bglaganica
Zainteresovan član
- Poruka
- 106
Ko?И мене је прозивао што се дружим са њима. Стављао нам забране
Ма невиђено квалитетна будала.
Знам ко га је гурнуо преко ивице и добио трајни.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko?И мене је прозивао што се дружим са њима. Стављао нам забране
Tako je lapsi i Aleksu izgonio iz sobička,a oni neće,nego hoće da se druže.И мене је прозивао што се дружим са њима. Стављао нам забране

Па фонт да ти очи избијеTako je lapsi i Aleksu izgonio iz sobička,a oni neće,nego hoće da se druže.
Onda ja uletim,bacim kost i izmaknem se.
Psovkama nije bilo kraja.![]()

Овај горе му је годинама дрмао кафез исто...Tako je lapsi i Aleksu izgonio iz sobička,a oni neće,nego hoće da se druže.
Onda ja uletim,bacim kost i izmaknem se.
Psovkama nije bilo kraja.![]()

Ja nikad nisam bio protiv njega,samo bi ga napacko protiv onih koji su mi bili na piku.Овак горе му је годинама дрмао кафез исто...![]()

Sigurno se raspitivo jesi muslimanka,na njih je bio posebno alergičan.Мени најсмешније било, улетео ми дарт у пп, скриншотовао са блогова кад сам била мод заокружио црвеним и огромну стрелицу уперио у МОДЕРАТОР и пита
КО СИ ТИ????
![]()

Ма не, него се запањио да сам била мод а дружим се са ,,њима"Sigurno se raspitivo jesi muslimanka,na njih je bio posebno alergičan.
Kako da ga ne podržim.

22 godine foruma i jos nikog nisam stavio na ignore.Stavljate narod na ignor listu? Kako vam nije dosadno da se družite isključivo sa istomišljenicima?

ON i ja smo se kacili negde pre njegovog trajnog bana... moderacija me molila i kumila da ga ne diram. Naravno ja ga nisam dirao (previse). Ali umeo sam da srocim nesto da se on pronadje i poludi. Dobijao je nekih dvadesetak tridesetak banova zbog mene. Onda mi uleti u pp nakon bana, ja mu prijavim pp i on opet odleti. Nacin na koji sam izazivao bes u njemu je umetnost. Znao sam da je razdrazljiv na testosteronu i steroidima, i da mu je fitilj kratak. A on mi je bio omiljena zrtva jer je maltretirao ostale forumase, bio je glup i zao, dve najgore osobine koje 1 covek moze da ima.Овак горе му је годинама дрмао кафез исто...![]()
Знаш да сам те у почетку кињила што га изазиваш, после сам скапирала колко није нормалан.ON i ja smo se kacili negde pre njegovog trajnog bana... moderacija me molila i kumila da ga ne diram. Naravno ja ga nisam dirao (previse). Ali umeo sam da srocim nesto da se on pronadje i poludi. Dobijao je nekih dvadesetak tridesetak banova zbog mene. Onda mi uleti u pp nakon bana, ja mu prijavim pp i on opet odleti. Nacin na koji sam izazivao bes u njemu je umetnost. Znao sam da je razdrazljiv na testosteronu i steroidima, i da mu je fitilj kratak. A on mi je bio omiljena zrtva jer je maltretirao ostale forumase, bio je glup i zao, dve najgore osobine koje 1 covek moze da ima.
Добро, знамо да си генијалам.Dart krene da se zakucava u mene kao ovan - u jednoj temi.
E sad, ja sam stari takticar - prijavim mu sve postove da skupi negativne poene.
rasirim front u desetak tema. U svakoj ga tagujem i napisem neki zlurad komentar, ali vrhunska provokacija. Cim se front rasiri u vise tema, moderaciji je teze da isprati i da mi da negativne poene za ban. I onda on juri za mnom iz teme u temu, pun mrznje i zla. A ja sam se igrao sa njim. Nize intelektualno bice. Neponovljivo.

Mnogo vas mi je zamerilo sto ga vozim.Знаш да сам те у почетку кињила што га изазиваш, после сам скапирала колко није нормалан.
Ја нисам знала да постоји док ми ниси показао како га дриблашBili ste ok sa njim
Baby yoda je bio ok prema meni.@bglaganica да поменемо и @Baby Yoda и како је лажирао смрт.
Није фора што је нестао, него што је навукао форумаше да објаве да је умро, да плачу, сажаљевају док идиот чита.Baby yoda je bio ok prema meni.
A Nznm sta mu je to trebalo... mozda nije imao losu nameru nego mu se skupilo sve i hteo da nestane...
Darth i Krompirko su bili ćelavci u vezi,ali potpuno dva različita svetaON i ja smo se kacili negde pre njegovog trajnog bana... moderacija me molila i kumila da ga ne diram. Naravno ja ga nisam dirao (previse). Ali umeo sam da srocim nesto da se on pronadje i poludi. Dobijao je nekih dvadesetak tridesetak banova zbog mene. Onda mi uleti u pp nakon bana, ja mu prijavim pp i on opet odleti. Nacin na koji sam izazivao bes u njemu je umetnost. Znao sam da je razdrazljiv na testosteronu i steroidima, i da mu je fitilj kratak. A on mi je bio omiljena zrtva jer je maltretirao ostale forumase, bio je glup i zao, dve najgore osobine koje 1 covek moze da ima.
Не лупај богати више.Darth i Krompirko su bili ćelavci u vezi,ali potpuno dva različita sveta
Darth je bio sirov,grub,neotesan,delimično polupan,pisao je bez ikakvih kalkulacija,ono što je mislio i osećao u tom trenutku.
Sa druge strane,Krompirko je bio podmukao,obična ulizica,koja je nekako uspela da probije barijeru oko Darthovog,dobro čuvanog srca.
Na kraju,nisu više ni skrivali vezu.Imali su decu?Pa šta?
Velika većina homoseksualaca ih ima,čak i supruge,ali su ipak to što jesu.
Zašto te istina pogađa?Не лупај богати више.
Знаш како ово изгледа?
Да си огорчен, љубоморан и јадан.
Баш јадан кад не умеш да се зауставиш.
А ја знам зашто, могу да напишем, немој да кмечиш после.
@bglaganica да поменемо и @Baby Yoda и како је лажирао смрт.
testosteron ga radio na mafiju.Ја нисам знала да постоји док ми ниси показао како га дриблаш
Па пази, реално у животу су никакве шансе такву будалу да упознаш, а ја сам лично упознаја гомилу ненадјебивих будала.