Ma dobro,nisam ni mislila reci mi sve znamo ,vi nista ne znate,ili slicno.Ako kazes da mi guramo tu pricu,onda ispada da smo mi Canku crtali kartu u kojoj su vec prekrojene granice,da smo mi pisali novi statut Vojvodine,i slicno.Pa jesmo li?To sto radi Canak je rusenje suvereniteta drzave,koje bi u svakoj normalnoj drzavi bilo kaznjeno,ali nasa vlast ne reaguje na tu otvorenu propagandu,pa se logicno i da zakljuciti da zajedno rade na istom planu.a kad nacionalisti na to skrenu paznju,vi ih optuzujete da oni hoce otcepljenje.Pored sveg napora ne uspevam da razumem vase rezonovanje
To sa kartom je političko prepucavanje.Koliko se sećam Aligrudić je u skupštini gnjavio da prisvajaju Šabac,samo što je video da naziv tog grada zbog nedostatka mesta obeležen u Vojvodini.Da je naziv grada pomeran dole ne bi ni bilo priče o Šapcu.
To rade partije koje i nemaju ekonomske i političke programe,nego opstaju od danas do sutra na opsesijama i trovanju naroda.
Nisam znao da Čanak ima ogroman broj birača i političku moć pa će da utiče na dešavanja u Srbiji.