni koji će Srbiju otcepiti od celog sveta, a na kraju i od same sebe. Hvala Bogu, pun ih je Forum. Samo tako, braćo Srbi. Pa Srbija je posle SFRJ i postala samostalna zato što su od nas svi pobegli, a ne zato što smo mi Srbi to hteli.

Ovo je sve za *OSKARA
Bravo, svaka rech ti je zlatna
![]()