Stari zavet – Treća knjiga Mojsijeva

Što to (što sam prso, ako sam) toliko zabrinjava?

Događaj koji opisuješ ima veze sa mnom isto koliko i sa tobom. Uzgred, kako ti veliš BTW, odigrao se leta 2007. a ne prošle godine. Kad hoćeš da diskutuješ - nauči u kom vremenu živiš. I to su uradili ljudi koji su satani prinosili krv - dakle biuli su isti kao i Mojsije.

Ne nisu. Mojsije nikad nije prinosio ljudske zrtve Bogu. U Bibliji jasno pise da ce onaj ko pusti krv covekovu biti kaznjen od coveka,jer je on stvoren po liku Boga. Dakle Satanisti pod brankovim mostom nisu ni nalik Mojsiju.

Dobro je što si pročitao.

Sve je isplanirano i nigde se ne prave greške.

Naravno da nisu obožavaoci satane; Lucifera nisam pomenuo, jer vam njegova uloga baš i nije jasna. Život je u opasnosti ukoliko se otkriju rituali, jer oni su tajna. Student sam bio pre nekih desetak godina. sada sa 33 godine sam malo mator za studenta.

Nisam dobio odgovor na temu: šta će bogu krv?

Da jesu obozavaoci Satane jer kao sto rekoh,Sotona(Satana) je neprijatelj svega zivog,od Boga stvorenog. Sam si napisao da je plan Iluminata da pokore ceo svet. Da,u pravu si,nigde oni ne pominju istrebljenje covecanstva vec samo pokoravanje. Ali oni su vec istrebili cetvrtinu covecanstva kroz ratove koje su uzrokovali. Cilj ne opravdava sredstva. Nikad nije niti ce ikada. Stoga,oni su Sotona.(Da ne kazem,Vi) U redu,rituali su tajni. Rituali cega? Zasta?
Pardon. Ne mozes na to odgovoriti. U redu.
Nisi student. Znaci neki visi si rang? Mozda skotski vitez. Posto sumnjam da si srpski.;)

@tema Marty Misterija ti je odgovorio dosta zanimljivim postom od ranije. Pretrazi pa procitaj. Ja sam ti takodje odgovorio jednom ili cak dvaput. Stoga,nema potrebe da meni postavljas to pitanje vise.

Ne nisu. Mojsije nikad nije prinosio ljudske zrtve Bogu. U Bibliji jasno pise da ce onaj ko pusti krv covekovu biti kaznjen od coveka,jer je on stvoren po liku Boga. Dakle Satanisti pod brankovim mostom nisu ni nalik Mojsiju.

sve je jasno nego ne znam sta decko pokusava da dokaze... :think:
vidim ponesto zna ...al dosta toga mesha.. sta je Bozje sta Satanino....

па сад гледајући из те перспективе, увек сам се питао шта једна мала земља по имену Србија смета великим силама.
у 20 веку је 4 пута бомбардована. а ово задње бомбардовање скупио се цео западни демонкратски шљам на једну малу државу.
значи ваистину да тим демонима је потребна православна крв.

Kako reče veliko-Srbin Vuk Drašković u svom romanu "Nož": "Krv je krv i njena boja ne zavisi od kape koju nosiš i od boga kome se moliš." Dakle, ne postoji "pravoslavna krv".

Nije ljudske, ali jeste volove, ovnove i golubove. Prionosio je KRV. Dakle, prinosio ju je satani, pošto bogu ne treba ničija krv.

Pod ovim ne mislim na nacionalizovanje naravno,vec na cinjenicu da srpski vitez nikad ne bi uradio nista od onoga sto rade Iluminati.
Pravi srpski vitez.

Ti meni kažeš da sam "prso", a ti citiraš samog sebe. Nisam srpski vitez, za mene nijedan narod ne predstavlja ništa. Život je i suviše kratak da bi ga posvetio predanosti jednom narodu.

A što se tiče teme: nijedan vernik mi još nije odgovorio šta će bogu krv.

Tražio je Jehova od Mojsija, te je ovaj drugi to lepo opisao u Trećoj Knjizi Mojsijevoj.

Pa ja to sve vreme i govorim: da je Mojsije prinosio krv volova, ovnova i golubova satani.

satani bas smesno:roll:

nego vidi se da ne poznajes Bibliju nego je tumacis kako tebi odgovara...

U starom zavetu je bilo potrebno prinositi zivotinjske zrtve Jehovi jer je tako propisao zakonom, a zakon se menja... Hrist je ukinuo taj zakn..

i te zivotinjske zrtve su samo predslika Isusove zrtve .......

al treba znati Bozju nameru da bi se to razumelo

Pa tu i tamo, jasno je da je Mojsije prinosio žrtve (volove, ovnove i golubove) satani.

Pa da li ponešto znam ili dosta toga znam - nešto ne videh da si oborila išta iz uvodnog posta na ovoj temi.

како то мислиш сатани је приносио, где пише то у Библији, можда и ти имаш неке чудне преводе?

satani bas smesno:roll:

nego vidi se da ne poznajes Bibliju nego je tumacis kako tebi odgovara...

U starom zavetu je bilo potrebno prinositi zivotinjske zrtve Jehovi jer je tako propisao zakonom, a zakon se menja... Hrist je ukinuo taj zakn..

i te zivotinjske zrtve su samo predslika Isusove zrtve .......

al treba znati Bozju nameru da bi se to razumelo

Uopšte nije smešno. Svaka krv može se prineti jedino satani. I tačka.

Tumačim je na iluminatski način.

Baš me briga za jevrejske verske zakone onog i ovog vremena, jer ja nisam Jevrej; te njihovi zakoni za mene i moj Red ne važe. Isus ništa nije ukinuo.

Svaka žrtva je žrtva - i prinosi se satani.

Božja namera se ne može svesti na jednu bednu planetu kakva je naša.

Uopšte nije smešno. Svaka krv može se prineti jedino satani. I tačka.

Tumačim je na iluminatski način.

Baš me briga za jevrejske verske zakone onog i ovog vremena, jer ja nisam Jevrej; te njihovi zakoni za mene i moj Red ne važe. Isus ništa nije ukinuo.

Svaka žrtva je žrtva - i prinosi se satani.

Božja namera se ne može svesti na jednu bednu planetu kakva je naša.

aha znaci tumacis je na svoj nacin . hvala sto si priznao.

a zna se da je Satana taj koji izvrce Bozje reci i pismo...

Poslednja izmena:
ти у ствари сматраш да је главни шеф сатана који је створио Бога?

Ne, nego da je bog biblije satana, čim je tražio krv.

aha znaci tumacis je na svoj nacin . hvala sto si priznao.

a zna se da je Satana taj koji izvrce Bozje reci i pismo...

Ne na svoj, nego na iluminatski. Ništa nisam priznao, jer nisam nizašta optužen.

Izvrće i Mojsijev um, kad može da mu prinosi volove, ovnove i golubove.

I dalje mu nisi odgovorio na pitanje.

Ja jesam na sva, vi niste na jedno jedino: šta će bogu krv?

svako ko logicno razmislja uvidece nelogicnosti ...

rekla sam ti lepo da ni ne nameravam da tebe demantujem ni u cemu...

a ti znas sta ja mislim :roll:

Uvideće nelogičnosti u Bibliji, kao i u tvojoj verskoj zajednici.

Ne možeš me demantovati, jer nemaš argumente.

Naravno da znam, znam i to da mopja braća finansiraju tvoju versku organizaciju; znam i kako i zašto.

Back