Statut Vojvodine

Vi (vojvodjani) ste mnogo bolji ljudi i mislim da Vam je malcice bolji standard, bar po proseku plata... Deli nas Dunav, ipak ima razlike, a ti misli kako hoces!!! :)
Ali, ok, svi smo mi SRBI !!!!!!
Stvarno ti je providno to-vi Vojvodjani ste bolji ljudi.....................na koje tu mislis,kad su svi pomesani,dodjosi,starosedeoci,Madjari,i ko ne jos.........................ako negde ima razlike onda medju njima...................providno

Stvarno ti je providno to-vi Vojvodjani ste bolji ljudi.....................na koje tu mislis,kad su svi pomesani,dodjosi,starosedeoci,Madjari,i ko ne jos.........................ako negde ima razlike onda medju njima...................providno

Pa u mom kraju zive vlasi, vrcani, krajisnici, bosanci... i da ne nabrajam.
Ne znam sta mi je providno?
To je moje misljenje o vojvodjanima, a ja sam inace iz Pozarevca. Nemam nikakve veze sa Vojvodinom!!!

Ja zivim u Pozarevcu i nisam nikakva novopecena novosadjanka...
Samo sam realna. Ljudi u mom delu zemlje su pravi...pa ne znam kako da ih nazovem, nemam adekvatnu rec. Brrr...

Пре би се рекло да си ти залутала,ајде ти нама лепо дај адресу где се сада налазиш па ће чике у белом доаћи да ти обуку ону лепу белу кошуљицу што јој се рукави вежу на леђа и одвешће те кући,и сирену ће укључити ,све ће бити онако како си навикла

Пре би се рекло да си ти залутала,ајде ти нама лепо дај адресу где се сада налазиш па ће чике у белом доаћи да ти обуку ону лепу белу кошуљицу што јој се рукави вежу на леђа и одвешће те кући,и сирену ће укључити ,све ће бити онако како си навикла

To ocigledno tebi treba!
Nije mi jasno zasto te proglase ludim ili provokorom ako se izrazis onako kako mislis?! :dontunderstand:
Najbolje je da me zaobidjes, jer se ne razumemo, a o ovoj temi nisam mislila nista lose, pa je i najbolje ne diskutovati!!!

Hvala na razumevanju!

Evo ja sam pravi Vojvodjanin, demokrata, tadicevac... he he
Mrzim radikale i celu opoziciju i ne volim "takozvane patrijote" jer ih nema, to su samo ogorceni ljudi a.k.a. radikali koji mrze sve sto nije srpsko i nece da se pomire sa tim da ovde zive i drugi narodi (naglasavam iako ja nisam pripadnik manjine, pripadnik sam vecine; recimo onih 60-70% sto hoce u Evropu i onih 50-60% koji podrzavaju vladu i 67% Srba koji zive u Vojvodini).
Mozda i ja sam za tebe sitan, ali moje ideje, ideali su ogromni.

Evo ja sam pravi Vojvodjanin, demokrata, tadicevac... he he
Mrzim radikale i celu opoziciju i ne volim "takozvane patrijote" jer ih nema, to su samo ogorceni ljudi a.k.a. radikali koji mrze sve sto nije srpsko i nece da se pomire sa tim da ovde zive i drugi narodi (naglasavam iako ja nisam pripadnik manjine, pripadnik sam vecine; recimo onih 60-70% sto hoce u Evropu i onih 50-60% koji podrzavaju vladu i 67% Srba koji zive u Vojvodini).
Mozda i ja sam za tebe sitan, ali moje ideje, ideali su ogromni.

Нисам у СРС нити у СНС
ово је мој пост
A шта би ви ?Нове жртве,нове колоне трактора ?Нове сукобе?Да ми у Војводини пуцамо једни на друге док у Бг сви мирно спавају и праве журке? Е, па неће моћи!Ко си бре ти Бранко да прозиваш Мађаре ,Словаке ,Русине?Ало бре то су моје комшије.Провери податке о мобилизацијама па онда причај, у крајевима са мојим комшијама одзив на мобилизацију је био три пута већи него у Београду и осталим "Србским"деловима Србије,о патриотизму причате нон стоп,а шта сте господО урадили да не оде Црна Гора ,шта сте урадили за Србе са Косова?Јели и ту кривица на другима а не на Београду и Београдским политичарима?Имате на овом форуму тему како решити Србско питање нисте се удостојили ни да је погледате,само пишете о власти и владама.Не интересује вас ни Србија ,ни Србство,ни народ. Вас боли власт.
НЕМА НОВОГ СРЕМСКОГ ФРОНТА

а и ти си ситан

Siiiitnoooo ;)
Nemam pojma sta si sad rekao, sta kazes da si veci Vojvodjanin od mene samog?
A шта би ви ?Нове жртве,нове колоне трактора ?Нове сукобе?Да ми у Војводини пуцамо једни на друге док у Бг сви мирно спавају и праве журке? Е, па неће моћи!Ко си бре ти Бранко да прозиваш Мађаре ,Словаке ,Русине?Ало бре то су моје комшије.

