Stariji muskarac sa kesom, sta mislite o tome?

• Začetnik teme Začetnik teme Dana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajd sad da ne bude da se javljam samo kad je sve sjajno. :|

Nema ga da se javi. Ja izbrisem njegov broj jer znam da cu se napiti i poslati mu poruku. Oko pola 11 ga nadjem u message recipients i posaljem: "I, na sta sad ovo lici?"
On: "Do mene je, pedala sam, drugi put, obecavam..."
Ja: "Posto si pedala, nema potrebe ni drugi put."

I tako. Modovi, mozete zakljucati temu. :)

a cekaj, polako.. mozda ce i biti nesto, a mi cemo ostati uskraceni.. a mozda je i bilo nesto, a ti neces da nam kazes.. ma nek ostane, ispricaces ti nama sve kad se opet napijes

Sve je u redu...odigrao je partiju shaha kako treba...lepo ja rekoh da treba hladan tush...
Sutra che imati objashnjenje i izvinjenje...i maz po ruchici....poruka je sledecha:"JOSH ME JURI,JA VREDIM ZA DVA PIVA"

E Dano...na to najsladzim glasom kazzi da nema veze jer si bila na nekom okupljanju prijatelja...izveli te na vecheru...e tako...
Ili ako on pokusha da se izvuche nekom shaljivom forom, onda mu smrtno -ozbiljno kazzi:" Eto, a imao si priliku za dobar seks sa mladom devojkom."
Kad napravi glupu facu, obavezno se surovo nasmej i kazzi "Shalila sam se"

Ma, bre, Pipi, ne interesuje me vise. Na stranu to sto me je odbio, nego kako se glupo poneo, pa to se javi, bre!!! I ako je hteo da izbegne neprijatnu situaciju muvanja, mogao je da mi javi da dodjem tamo gde je on, sa drustvom, ako je bio, onda ne bi bilo prilike da ga muvam. Pa, ybt, da mu nisam poslala poruku, ne bi mi ni javio sinoc, e to ne mogu da razumem... :|
Ali, imam ja resenje, kao i uvek kad me nesto boli, samo ubedim sebe da mi je nebitan, da mi je sve nebitno i onda se tako krecem kao zombi neko vreme, ali posle bude ok. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back