z750sc
Zainteresovan član
- Poruka
- 152
Šteta za ladu, izgleda da je bila kompletna i očuvana i bez rđe... šta da se radi kad je penzos izlapeo... a kakve upropašćene lade se ovde voze, sto puta gore od ove...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam kupio ovog novog punta i slazem se sa svim clanovima koji kazu da za te pare nema bolji nov auto. Reciklaza, uslovi kreditiranja...sve je na mestu. Evo i slicica
http://www.dodaj.rs/?3E/XW/2pMmpGJf/28052009003.jpg
911s [SK];10420391:Svi oni koji sad voze novog Funta su vozili Yuga, Keca, Ladu, Bubu itd koje su decenijama redovno ne održavali. Vuk dlaku menja, pardon - Srbin auto menja ali ćud nikada, pa im i ovi novi Funtaći neće dugo trajati.![]()
911s [SK];10439540:O pouzdanosti ćemo vidati tek za deset godina.![]()
Kako nema, čep na zaključavanje je Ford još '67-me uveo kao standardnu opremu i na najjeftinijim modelima.14. Чеп резервоара се не закључава - велики -;
. По мом мишљењу, за 7000 се не може узето бољи ауто, нарочито ако неко има старог крша и не зна шта ће с њим.
За некога ко жели да се превезе из А у Б а није му битан имиџ одличан избор.
zato sto je domatji auto znachi bitje ako vetj i nema uskoro i jefinijih delova
kapiram i da je odrzavanje jeftinije a i netje niko mu kvari auto namerno .. ono
polomi staklo, izduva gumu itd...![]()