Stariji muskarac sa kesom, sta mislite o tome?

• Začetnik teme Začetnik teme Dana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo za Danu,jer mi je pesma jako draga:
Ja mogu da se kunem u laz

kad pomislis da dobro me znas
ucinila bih nesto ludo radi reda

Ja mogu da ti pokvarim dan
k'o crna zemlja teska sam
ali umem da te volim k'o nijedna

Pomozi mi i pronadji u meni
sve ono najbolje sto sam davno sakrila
dokazi mi da me neces raniti nikada

Uvek sam htela divlje, a terala pitome
zbog toga i srce moje se ne daje nikome
samo se tuge broje za pogresne izbore
i sta mi drugo ostaje nego da ti verujem

Ja mogu da te ostavim sad
da ljubomorna preturim grad
kad u pola noci vidim da te nema

Ja mogu da ti porusim svet, al' necu
da flertujem sa drugih pet, al' necu
ali umem da te volim k'o nijedna

Pomozi mi i pronadji u meni
sve ono najbolje sto sam davno sakrila
dokazi mi da me neces raniti nikada

Pesma je simbolicna,nekako bar meni

Hvala za pesmu... :P ;)
smrc smrc...ovo je bilo ono...dusevno....

ps jedva cekamo narednu epizodu kad Senjor X. kaze ; "jo te kjero Dana...vamolos...na pivo..."
a onda Dana odvrati ...nesto simpaticno, duhovito i sexy...al onako, nevino...trep trep...

i tako...sve u svemu, jedva cekamo...;)

:lol: :heart:
Kako je krenulo mogao bi da se ponovi prosli "mokri" petak.

Aaaaa, ne! :idea: Ovo mora biti odradjeno kako treba. ;)

...e, upravo sam na to i mislijo, lupi mu shamar i reci mu " uzmi me pred svima zzivotinjo"...ja bi' na ovo pao kao nishta...:mrgreen:

Ona bi s njim da se voli, a ne da se bije. To samo po sebi dolazi kasnije, s godinama provedenim u braku, kad tip pocne da mljacka dok jede, da prdi bez upozorenja, da se kupa samo za velike crkvene praznike i tako to...:)

Ona bi s njim da se voli, a ne da se bije. To samo po sebi dolazi kasnije, s godinama provedenim u braku, kad tip pocne da mljacka dok jede, da prdi bez upozorenja, da se kupa samo za velike crkvene praznike i tako to...:)

E, o tome se radi, sto (znam da mi necete verovati, ali cu ipak napisati)-uopste ne zelim da se kresnem sa njim (sada), zelim da sve ide lagano, zelim da uzivam, odavno nisam, sve je bilo navrat nanos do sada, sve moje veze i vezice... Ovde se tako stidim da ne znam ni kako bih se poljubila i da on krene prvi... :oops:

E, o tome se radi, sto (znam da mi necete verovati, ali cu ipak napisati)-uopste ne zelim da se kresnem sa njim (sada), zelim da sve ide lagano, zelim da uzivam, odavno nisam, sve je bilo navrat nanos do sada, sve moje veze i vezice... Ovde se tako stidim da ne znam ni kako bih se poljubila i da on krene prvi... :oops:

Pa kud sam bencina to i napisao! Sad ce bre pola foruma da me zamrzi! A u ....:-x !
Dano lutko lazem te, salio sam se, ne veruj mi nista! Revidiraj stavove, zaboravi ove moje gluposti i navali na tipa...please...:)

Pa kud sam bencina to i napisao! Sad ce bre pola foruma da me zamrzi! A u ....:-x !
Dano lutko lazem te, salio sam se, ne veruj mi nista! Revidiraj stavove, zaboravi ove moje gluposti i navali na tipa...please...:)

Necu da navalim, po prvi put to ne zelim a i ne mogu. :oops:

Izvinite ako se sutra ne pojavim sa izvestajem o cuvenom visesatnom several orgazmicnom sexu, sa sve gutanjem i prodiranjem u anale... :lol:

dano, evo sad ce forumasi da te nauce sta da radis :lol:

ps. ne stidi se, kuliraj, budi spontana, caskaj...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back