Jeste sve je i lično, ali u ovom slučaju sam ja ta ličnost, o kojoj mislim.
Jer, naginjala sam u životu da pošto sam Devica sa Mesecom u Ribama i naglašenom Vagom, uvek budem na usluzi svima... Osim sebi (Mesec opozicija SUnce na Asc... to ovnovsko SUnce prosto ne može to više da podnese, i želi sada da se bavim sobom)...
Ljudi nisu cenili... Bahatili su se, i moj Mesec u Ribama je dosta to omrznuo kod ljudi...
Tu sam da pomognem pri nekim aspektima, da prokomentarišem nekad, ako nešto znam, ili ako mi je inspirativno...
Ali jeste, postala sam u poslednje vreme sebičnija, i ne izvinjava se moj Merkur u Vagi više nikome za to što nije više sluga (Devica) svima... To je uticaj te ose 1-7 kod mene, iliti naglašena Vaga u karti. Prvi deo života je bitnije šta svi drugi govore, nego ja, drugi deo života je bitnije šta ja kažem, a na kraju smo svi jednako bitni.
Jednom mi je rekao jedan drugar... Znanje nikad ne treba davati za dž.
Ne slažem se baš sa tim, ali vidim da ljudi uglavnom ne umeju da vrednuju kad im se nešto da za dž...
Da, sećam se da si se malo šokirala... I verovatno kao i svi mi koji se sretnemo sa pravom astrologijom, pomislila jbt, kako ovo radi...
Još više bi se šokirala kada bi ti neki kvalitetan astrolog uradio detaljniju analizu...
Recimo, ovo što ti je Agi rekla... Imaš osobine arhetipa Strelac. Zbog par ličnih planeta u devetoj. Znači uzmi i čitaj sve o tom znaku i o toj kući.
Pročitaj sve o svakoj od tih planeta generalno.
A zatim o položaju tih planeta u Strelcu ili u devetoj (oba).
Čitaj sve na šta naiđeš, i ja sam tako... Najpre sam kupovala časopis Astrologos... Tu sam najviše počela da se zanimam za pravu (ne vašarsku, magazin) astrologiju.
Ne znam koliko znaš engleski, ali imaš recimo na yt dosta astrologa odličnih, možda bi ti bilo lakše tako da učiš.
Proučavajući svoju kartu, naučićeš mnogo o sebi... To je bolje nego da ti neko analizira kartu.
Evo Lada ti je dobra za početnike:
Ovo što spominju... Rahu=Severni mesečev čvor, Ketu=Južni mesečev čvor.
Videćeš koliko ćeš se pronaći.