1DaL
Iskusan
- Poruka
- 5.531
Starim! Pre neki dan sam primetio boru na celu, i uspanicio sam se ko nikad pre! Prolazile su mi razne misli kroz glavu, a navece sam se napio ko stoka, po uzoru na onu pesmu Bolje biti pijan nego star 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

).Naravno.To za druga batali,njemu je osigurana buducnost pa ne mora da se cima.
A sto se tice odgovornosti naravno da se javlja.Menjaju se prioriteti,sazrevas,jasta.

Ako ti staris ja bih sa svojih 18,5 morao isvrsiti samoubistvo zbog toga sto sam matorrrr.... salim se naravno, ne opterecujem se time delimicno zbog toga sto sam najmladji u porodici pa mogu reci da sam definitivno jos uvek mawi a delimicno posto tek sada postajem svestan svojih mogucnosti....
u tvojim godinama sam jedva cekao 18 rodjus da bih polozio voznju, mogao da idem vam zemlje bez pratnje roditelja... PAZI STA TI KAZEM... TEK SA 18 ZIVOT POCINJE !!!!
Tripujes, sta te zabole q za buducnost zivi zivot dok jos mozes... Kad zavrsis sqolu i roditelji pocnu da te teraju da nadjes posao videces sta je gnjavaza [mozes se osecati i 10god starijim!! OMG...]
Pozdrav...

Ne starim,zenim se u 32-oj,pre toga nikako...

Ne znam zašto kada kažem starost, velika večina (čast izuzecima) ovde pomisli na bore i fizičku starost.
Je li moguće da ste tako plitki i nezreli?

Primecujem, narocito kad pogledam fotke iz prve godine i fotke iz trece...Mada se ne opterecujem tolko s time, a i dalje mi je tu onaj babyface.![]()
Narode, da li vi imate već sada neku razvijenu odgovornost prema životu il' vas zabole uvo šta će biti sutra?
Moji roditelji nisu ni izbliza imućni, pa znam da bez obrazovanja i školovanja nemam nikakve šanse.
Nije da učim jednino radi boljeg života. Zadovoljstvo mi je dok naučim neke nove stvari (ne baš u svakom slučaju, to da).
Gledam druga koji je pao godinu i boli ga uvo. Roditelji su mu neki važni ljudi.
Njemu je sve jedno kada se spomene budućnost. On o tome i ne ramišlja.
Ovo ostalo društvo iz škole je potpuno drugačije. Svi imamo neke želje, vizije ...
Da li osećate da starite, da postajete ozbiljiniji, da ozbiljno gledate na svoju budućnost?

Kul,do sada sam živeo u neznanju...^ Nema 'leba od faksa?!Kul,do sada sam živeo u neznanju...
Primećujete li da starite?
Meni sledeće nedelje 16-a godina za vratom.
Osećam da sada već uveliko razmišljam i planiram svoju budućnost.
Pre svega, mislim na dalje školovanje. Shvatam da su svi oko mene mojih godina, pa i ja sa njima, postala ozbiljinija. Jesmo vragolasti, ali ipak ne kao nekada.
Dešava li vam se isto ili bezbrižno dočekujte starije doba?![]()
ne se ri molim te
dom perinjon
svi su mrtvi ustvari zaboravljeni
toliko o tome...

O cemu?
A i gresis...mnogi mrtvi se i dalje pamte...![]()
pamte se ali se ne razmišlja o njima kao o živima (što je i normalno), pregazi ih vreme
pa to za starenje, bezveze je potezati tu temu kad je ono neminovno i sve će nas snaći, samo se treba pomiriti s tim i prihvatit taj fakt.