STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zna ona kako. :per:

Dobro veče, u prolazu sam, samo na drmnem jednu kratku i vraćam se podvizima?

Evo i ja te pozdravljam

Dobra ova Smrtkova ideja za vragolije na gerijatriji
Ja ću tada biti u tegli ali nedostatak tela nije nikakva prepreka za komunikaciju
Samo viknite Agatha i ako tri put huknem-to sam ja

- - - - - - - - - -

Meni su zulufi i duga kosa fetish

Kao u Futurami? :lol:

Imam drugara koji se uklapa u opis ;)

Eto... Vidiš, baš smo slični, neozbiljni.
И повремено - заједљиви. То би се могло приписати истакнутој Шкорпији.
Твоја енергија (Марс) је обојена шкорпионским чемером и још је смештена у трећој кући (кући речи, комуникације), а мој Меркур (интелект, вербална моћ) је смештен у Шкорпији.

Ta neka kombinacija blizanačkog Marsa i Jupitera (kod mene u trećoj), kod tebe deveta... Zagrizemo više nego što možemo da progutamo
.
Основна карактеристика Јупитера је експанзија, ширење. Мегаломанија.
Када Јупитер дође у контакт са Марсом (енергија) ето енормне количине енергије, која, ако се не усмери правилно, се зачас посла или распрши, или оде у погрешном смеру.
У мом случају, Меркур (1 кућа) у Шкорпији је афликтовао Јупитер у Лаву (10 кућа). Енормна амбиција, незасита интелектуална глад, све ме интересује, али, пошто су оба знака фиксни, ја се до фанатизма (фиксни квалитет) предам само једној ствари која ме интересује и док је потпуно не апсолвирам не дижем руке. Међутим, то води до неких последица. Занемарујем остале ствари, склон сам да погрешно проценим ситуацију, не гледам где ударам.

Vidiš, meni ste vas dvoje bili uvek zanimljivi, ali ja (iako znam da je kvalitetno štivo) čak ne mogu sve ni da iščitam.
Добро, дискусију у вези Правог детектива смо у почетку водили само ти и ја. Доста постова смо разменили на тој теми, а она се прикључила тек кад смо је на Астро кутку обавестили да дебатујемо о тој серији на филмској секцији. :mrgreen:

Онда се она прикључила теми посвећеној тој серији и искуцала два поста. Ту је сад занимљиво анализирати стилове писања, пошто сам и са тобом и са њом анализирао серију, и уочио сам два тотално другачија приступа проучавању серије. Ти ма колико се издавала да си Нептунка, да имаш Рибљи вајб :mrgreen: по мом мишљењу си по стилу писања, тотална, стопроцентна Девица.

На тој теми си јасно, концизно, хируршки прецизно, изнела мане и врлине серије, ниси имала никакве илузије поводом ликова из те серије и велику пажњу си посветила детаљима, на основу којих си неком/некој слабије упућеном/упућеној читаоцу/читатељки, отворила врата за боље разумевање серије.

Наша другарица је та која је имала нептунијански приступ серији. Хиперболичан стил писања, поетски/оперетски (улепшани и наивни) приступ анализи, на местима где треба са обе ноге на земљи предочити суштину наступају реченице које су закићене стилским фигурама, пренаглашеним епитетима, филозофирањем без икакве поенте.

A ona nekako ima tu volju...
Наравно. Има тај високооктански набој. Највећи у целој тој екипи. Највише је она од свих из те групе инвестирала труда, воље, интелекта у информисање о астрологији и највише је догурала.

A meni je krivo jer mi je apsolutno sve to zanimljivo, ali ono što ja treba da radim je u sferi tehničkih nauka i onda nekako ne stižem sve da iščitam što vi čitate, da bih mogla biti kvalitetan sagovornik. A opet hoću, ono, pričala bih, ali nemam supstancu, nemam na čemu da gradim mišljenje.
Имаш итекако.

Poslednja izmena:
Hvala... :rumenko:

Eee... Ja sam totalni bukvalista kad mi neko da tačnu tematiku, tj. kad znam o čemu pišem (mislim to sam gledala (seriju), iako godinu dana ranije, ali ipak imam svoj utisak).

Svoje utiske izražavam jasno i glasno, i nekako sam to uvek pripisivala tom Marsu u trećoj. Seciram ga, a da Devica mi daje tu detaljnost. I imam hrabrost da sama povezujem i zaključujem čak iako neke stvari nisam čitala ili učila. Volim taj blizanački Mars u tom smislu, ali nekad ume da boli glava od njega. I vlasnika i okolinu.

Kada su me neki čuli u audio verziji (neke audio poruke), primetili su da postoje dve verzije mene. :rotf:

Kada sam pričala ovako nešto konverzacijski, zvučala sam neptunijanski, rekli su nežno, i tsl.

Međutim...

Onda me je neko nešto pitao, vezano za nečiju kartu itd. i ja sam snimila audio poruku... I oni su se zaprepastili... Nisu uopšte mogli da me prepoznaju. Rekli su da mi se glas skroz promenio, da zvučim toliko koncizno, i toliko jasno i prodorno... Da kao da nije ona osoba od pre. I jedna je rekla, da očigledno kada se u nešto razumem (njeno mišljenje) i ozbiljno shvatam, onda veoma ozbiljno zvučim.

Jasno mi je za to opsesivno... Kod mene je Jupi u trećoj u Škorpiji. I hoću da znam sve o svemu, ali do dubina... I onda detektivski... Bože sačuvaj... Iako mi je to neka usputna stanica, ja se zablesim sa tim opsesivno...

Haha... ALi da sam bukvalista, to jesam totalno. :) Kakve ja zaključke bukvalne imam, meni ljudi moraju posebno neke stvari da napominju da ne bih pogrešno shvatila (bukvalno).

