adelaidea
Poznat
- Poruka
- 9.022
Pa ja nisam normalna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта хвалиPa ja nisam normalna
Pa smešno miШта хвали
Zakaj ne?
Ća znan, možda jednog dana. Nego, sad sam nedavno bio zaglavljen u Frankfurtu, setim se tebe, rekoh verovatno si tu negde blizuZakaj ne?
Javi kad budeš zaglavljen u Štutgartu, to mi je na pola sataĆa znan, možda jednog dana. Nego, sad sam nedavno bio zaglavljen u Frankfurtu, setim se tebe, rekoh verovatno si tu negde blizu
- Ajde da se sledeće nedelje čujemo, pa da se, ne one, nego one tamo (na Kukovo leto) vidimo.Javi kad budeš zaglavljen u Štutgartu, to mi je na pola sata
Bila je sestra tamo kad je radila neki tour po Njemačkoj, valjda će ići ponovo pa da i mene ponese kao prtljagJavi kad budeš zaglavljen u Štutgartu, to mi je na pola sata
Моја школска после 15 година у швабији промени посао и након неколико месеци шефица је наговори да иде у школу ова се бранила али на крају пристала.Pa smešno miimam razrednu (dve čak), pismene zadatke, imam čak i profesorku koja mi je hot
![]()
Naravno, kod nas je smešno. Pita me pre neki dan razredna šta imam prethodno od škole, prevrnula se kad rekoh da imam PravniМоја школска после 15 година у швабији промени посао и након неколико месеци шефица је наговори да иде у школу ова се бранила али на крају пристала.
Каже, јбт све деца ја матора, блам ме да одем а после пар месеци почела да је јављам прва
И добила бољи посао, стално јури да још нешто заврши не би ли напредовала.
Тамо то поштују, овде би се сити испрдали да матори иду у школу
Bill bi lepo. Ako vam zatreba da negde prespavate, ima kod nas mesta za dvojeBila je sestra tamo kad je radila neki tour po Njemačkoj, valjda će ići ponovo pa da i mene ponese kao prtljag
To bi mi savršeno odgovaraloNe znam što nisu ko sav normalan svet , nemci naučili srpski .
Кад си већ отишла, само гурај даље.Naravno, kod nas je smešno. Pita me pre neki dan razredna šta imam prethodno od škole, prevrnula se kad rekoh da imam Pravniali sam se odmah raspitala koje dualne studije mogu nakon ovog i dala mi je par tipova. Samo još da nemački stigne do C1
![]()
Trudio sam se , ne kapiram jezik , jedina mogućnost je da živiš tamo i poput malog deteta naučiš .To bi mi savršeno odgovaraloali nije ni ovako loše - ovde sam 7 meseci i već mesec i po idem u nemačku školu. To može samo da popravi znanje jezika.
Ne znam da li bih sad mogla da zamislim da učim još i danskiКад си већ отишла, само гурај даље.
Има нека фора са студијама у Данској кад већ добијеш боравак у ЕУ.
Не знам детаље, али распитај се, можда ти затреба.
Možeš da naučiš da položiš ispit i dobiješ sertifikat ali ti je bez svakodnevne uronjenosti u jezik nemoguće da ga zaista razumeš na nivou za koji imaš sertifikat, obično razumeš jedan nivo ispod. A tek govor, to je dva nivoa ispod najmanje.Trudio sam se , ne kapiram jezik , jedina mogućnost je da živiš tamo i poput malog deteta naučiš .
Držiš li više stranu prijatelju ili istini/pravdi?...i nikada me ne uvedi u iskušenje da budem deo klana...
Amin.
Opa bato, ništa do semafora i nazad, kao u stara vremena.Ća znan, možda jednog dana. Nego, sad sam nedavno bio zaglavljen u Frankfurtu, setim se tebe, rekoh verovatno si tu negde blizu
A ko si ti?Pratim sta pises ovih dana. Zapazio sam te![]()
Lapis lazuli, a koji je tebi bio nick nekada?A ko si ti?
To je moj pozitivni uticaj na ljude. Tako sam, kad sam dala otkaz u ministarstvu, inspirisala dvoje mlađih kolega na isti korak. Koleginica mi je to otvoreno i rekla.Opa bato, ništa do semafora i nazad, kao u stara vremena.
Na Krstarici? Ovo mi je prvi nick.Lapis lazuli, a koji je tebi bio nick nekada?
Мислим да су студије на енглеском и да је повољно финансијски.Ne znam da li bih sad mogla da zamislim da učim još i danskiali ko zna, svakako hvala!
Ima i ovde dosta prilika za studiranje, imam profesorke koje predaju isključivo pravne predmete npr. a iz struke su, tako da možda uspem nekad da spojim prethodni život sa sadašnjim, ko zna. A ima i besplatnih studija za strance.