Stari forumaši

Posle kad sam ponovo došla nakon jaaaako duge pauze (u vreme korone), ljisovci su me kidnapovali i oni su mi baš jako dragi, volela bih da ih nekad upoznam.
@момоа u tebe gledam
Meme Shock GIF by Evan Klar

Pa smešno mi 😄 imam razrednu (dve čak), pismene zadatke, imam čak i profesorku koja mi je hot 😄
Моја школска после 15 година у швабији промени посао и након неколико месеци шефица је наговори да иде у школу ова се бранила али на крају пристала.
Каже, јбт све деца ја матора, блам ме да одем а после пар месеци почела да је јављам прва 😆
И добила бољи посао, стално јури да још нешто заврши не би ли напредовала.
Тамо то поштују, овде би се сити испрдали да матори иду у школу

Моја школска после 15 година у швабији промени посао и након неколико месеци шефица је наговори да иде у школу ова се бранила али на крају пристала.
Каже, јбт све деца ја матора, блам ме да одем а после пар месеци почела да је јављам прва 😆
И добила бољи посао, стално јури да још нешто заврши не би ли напредовала.
Тамо то поштују, овде би се сити испрдали да матори иду у школу
Naravno, kod nas je smešno. Pita me pre neki dan razredna šta imam prethodno od škole, prevrnula se kad rekoh da imam Pravni 😄 ali sam se odmah raspitala koje dualne studije mogu nakon ovog i dala mi je par tipova. Samo još da nemački stigne do C1 😄

Naravno, kod nas je smešno. Pita me pre neki dan razredna šta imam prethodno od škole, prevrnula se kad rekoh da imam Pravni 😄 ali sam se odmah raspitala koje dualne studije mogu nakon ovog i dala mi je par tipova. Samo još da nemački stigne do C1 😄
Кад си већ отишла, само гурај даље.
Има нека фора са студијама у Данској кад већ добијеш боравак у ЕУ.
Не знам детаље, али распитај се, можда ти затреба.

Кад си већ отишла, само гурај даље.
Има нека фора са студијама у Данској кад већ добијеш боравак у ЕУ.
Не знам детаље, али распитај се, можда ти затреба.
Ne znam da li bih sad mogla da zamislim da učim još i danski 😄 ali ko zna, svakako hvala!
Ima i ovde dosta prilika za studiranje, imam profesorke koje predaju isključivo pravne predmete npr. a iz struke su, tako da možda uspem nekad da spojim prethodni život sa sadašnjim, ko zna. A ima i besplatnih studija za strance.

Trudio sam se , ne kapiram jezik , jedina mogućnost je da živiš tamo i poput malog deteta naučiš .
Možeš da naučiš da položiš ispit i dobiješ sertifikat ali ti je bez svakodnevne uronjenosti u jezik nemoguće da ga zaista razumeš na nivou za koji imaš sertifikat, obično razumeš jedan nivo ispod. A tek govor, to je dva nivoa ispod najmanje.
Ali to je tako sa svakim stranim jezikom. Engleski je malo lakše savladiv jer smo svi uronjeni u njega.

Ne znam da li bih sad mogla da zamislim da učim još i danski 😄 ali ko zna, svakako hvala!
Ima i ovde dosta prilika za studiranje, imam profesorke koje predaju isključivo pravne predmete npr. a iz struke su, tako da možda uspem nekad da spojim prethodni život sa sadašnjim, ko zna. A ima i besplatnih studija za strance.
Мислим да су студије на енглеском и да је повољно финансијски.
Ал разумем..запамти само, злу не требало :D

Back