Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
Ovo je sve za *OSKARA
Bravo, svaka rech ti je zlatna
![]()
Оскар је за глуму,режију,специјалне ефекте?.
И ти си ситна
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je sve za *OSKARA
Bravo, svaka rech ti je zlatna
![]()
Aj kaži bar jednu lepu reč o Srbiji a da nije Čeda ili LDP ?!![]()
komentara izgubim inspiracijuej a na osnovu cega si zakljucio da smo bolji ljudi...mislim ja stvarno ne znam za podatak da sa ove strane save i dunava zive bolji a sa one losiji..mislim u cemu se ogleda to boolji..mislio si heheheh deblji?
Eto, prošlo četiri dana od poslednjeg pominjanja statuta od strane političara.Sada im nisu interesantni ni Čanak,ni statut,ni Vojvodina,ni "otcepljenje".Sve to služi kao periodične teme za političke borbe i zamajavanje javnosti.Mislim da je vreme da se pojavi nešto o Č.Jovanoviću,dugo nije bio interesantan,pa će Kosovo,pa neka afera,pa onda opet Hag itd.pa opet u krug Čanak i Vojvodina.
Ајде не мешај нас нормалне са вама.To što si ti debela, ne znači da Vojvodđani nisu bolji ljudi. Jesu! Civilizovaniji i tolerantniji, vredniji i pošteniji. Šta ćeš, razlika između Turskog i Austrougarskog nasleđa je i dalje najveća razlika.
Pa priču Vojvodine i trpaju stranke koje nemaju šta drugo da kažu. Nemaju plan, program, moć, ljude ili ideje, a mora da se nešto priča po medijima. I onda red Voše, red Haga, red Kletvi, pa u krug, kako kažeš... Međutim, to je opasno delanje, nije to pas laje - vetar nosi. Narodu u Vojvodini je pun kufer omalovažavanja. Možeš mene da prozivaš da sam autonomaš, i da to nema uticaja kod mene, jer ja delom jesam autonomaš, a delom se i ne obazirem na prozivke. Ali, ljudima po Vojvodini je muka od toga, i misle da ako su Srbima Srbi autonomaši, onda neka tako bude, neka budu autonomaši, iako im to nije bila ideja, ali će bar jednom da se završi da mučna prozivka i vređanje.
Ајде не мешај нас нормалне са вама.
И одлучи се који ти је приоритет побити педере(како умно пуишеш у песмама) или ући Европи у дупе.
И ти си ситан
"de ste Lalosiiiiiii
E....ko voli da jede sosove.
Joj i ja to volem.
I sos od Visanja ufffffffff, sa pohovanom piletinom i ondak Strudla.
A jaooooov
Uf,sad mi lepo nije dobro.
A tek kavurma ili bela kobasica za veceru
Izvolte,samo,izvolte
Slobodno.
Hvala, takodje. Evo ja se nudim kao domaćin svima koji žele da uživaju u toj trpezi. Naravno, oni bez mozga, dileje, i smRadikalno DSS ovska goveda su nepoželjna.
kakva demokratska tolerantvnost i vojvodjansko autonomasha srdacnost da sam zanemela