To što si ti debela, ne znači da Vojvodđani nisu bolji ljudi. Jesu! Civilizovaniji i tolerantniji, vredniji i pošteniji. Šta ćeš, razlika između Turskog i Austrougarskog nasleđa je i dalje najveća razlika.
hahahahah dalibore vidim da si vickast heheheheh..uostalom znas koliko sam debela....stvarno si zatrovan...tako mi je to strasno kada citam ..ti napisao...a ja te znam..i ne mogu da verujem..da covek kojima tolike moje simpatije i dalje luduje i stalno kontrira..od besa i nemoci..ljubi tebe konza miki...mani se..ne ide ti to bash sjajno
Pa priču Vojvodine i trpaju stranke koje nemaju šta drugo da kažu. Nemaju plan, program, moć, ljude ili ideje, a mora da se nešto priča po medijima. I onda red Voše, red Haga, red Kletvi, pa u krug, kako kažeš... Međutim, to je opasno delanje, nije to pas laje - vetar nosi. Narodu u Vojvodini je pun kufer omalovažavanja. Možeš mene da prozivaš da sam autonomaš, i da to nema uticaja kod mene, jer ja delom jesam autonomaš, a delom se i ne obazirem na prozivke. Ali, ljudima po Vojvodini je muka od toga, i misle da ako su Srbima Srbi autonomaši, onda neka tako bude, neka budu autonomaši, iako im to nije bila ideja, ali će bar jednom da se završi da mučna prozivka i vređanje.