parka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.261
ne bih baš da budem smarač, al... bre...Ali, evo, kupih 3 tuborga, pijuckam lagano
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne bih baš da budem smarač, al... bre...Ali, evo, kupih 3 tuborga, pijuckam lagano
ne bih baš da budem smarač, al... bre...
ops:Samo za Danu,jer mi je pesma jako draga:
Ja mogu da se kunem u laz
kad pomislis da dobro me znas
ucinila bih nesto ludo radi reda
Ja mogu da ti pokvarim dan
k'o crna zemlja teska sam
ali umem da te volim k'o nijedna
Pomozi mi i pronadji u meni
sve ono najbolje sto sam davno sakrila
dokazi mi da me neces raniti nikada
Uvek sam htela divlje, a terala pitome
zbog toga i srce moje se ne daje nikome
samo se tuge broje za pogresne izbore
i sta mi drugo ostaje nego da ti verujem
Ja mogu da te ostavim sad
da ljubomorna preturim grad
kad u pola noci vidim da te nema
Ja mogu da ti porusim svet, al' necu
da flertujem sa drugih pet, al' necu
ali umem da te volim k'o nijedna
Pomozi mi i pronadji u meni
sve ono najbolje sto sam davno sakrila
dokazi mi da me neces raniti nikada
Pesma je simbolicna,nekako bar meni
smrc smrc...ovo je bilo ono...dusevno....
ps jedva cekamo narednu epizodu kad Senjor X. kaze ; "jo te kjero Dana...vamolos...na pivo..."
a onda Dana odvrati ...nesto simpaticno, duhovito i sexy...al onako, nevino...trep trep...
i tako...sve u svemu, jedva cekamo...![]()
Kako je krenulo mogao bi da se ponovi prosli "mokri" petak.
Ovo mora biti odradjeno kako treba. 

...drhtavim prstima ti ovo kucam, opet sam ti pogledao u sliku iz profila, zelim samo da te ne zaboravim, jer ti si me odavno od sebe odbila...i koliki mu je?![]()

...drhtavim prstima ti ovo kucam, opet sam ti pogledao u sliku iz profila, zelim samo da te ne zaboravim, jer ti si me odavno od sebe odbila...![]()

...e, upravo sam na to i mislijo, lupi mu shamar i reci mu " uzmi me pred svima zzivotinjo"...ja bi' na ovo pao kao nishta...I ja sam.![]()

...e, upravo sam na to i mislijo, lupi mu shamar i reci mu " uzmi me pred svima zzivotinjo"...ja bi' na ovo pao kao nishta...![]()

...e, upravo sam na to i mislijo, lupi mu shamar i reci mu " uzmi me pred svima zzivotinjo"...ja bi' na ovo pao kao nishta...![]()

Ona bi s njim da se voli, a ne da se bije. To samo po sebi dolazi kasnije, s godinama provedenim u braku, kad tip pocne da mljacka dok jede, da prdi bez upozorenja, da se kupa samo za velike crkvene praznike i tako to...![]()
ops:pa on stalno dodaje ili brise...nego da se mi vratimo na temu,dzozrdi ce se vec snaci za neko pusenje
e,ja mislim da je red da nas dana sve casti islerima...
E, o tome se radi, sto (znam da mi necete verovati, ali cu ipak napisati)-uopste ne zelim da se kresnem sa njim (sada), zelim da sve ide lagano, zelim da uzivam, odavno nisam, sve je bilo navrat nanos do sada, sve moje veze i vezice... Ovde se tako stidim da ne znam ni kako bih se poljubila i da on krene prvi...ops:

ali sa euro-kremom...toliko nahvaliste te islere da OCU i ja da PROBAM ISTE![]()
E, o tome se radi, sto (znam da mi necete verovati, ali cu ipak napisati)-uopste ne zelim da se kresnem sa njim (sada), zelim da sve ide lagano, zelim da uzivam, odavno nisam, sve je bilo navrat nanos do sada, sve moje veze i vezice... Ovde se tako stidim da ne znam ni kako bih se poljubila i da on krene prvi...ops:

Pa kud sam bencina to i napisao! Sad ce bre pola foruma da me zamrzi! A u ....:-x !
Dano lutko lazem te, salio sam se, ne veruj mi nista! Revidiraj stavove, zaboravi ove moje gluposti i navali na tipa...please...![]()
ops: