Stari forumaši

И мене је прозивао што се дружим са њима. Стављао нам забране :rotf:
Ма невиђено квалитетна будала.
Знам ко га је гурнуо преко ивице и добио трајни.
Tako je lapsi i Aleksu izgonio iz sobička,a oni neće,nego hoće da se druže. :mrgreen:
Onda ja uletim,bacim kost i izmaknem se.:hahaha:
Psovkama nije bilo kraja.:mrgreen:

Мени најсмешније било, улетео ми дарт у пп, скриншотовао са блогова кад сам била мод заокружио црвеним и огромну стрелицу уперио у МОДЕРАТОР и пита

КО СИ ТИ????

:rotf:

Мени најсмешније било, улетео ми дарт у пп, скриншотовао са блогова кад сам била мод заокружио црвеним и огромну стрелицу уперио у МОДЕРАТОР и пита

КО СИ ТИ????

:rotf:
Sigurno se raspitivo jesi muslimanka,na njih je bio posebno alergičan.:mrgreen:
Kako da ga ne podržim. :lol:

Stavljate narod na ignor listu? Kako vam nije dosadno da se družite isključivo sa istomišljenicima?
22 godine foruma i jos nikog nisam stavio na ignore.

kao sto za 20 godina nisam prijavio vise od 2 posta moderaciji

kada su krenule blokade i to natezivanje i gde sam pio banove malo po malo, krenuo sam da prijavljujem svako sraaanje za koje mene prijavljuju
i osecam se nekako prljavo :rumenko:

Овак горе му је годинама дрмао кафез исто...:lol:
ON i ja smo se kacili negde pre njegovog trajnog bana... moderacija me molila i kumila da ga ne diram. Naravno ja ga nisam dirao (previse). Ali umeo sam da srocim nesto da se on pronadje i poludi. Dobijao je nekih dvadesetak tridesetak banova zbog mene. Onda mi uleti u pp nakon bana, ja mu prijavim pp i on opet odleti. Nacin na koji sam izazivao bes u njemu je umetnost. Znao sam da je razdrazljiv na testosteronu i steroidima, i da mu je fitilj kratak. A on mi je bio omiljena zrtva jer je maltretirao ostale forumase, bio je glup i zao, dve najgore osobine koje 1 covek moze da ima.

ON i ja smo se kacili negde pre njegovog trajnog bana... moderacija me molila i kumila da ga ne diram. Naravno ja ga nisam dirao (previse). Ali umeo sam da srocim nesto da se on pronadje i poludi. Dobijao je nekih dvadesetak tridesetak banova zbog mene. Onda mi uleti u pp nakon bana, ja mu prijavim pp i on opet odleti. Nacin na koji sam izazivao bes u njemu je umetnost. Znao sam da je razdrazljiv na testosteronu i steroidima, i da mu je fitilj kratak. A on mi je bio omiljena zrtva jer je maltretirao ostale forumase, bio je glup i zao, dve najgore osobine koje 1 covek moze da ima.
Знаш да сам те у почетку кињила што га изазиваш, после сам скапирала колко није нормалан.

Dart krene da se zakucava u mene kao ovan - u jednoj temi.

E sad, ja sam stari takticar - prijavim mu sve postove da skupi negativne poene.

rasirim front u desetak tema. U svakoj ga tagujem i napisem neki zlurad komentar, ali vrhunska provokacija. Cim se front rasiri u vise tema, moderaciji je teze da isprati i da mi da negativne poene za ban. I onda on juri za mnom iz teme u temu, pun mrznje i zla. A ja sam se igrao sa njim. Nize intelektualno bice. Neponovljivo.

Dart krene da se zakucava u mene kao ovan - u jednoj temi.

E sad, ja sam stari takticar - prijavim mu sve postove da skupi negativne poene.

rasirim front u desetak tema. U svakoj ga tagujem i napisem neki zlurad komentar, ali vrhunska provokacija. Cim se front rasiri u vise tema, moderaciji je teze da isprati i da mi da negativne poene za ban. I onda on juri za mnom iz teme u temu, pun mrznje i zla. A ja sam se igrao sa njim. Nize intelektualno bice. Neponovljivo.
Добро, знамо да си генијалам. :mazi:

Знаш да сам те у почетку кињила што га изазиваш, после сам скапирала колко није нормалан.
Mnogo vas mi je zamerilo sto ga vozim.
Bili ste ok sa njim, i jeste izgledalo da ja njega maltretiram. Ali on je maltretirao pola foruma... morao je neko da ga provoza.

