... starim ....

Starim! Pre neki dan sam primetio boru na celu, i uspanicio sam se ko nikad pre! Prolazile su mi razne misli kroz glavu, a navece sam se napio ko stoka, po uzoru na onu pesmu Bolje biti pijan nego star :lol:

Narode, da li vi imate već sada neku razvijenu odgovornost prema životu il' vas zabole uvo šta će biti sutra? :kafa:
Moji roditelji nisu ni izbliza imućni, pa znam da bez obrazovanja i školovanja nemam nikakve šanse.
Nije da učim jednino radi boljeg života. Zadovoljstvo mi je dok naučim neke nove stvari (ne baš u svakom slučaju, to da :mrgreen: ).

Gledam druga koji je pao godinu i boli ga uvo. Roditelji su mu neki važni ljudi.
Njemu je sve jedno kada se spomene budućnost. On o tome i ne ramišlja.
Ovo ostalo društvo iz škole je potpuno drugačije. Svi imamo neke želje, vizije ...

Da li osećate da starite, da postajete ozbiljiniji, da ozbiljno gledate na svoju budućnost?

Naravno.To za druga batali,njemu je osigurana buducnost pa ne mora da se cima.
A sto se tice odgovornosti naravno da se javlja.Menjaju se prioriteti,sazrevas,jasta.

Naravno, slažem se. :mrgreen:
Nego, sve može da se preokrene. Možda sutra njegovi roditelji ne budu tako moćni i važni, pa neće znati kako da sam on zaradi za svoj hleb.
Bez obzira na trenutno bogatstvo i slično, mislim da uvek treba osigurati svoju budućnost. :hvala:
U ovom slučaju mislim da greši on, a i negovi roditelji koji mu to sve dopuštaju i koji su ga tako razmazili.

Ako ti staris ja bih sa svojih 18,5 morao isvrsiti samoubistvo zbog toga sto sam matorrrr.... salim se naravno, ne opterecujem se time delimicno zbog toga sto sam najmladji u porodici pa mogu reci da sam definitivno jos uvek mawi a delimicno posto tek sada postajem svestan svojih mogucnosti....

u tvojim godinama sam jedva cekao 18 rodjus da bih polozio voznju, mogao da idem vam zemlje bez pratnje roditelja... PAZI STA TI KAZEM... TEK SA 18 ZIVOT POCINJE !!!!

Tripujes, sta te zabole q za buducnost zivi zivot dok jos mozes... Kad zavrsis sqolu i roditelji pocnu da te teraju da nadjes posao videces sta je gnjavaza [mozes se osecati i 10god starijim!! OMG...]

Pozdrav...

Ako ti staris ja bih sa svojih 18,5 morao isvrsiti samoubistvo zbog toga sto sam matorrrr.... salim se naravno, ne opterecujem se time delimicno zbog toga sto sam najmladji u porodici pa mogu reci da sam definitivno jos uvek mawi a delimicno posto tek sada postajem svestan svojih mogucnosti....

u tvojim godinama sam jedva cekao 18 rodjus da bih polozio voznju, mogao da idem vam zemlje bez pratnje roditelja... PAZI STA TI KAZEM... TEK SA 18 ZIVOT POCINJE !!!!

Tripujes, sta te zabole q za buducnost zivi zivot dok jos mozes... Kad zavrsis sqolu i roditelji pocnu da te teraju da nadjes posao videces sta je gnjavaza [mozes se osecati i 10god starijim!! OMG...]

Pozdrav...

Nije mi u planu da budem nezreli parazit koga će roditelji da izdržavaju i koga će nositi na svojoj grbači do svojih poznih godina. Takođe, neću dozvoliti sebi da me oni teraju da radim i zaradim. Tada već ja planiram da pomažem njima :bye:

Ne znam zašto kada kažem starost, velika večina (čast izuzecima) ovde pomisli na bore i fizičku starost. :eek:
Je li moguće da ste tako plitki i nezreli?

