Forumska mafija & mamita
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

U vrijeme mog prvog aktivnijeg pisanja ona biješe Storage Temptation...Једна једина и непоновљива
Њено величанство Џег!!!
https://forum.krstarica.com/threads...-skepticnu-boju.908813/page-112#post-40403229
On je laf likkrompirko je bio dobar tip
bolja sam hahaJu, 29 komada![]()
Ja sigurno nisam

Sad su svi bolji, imam nulu na ignorubolja sam haha
Jaooo i meni@elektrika mi najviše nedostaje od svih koji su mi stravično išli na qraz.
nećeš dugoSad su svi bolji, imam nulu na ignoru![]()

Pridružujem se ovoj želji posebnoi da ima kuce
Ne sumnjam u tonećeš dugo![]()
Pratim sta pises ovih dana. Zapazio sam teSjećam se te slike na HB forumu.![]()
Lepo. Malo je takvih tema. To je normalna "forumska ljubav". Za razliku od "Ja tebi serdare, ti meni vojvodo"Ja sigurno nisam
Uvek sam neki namćor
Bila je neka ekipica, totalno bezazlena i vesela, kačili smo fotografije na zadatu temu. Npr. danas je tema “lišće” i svi danas kačimo slike lišća… lep period.
Teme sa nazivom:
Naše slike u mozaiku 1, 2, …
bilo je više tema, dugo je trajala fina atmosfera, neki su dolazili, neki odlazili, neki “mi” bili skoro svakog jutra tu ..
Ma nema bre ovde takvih klanova kao što misliš LuleLepo. Malo je takvih tema. To je normalna "forumska ljubav". Za razliku od "Ja tebi serdare, ti meni vojvodo"
A i vaša temica je fina, dobroćudna, nema klanski vajb.
Očiti mazohista mislim poslednje pojavljivanje…A menjao je on nekoliko naloga jer je, naravno, XX puta bivao banovan. Mislim da je najduže i originalno bio Black Leather ili tako nešto
Imala sam prošle nedelje pismeni zadatak iz Religije, evo prođoše me žmarci...i nikada me ne uvedi u iskušenje da budem deo klana...
Amin.
Мани се, има особа које не схватају концепт пријатељства.Ma nema bre ovde takvih klanova kao što misliš Lule
Inače, pozvaću te na kuglanje kad se okupimo da vidiš da smo skroz ok, prijateljski i normalni ljudi
I biće ti lepo sa nama
Zaebala sam se, nema 'nikada', jelImala sam prošle nedelje pismeni zadatak iz Religije, evo prođoše me žmarci
NemaZaebala sam se, nema 'nikada', jel