I baš sve devičanski raščlanim, dok ti se ne povraća. I to onako silnički i agresivno sa ovim Marsom. :rotf: Bolest, posle me boli glava od mene same. :dash:

A ona jeste... Više je kitnjasta od mene. Moj Mars ne voli nikakve mašnice... Radi taj škorpijski mrak...

Ja se izvinjavam za ovo privatizovanje teme... Mi smo stari drugari... Pa, malo nadoknađujemo. :cool:

I zaboravih da kažem...

U sferi emocija sam Ribe, ali u sferi komunikacije i intelekta sam ovaj Mars i Devica.

Poslednja izmena:
:rumenko:

Mars u Škorpiji u trećoj, trigon Mesec u Ribama. Volim rep muziku i sve što ide uz to. Rep je agresivno, često sarkastično (Mars u Škorpiji), skoro pa recitovanje (treća), geto - Škorpija... Crnci... Mesec, Ribe, muzika.

Poslednja izmena:
Gde ste, ljudi? Kako ste?
U ove stručne priče se ne razumem, zaglavila sam se na četiri planete u devetoj kući i ne mogu više da čitam.... :pljus:
Zato ću samo da vam svima mahnem... :uja:

Ja se izvinjavam za ovo privatizovanje teme... Mi smo stari drugari... Pa, malo nadoknađujemo. :cool:

I zaboravih da kažem...

U sferi emocija sam Ribe, ali u sferi komunikacije i intelekta sam ovaj Mars i Devica.

Meni ništa draže nego kad vidim da se ljudi druže i gotive
Ja to ne kapiram ko privatizaciju a obaška što je ovo kafana i može da se piše slobodno.i spontano

Evo ja sad ispratih prijatelje sa foruma iz kuće:heart:

- - - - - - - - - -

Gde ste, ljudi? Kako ste?
U ove stručne priče se ne razumem, zaglavila sam se na četiri planete u devetoj kući i ne mogu više da čitam.... :pljus:
Zato ću samo da vam svima mahnem... :uja:

To je lepo
Tip Strelca
A koje planete?

- - - - - - - - - -

Nema potrebe da se izvinjavaš, mislim da to nikome ovde ne smeta.:ok:

Što se više družite-ja srećnija

- - - - - - - - - -

Kao u Futurami? :lol:

Imam drugara koji se uklapa u opis ;)

Pozdravi druga al mogu majka da mu budem a nisam ni kuguarka

Agi, planete su Merkur, Sunce, Mars i ovaj True Node, valjda Mesečev čvor, ali još nisam dotle stigla, upetljala sam se skroz kad sam nešto preletela preko njega i videla da nije baš dobra stvar...

Agi, planete su Merkur, Sunce, Mars i ovaj True Node, valjda Mesečev čvor, ali još nisam dotle stigla, upetljala sam se skroz kad sam nešto preletela preko njega i videla da nije baš dobra stvar...

Deveto polje je "dobro" Jupiterovo polje
A ono.ti je u Raku
Pošto je Jupiter egzaltiran u tom znaku i ova tvoja pozicija je po meni vrlo povoljna
Daje visoko obrazovanje, filozofski duh, jak intelekt,široke horizonte i naglašen hedonizam
Često se dovodi u vezu sa inostranstvom i strancima,putovanjima
Merkur u 9. npr
I blagoglagoljivost:D

- - - - - - - - - -

Ja sam onako zenovski nabacala fakta
Meduse i Tanatosu prepuštam višu analizu

Deveto polje je "dobro" Jupiterovo polje
A ono.ti je u Raku
Pošto je Jupiter egzaltiran u tom znaku i ova tvoja pozicija je po meni vrlo povoljna
Daje visoko obrazovanje, filozofski duh, jak intelekt,široke horizonte i naglašen hedonizam
Često se dovodi u vezu sa inostranstvom i strancima,putovanjima
Merkur u 9. npr
I blagoglagoljivost:D

- - - - - - - - - -

Ja sam onako zenovski nabacala fakta
Meduse i Tanatosu prepuštam višu analizu

Agi, a kako znaš da mi je u Raku? Jel svima u Raku? :rumenka:

Taman posla
Uostalom ne baviš se time i nije nikakav blam nepoznavati neku oblast sa specifičnom terminologijom koja ne spada u domen opšte kulture već ličnih afiniteta i zahteva dugogodišnju posvećenost

Ma znam. :heart:

- - - - - - - - - -

Misliš da su prave duginih boja a da gotičarke imaju staklene?:zcepanje:
A obaška što sam ja mislila na sise:zcepanje: na onoj.slici koje baš upadaju u OČI:zper:

:rotf: :rotf:

- - - - - - - - - -

Ćao, Snow. :uja:

E da
Ovu priliku koristim da se zahvalim Heleni na predivnom poklonu!!!
Baš me je dirnula!!!

- - - - - - - - - -

Ne nego na normalne oci :lol:
Grudi mi nisu bile u prvom planu :rumenko:

Zdravo crvena :cvet:

- - - - - - - - - -

:smeker:

Nisu TEBI ali optički jesu;)
Doduše-od onih andramolja i brnjice na ustima i nije čudo da nisi vido sise

- - - - - - - - - -

A ja grdna to zbog kikica stavila koje nisi ni registrovao:zcepanje:

Nisam te zaboravila al još nisi stigao na red
Elem-danas sam već dva tarota otvarala
Mene to iscrpi mentalno

- - - - - - - - - -

A bez tarota mogu da ti kažem da malo počneš i sise da gledaš ako oćeš Škorpijicu
Samo pusti legendarnu bikovsku potenciju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back