... starim ....

Ja sam skontala da imam stavove najslicinije Miloradu...No, to nije tema...

Ja sam jako rano izgradila neka svoja razmisljanja i stavove, tako da iz te perspektive sam bila matora jos u petom osnovne...Sto se tice godina, krivo mi je sto sam spucala 18 u guzicu, a nista korisno nisam uradila, a otisla mi trecina zivota...Ne slazem se da je raditi lose, samo treba raditi ono sto volis i onda neces imati nikakav problem da crncis po ceo dan, samo sto retko ko uspe da ostvari neke svoje snove i da bude zadovoljan. Generalno gledano ljudi su mnogo nezadovoljni, a onda kad doguraju do 80 i blizi im se taj kobni trenutak, svi pricaju kako je u mladosti bilo lepo...Mislim da uopste nismo svesni lepih stvari dok one ne prodju...No, udaljila sam se od teme... Ne osecam se matoro, nego se osecam beskorisno trenutno...

Primećujete li da starite? :think:

Meni sledeće nedelje 16-a godina za vratom. :neutral:
Osećam da sada već uveliko razmišljam i planiram svoju budućnost.
Pre svega, mislim na dalje školovanje. Shvatam da su svi oko mene mojih godina, pa i ja sa njima, postala ozbiljinija. Jesmo vragolasti, ali ipak ne kao nekada.

Dešava li vam se isto ili bezbrižno dočekujte starije doba? :zper:

Ja zivim one day at a time, tako da nemam takvih problema.
Problemi 10ogodisnjaka su u savrsenoj srazmeri sa problemima 30ogodisnjaka.
Otplatiti kredit primera radi je ozbiljnija situacija od cekanja roditelja da se vrate sa otvorenih vrata ili tripovanje kad znas da ti se pravi sacekusa posle skole, da li je ?
Tezina gravitacije obe situacije je potpuno ista. Strah je strah, bol je bol, dosada je dosada.
Tako da kad neko uzme da mi se poziva na uzivaj u vrticu, pa u osnovnoj, pa u srednjoj jer sve posle toga je mucenje, ja najcesce ustanem i odem posto takva osoba ne zasluzuje da trosi moj vazduh, kamo li da ja budem prisutan dok on zloupotrebljava svoje slobode zauzimanja zemaljskog prostora.

Primećujete li da starite? :think:

Meni sledeće nedelje 16-a godina za vratom. :neutral:
Osećam da sada već uveliko razmišljam i planiram svoju budućnost.

Pre svega, mislim na dalje školovanje. Shvatam da su svi oko mene mojih godina, pa i ja sa njima, postala ozbiljinija. Jesmo vragolasti, ali ipak ne kao nekada.

Dešava li vam se isto ili bezbrižno dočekujte starije doba? :zper:

HAHAHAHA :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ne znaš ti sinak šta je staros'

Back