Primecujem, narocito kad pogledam fotke iz prve godine i fotke iz trece...Mada se ne opterecujem tolko s time, a i dalje mi je tu onaj babyface.:cool::lol:

ne se ri lepi

Narode, da li vi imate već sada neku razvijenu odgovornost prema životu il' vas zabole uvo šta će biti sutra? :kafa:
Moji roditelji nisu ni izbliza imućni, pa znam da bez obrazovanja i školovanja nemam nikakve šanse.
Nije da učim jednino radi boljeg života. Zadovoljstvo mi je dok naučim neke nove stvari (ne baš u svakom slučaju, to da :mrgreen: ).

Gledam druga koji je pao godinu i boli ga uvo. Roditelji su mu neki važni ljudi.
Njemu je sve jedno kada se spomene budućnost. On o tome i ne ramišlja.
Ovo ostalo društvo iz škole je potpuno drugačije. Svi imamo neke želje, vizije ...

Da li osećate da starite, da postajete ozbiljiniji, da ozbiljno gledate na svoju budućnost?

pa moji imaju love zabole me
covek se uozbilji kad mora

Ja ne starim."Za moj večerašnji izgled pobrinuo se Rubin Kruševac".:mrgreen:
m_86e84621810e61048e8899de2d0db147.jpg

P.S.Vinjak(a i svako Rubinovo piće)je žešće s**nje!

Ja sam bio pametan pa nisam upisao 'faks', serem se na 'faks', nema leba od toga, stoje ti majka, cale, tetka, baba, starije sestre, brat od strica i tetke iznad glave i se ru ti kako moras da ucis neko sran je za koje ti se je be da bi posle 10 godina potrosio 5 godine trazeci posao koji ce da te placa dovoljno da platis taksi od posla do kuce i nazad za mesec dana

^ Nema 'leba od faksa?!:hahaha:Kul,do sada sam živeo u neznanju...

Pare koje ulozis u faks ne mozes da vratis poslom koji nadjes kasnije u roku od par godina. Jedino ako si od onih koji upadnu na budzet pa placaju samo stanarinu i prezivljavanje, ali opet, platom koju ces kasnije da primas neces ubrzo da povratis investiciju.

A kvalifikacijama mozes da obrises dupe ako zelis da radis u inostranstvo. Inace, faks ne vodi ka lovi, faks vodi ka radnickoj klasi, koju ja cenim i postujem i koja je jelte potrebna, ali svakako nije ona koja zaradjuje najvise.

Mislim, upises se na arhitektonski i potrosis silnu lovu na najskuplji faks kod nas i posle sta? Imas problema da nadjes posao i kad nadjes imas neku platu od 500e mesecno. :/

Ako ti je do love, umesto sto pare ulazes u faks, ulozi ih u neki manji biznis. Kreni, vidi sta ti odgovara a sta ne, na kraju krajeva ces vise zaraditi nego neko ko ide na faks. Faks te ne uci kako da zaradjujes novac, faks te samo kvalifikuje za odredjenu kategoriju poslova.

Ides na faks, zavrsis informatiku i sta onda? Nadjes posao programera i radis za 600e mesecno? Dok klinac koga ja ucim zaradi vise novca u kracem roku :/

Mislim, faks je u redu i sve za odredjene ljude, ali lova tu nije.

Primećujete li da starite? :think:

Meni sledeće nedelje 16-a godina za vratom. :neutral:
Osećam da sada već uveliko razmišljam i planiram svoju budućnost.
Pre svega, mislim na dalje školovanje. Shvatam da su svi oko mene mojih godina, pa i ja sa njima, postala ozbiljinija. Jesmo vragolasti, ali ipak ne kao nekada.

Dešava li vam se isto ili bezbrižno dočekujte starije doba? :zper:

Meni 19 sad. Auuuu...
Gde starim, tek sam pocela da zivim i budem mlada...

pamte se ali se ne razmišlja o njima kao o živima (što je i normalno), pregazi ih vreme

pa to za starenje, bezveze je potezati tu temu kad je ono neminovno i sve će nas snaći, samo se treba pomiriti s tim i prihvatit taj fakt.

Pa da, msm, nisu zivi...:mrgreen:

Sta "sve ce nas stici" to nas je stiglo cim smo se rodili, jos tad su pocele secunde da odbrojavaju...mada nije to tema uopste...:mrgreen:

Back