Stariji muskarac sa kesom, sta mislite o tome?

• Začetnik teme Začetnik teme Dana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ebo firmu koja ima jedan komp. :D
Nema jedan, ali ima jednu instalaciju strucnog programa koji kosta pravo malo bogatstvo. 8) :lol:
...
i kad idu na vopi?
el ima praznu gajbu?
hoce li se poyebati ili idu da flertuju onako, dva tri puta, pa onda poyeb?
:lol::lol::lol:
Ja smem da se kladim da nece biti nista ;-)
...
E to je dobar savet..al ja bi da nas postedim patetike raskida i otvaranja slicnih tema :D
Dana je sve, samo ne patetichna. ;)

Ovako, narode, hvala vam, hvala, osecam se tako glupo kad vam se zahvaljujem sto ste uz mene i te fore... :lol: :heart:

Dodje on, ja pogubljena, on pogubljen. :lol: I nadredjeni prica nesto, nas dvoje ga ne cujemo, pita je l' dolazimo da radimo veceras, nas dvoje-ma joook, nema potrebe, i krenemo kuci, na raskrscu ja - je l' se vidimo mi veceras na tom pivu, on-naravno, to se podrazumeva, stidljivo smekerski kez, ja kao -javi, on-zvacu te, cao, ja slatko-cao. :lol:

Ma, nemam pojma, ne smem mnogo da letim, da ne ljosnem na zemlju jako... :lol:
Ali, evo, kupih 3 tuborga, pijuckam lagano, 2 pakle cigara, nek se nadje :oops: a posle cu da prebiram po garderobi... :D :heart: :heart: :heart:

Nema jedan, ali ima jednu instalaciju strucnog programa koji kosta pravo malo bogatstvo. 8) :lol:

:lol::lol::lol:

...

Dana je sve, samo ne patetichna. ;)

Ovako, narode, hvala vam, hvala, osecam se tako glupo kad vam se zahvaljujem sto ste uz mene i te fore... :lol: :heart:

Dodje on, ja pogubljena, on pogubljen. :lol: I nadredjeni prica nesto, nas dvoje ga ne cujemo, pita je l' dolazimo da radimo veceras, nas dvoje-ma joook, nema potrebe, i krenemo kuci, na raskrcu ja - je l' se vidimo mi veceras na tom pivu, on-naravno, to se podrazumeva, stidljivo smekerski kez, ja kao -javi, on-zvacu te, cao, ja slatko-cao. :lol:

Ma, nemam pojma, ne smem mnogo da letim, da ne ljosnem na zemlju jako... :lol:
Ali, evo, kupih 3 tugorga, pijuckam lagano, 2 pakle cigara, nek se nadje :oops: a posle cu da prebiram po garderobi... :D :heart: :heart: :heart:

a u koliko sati izlazite, da znam dokle da cekam?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back