Stari forumaši

btw i dart je kacio tukija
kad smo se jednom zajebavali nas 4 5 da cemo svi u isto vreme
i svi ispale a dart okaci
i kad je video da niko nije
on obrise
al vec citiran post bio i ptrscr pa je bilo pisanje posle i vadjenje masti :D

a meni je bilo jaje 3 nedelje na avataru
znaci jaje- jaje -djenitalia
i niko nije ukapirao i onda sam reko strvini i strki uzme i obrise mi jaje
Bajo, zezanje do jaja

Ja sam na forumu sa prvim nickom od 2009. zbog sporta i zbog toga sam se registrovao. Bilo je to vreme kad smo preko neta i raznih foruma prikupljali o treningu ishrani itd, bio je i poseban ptf borilački sportovi... Da ne kenjam dalje, bio je lik nešto kao @bRuzli ili tako nešto. Razvaljivao je ove karateke, aikidoke, nindže i ostale mističare

Ja sam na forumu sa prvim nickom od 2009. zbog sporta i zbog toga sam se registrovao. Bilo je to vreme kad smo preko neta i raznih foruma prikupljali o treningu ishrani itd, bio je i poseban ptf borilački sportovi... Da ne kenjam dalje, bio je lik nešto kao @bRuzli ili tako nešto. Razvaljivao je ove karateke, aikidoke, nindže i ostale mističare
bruzli je onaj visoki neki bio

Prve godine rada foruma obeležila je konzervativno rigidna organizacija istog.
Gotovo zatucana sa prenaglašenim foliranjem devičanske čednosti.
Tada je bila čast da te banuju a danas je sramota.

Pojavila se veselija grupica ljudi nadomak 40-ih koji su privukli pažnju svojom plahovitom neobuzdanošću i direktnom komunikacijom uz dosta humora.
Pošto sam i ja nemirnoga duha bili su mi kao kiseonik.
Medjutim, sve su to bili poslednji dani jedne lepe i kulturne žene pa je možda sve to organizovala i na mišiće uz periodična preterivanja jer je svaki dan doživljavala kao nagradu.
Zbog teške bolesti i šake lekova koristila je nick Apotekarka

R.I.P. :heart:

To je ekvivalent čopora.

Ako slušaš samo one koji misle kao ti, kako misliš da uznapreduješ kao ljudsko biće? Bez izazova nema napretka.
Copor je u prirodi neophodan za prezivljavanje; te je stvorio prve zajednice, gradove, drzave, nacije, civilizacije.

Opet kazem, biti istomisljenik ne znaci razmisljati identicno po pitanju svega; vec da je temelj isti; kao npr. tradicionalne vrednosti jedne kulture.

Ne zelim da saradjujem sa neistomisljenicima; to je jednostavno gubljenje vremena i takav izazov me ne zanima.

Back