Gane je takodje vozio darta, dart nema intelektualni kapacitet da iz rasprave sa ganetom izadje kao pobednik. Ganeta je jako tesko iznervirati. Pametan lik. Ne moze da mu se to oduzme.

Koliko puta su nina i tab uletali u pp da me zamole da ne diram darta... ninu sam stvarno nekad poslusao, ali vrlo kratko jer bacim nevidljivu kosku, vidi je samo dart... i onda krecu pretnje, uvrede, a ja samo sipam benzin i toboz gasim vatru - benzinom, i molim boga da eksplodira kanistar i da se zapali cacilend u dartovoj glavi 🤣🤣🤣

Bili ste ok sa njim
Ја нисам знала да постоји док ми ниси показао како га дриблаш :lol:
Па пази, реално у животу су никакве шансе такву будалу да упознаш, а ја сам лично упознаја гомилу ненадјебивих будала.

Baby yoda je bio ok prema meni.
A Nznm sta mu je to trebalo... mozda nije imao losu nameru nego mu se skupilo sve i hteo da nestane...
Није фора што је нестао, него што је навукао форумаше да објаве да је умро, да плачу, сажаљевају док идиот чита.

Poslednja izmena:
Darth i Krompirko su bili ćelavci u vezi,ali potpuno dva različita sveta
Darth je bio sirov,grub,neotesan,delimično polupan,pisao je bez ikakvih kalkulacija,ono što je mislio i osećao u tom trenutku.
Sa druge strane,Krompirko je bio podmukao,obična ulizica,koja je nekako uspela da probije barijeru oko Darthovog,dobro čuvanog srca.
Na kraju,nisu više ni skrivali vezu.Imali su decu?Pa šta?
Velika većina homoseksualaca ih ima,čak i supruge,ali su ipak to što jesu.

Darth i Krompirko su bili ćelavci u vezi,ali potpuno dva različita sveta
Darth je bio sirov,grub,neotesan,delimično polupan,pisao je bez ikakvih kalkulacija,ono što je mislio i osećao u tom trenutku.
Sa druge strane,Krompirko je bio podmukao,obična ulizica,koja je nekako uspela da probije barijeru oko Darthovog,dobro čuvanog srca.
Na kraju,nisu više ni skrivali vezu.Imali su decu?Pa šta?
Velika većina homoseksualaca ih ima,čak i supruge,ali su ipak to što jesu.
Не лупај богати више.
Знаш како ово изгледа?
Да си огорчен, љубоморан и јадан.
Баш јадан кад не умеш да се зауставиш.
А ја знам зашто, могу да напишем, немој да кмечиш после.

Inače,pre nego što je Darth,upoznao Krompirka,bio je veoma cenjen,čak je dobio i ulicu.
Veza sa Krompirkom ga je skupo koštala.

Ulica Dartha Vadera.jpg

Не лупај богати више.
Знаш како ово изгледа?
Да си огорчен, љубоморан и јадан.
Баш јадан кад не умеш да се зауставиш.
А ја знам зашто, могу да напишем, немој да кмечиш после.
Zašto te istina pogađa?
Šta u mojim postovima nije tačno,konkretno?

Ја нисам знала да постоји док ми ниси показао како га дриблаш :lol:
Па пази, реално у животу су никакве шансе такву будалу да упознаш, а ја сам лично упознаја гомилу ненадјебивих будала.
testosteron ga radio na mafiju.
TEstosteron ga je cinio agresivnim.
tokom uzimanja testosterona dodje do hormonskog disbalansa. Cas bi streljao pola online liste, drugog casa mu se strika dzemper. Zeznuta stvar.

Napravio je gresku kad je poceo da mi preti.
Ti mozda i znas neke moje privatne momente, mozda si nesto nacula o meni... ja nisam neko kog moze da uplasi, uglavnom. Posalje mi sliku gde je on kao nagruvan i preti da ce me razbiti. (On na steroidima izgleda gore od mene a ja nikad nista nisam pipnuo). Slika fazon odraz u staklu na vratima, on gradjen ko migrant od 60 kg, nesto malo misica i presijava se cela, opala kosa od zloupotrebe steroida. I krenem da ga vozim kako nema ogledalo u stanu nego slika svoj odraz na staklu a ovamo slika kako je pun para.

Pa onda onaj period kada je kao kupio skuter ili kako se zove ono vodeno cudo. I pisao svuda kako je posedovanje istog odraz finansijske moci i kako samo elita poseduje to.

Diabola

Back