Kad sam zadnji put proverio u Vrbasu ima dosta Madjara i drugih nacionalnih manjina?!
Kakve veze ima vlast sa traktorima i mobilizacijon, kako mozes da uporedjus Milosevicevu politiku ( za koju se mnoge opozicije zalazu, da su Srbi najveci) sa Demokratama. Pa Milosevic je vodio tu radikalsku (ne demokratsku) politiku sto je dovelo do toga sto si ti rekao. Znam zato sto je Vojvodina pretrpana izbeglicama, mnogi moji drugovi su izbeglice i dobri ljudi
I mrzim kada neko stavlja Srbe ispred drugih naroda. Svi smo mi isti i imamo ista prava. Svi smo ljudi (dobro sem Siptara, oni su izuzeci).
Ova vlada vodi mirnu politiku i jedini koji mogu dovesti do traktora, mobilizacija je ova radikalsa opozicija i njihove ideje.
Ako je neko sitan, ti si, kao sto sam rekao moji ideali su veliki i ko si ti da klasifikujes ko je sitan, ako nije?!

Poslednja izmena:
Postenje, ljubaznost, jenostavno mentalitet ljudi...
Takav sam ja bar utisak stekla!

pa vidi postenje je relativna svar znaci svugde ima i postenih i neposteniha a takodje i ljubaznih...a sto se tice mentaliteta...pa tu postoje razlike...sporije se nekako zivi...nemamo velike gradove poput beograda gde je frka guzva i jurnjava..poztivno je sto se drzimo vremena...tacnog..bar vecina..ali to ne znaci da i ovde ljudi ne zaakasne hehehe
mislim to je sve relativno...generalizovati stvari ja licno ne volim..nikad covek ne upozna toliko veliki uzorak da bi mogao da generalizuje
ja toliko:D

Vi (vojvodjani) ste mnogo bolji ljudi i mislim da Vam je malcice bolji standard, bar po proseku plata... Deli nas Dunav, ipak ima razlike, a ti misli kako hoces!!! :)
Ali, ok, svi smo mi SRBI !!!!!!

Zabluda...ljudi koji zive na severu Srbije,to jest u njenom delu koji jos nazivamo i Vojvodina(bez obzira na nacionalnu,versku i politicku pripadnost) u proseku nisu nista bolji od ljudi koji zive u bilo kom delu Srbije pa i sire!A u mnogim elementima su cak i losiji,a sto se tice standarda,ovde u Vojvodini je zaista grozno posto nas Srbija toliko pljacka i otima nam sve sto zaradimo,mi po ulici hodamo goli i bosi a vise nemamo ni sta da jedemo pa jedva cekamo neki lonac,serpu ili bar CANAK hrane...da,da ako nas Canak ne spasi,nece niko...nestacemo sa ovih prostora garant!!!

Zabluda...ljudi koji zive na severu Srbije,to jest u njenom delu koji jos nazivamo i Vojvodina(bez obzira na nacionalnu,versku i politicku pripadnost) u proseku nisu nista bolji od ljudi koji zive u bilo kom delu Srbije pa i sire!A u mnogim elementima su cak i losiji,a sto se tice standarda,ovde u Vojvodini je zaista grozno posto nas Srbija toliko pljacka i otima nam sve sto zaradimo,mi po ulici hodamo goli i bosi a vise nemamo ni sta da jedemo pa jedva cekamo neki lonac,serpu ili bar CANAK hrane...da,da ako nas Canak ne spasi,nece niko...nestacemo sa ovih prostora garant!!![/QUOTE]
Хвала на појачању ал још није требало , и даље нећеду да дођеду они прави аутономаши да пишеду.
Pa ovaj je pravi,gde ces pravijeg:hahaha::hahaha::hahaha:
:rotf::rotf::rotf:

Zabluda...ljudi koji zive na severu Srbije,to jest u njenom delu koji jos nazivamo i Vojvodina(bez obzira na nacionalnu,versku i politicku pripadnost) u proseku nisu nista bolji od ljudi koji zive u bilo kom delu Srbije pa i sire!A u mnogim elementima su cak i losiji,a sto se tice standarda,ovde u Vojvodini je zaista grozno posto nas Srbija toliko pljacka i otima nam sve sto zaradimo,mi po ulici hodamo goli i bosi a vise nemamo ni sta da jedemo pa jedva cekamo neki lonac,serpu ili bar CANAK hrane...da,da ako nas Canak ne spasi,nece niko...nestacemo sa ovih prostora garant!!![/QUOTE]
Pa ovaj je pravi,gde ces pravijeg:hahaha::hahaha::hahaha:
:rotf::rotf::rotf:

Прочитај његове постове мало уназад

Back