Без бриге, ниси један од тих.@ Tanatos :
Nadam se da neću ja biti jedan od tih ljudi sa pdf-a neću biti ja. :-(
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Без бриге, ниси један од тих.@ Tanatos :
Nadam se da neću ja biti jedan od tih ljudi sa pdf-a neću biti ja. :-(

Ја сам овај лево, у зеленом.Jel bre Smrtko, a koji su ti u staračkom domu?![]()
Jel bre Smrtko, a koji su ti u staračkom domu?![]()
Imamo i puzzle sa mačkama. 
Mislim da sam to ja.![]()

Па и јесте преузела. Када сам извршио иницијални/примарни корак и креирао Сиоранову карту, она се надовезала на тај нуклеус, допунила га и наравно изнела своја нека запажања, модификације. Али сав терет тог компликованог подухвата је лежао на мени. Да зајебанција буде већа, у том периоду нисам могао бити у горим говнима. Мој живот се у том времену одвијао на локацијама: болница - факултет - дом. Поврх свих срања које сам носио на грбачи, додатан терет је био бесмислени подухват (проучавања Сиорановог живота и на основу тога, креирања натала који би иоле се подударао са његовим ликом и делом), који сам својом кривицом, преузео на себе.
Значи, дођем у стан, глава само што не експлодира, и додатно је оптерећујем што посећујем знаш-већ-шта, кад! тамо се улогујем, наша трећа другарица ми се пење на урац и хоће да урадим анализу, а ја не могу да одбијем, дао сам реч, а глава ми вибрира.
И онда то урадим офрље. Не онако како би урадио по својим високим стандардима, него - преко урца, површно. Баш сам данас читао свој ''омаж'' Сиорану и просто сам осетио талас кривице, спопала ме срамота, што сам онако то сецирање обавио.

Шта ли би тек рекла кад би видела шта је Pistis Sofija?

У деведесетој ћеш играти са мном домине у неком старачком дому и са још неколико људи са овог пдф-а пошто ћемо бити толико грозни да нико живи неће хтети да води рачуна о нама.![]()

Ožeži Mikiiiiii
Malo je ljakse al je sexy u pm
Škorpija, sunce li mu žarko

evo tebi za laku noć od velikog pesnika Jima Morrisona
Brothers & sisters of the pale forest
O children of Night
Who among you will run with the hunt?
Now Night arrives with her purple legion.
Retire now to your tents & to your dreams.
Tomorrow we enter the town of my birth.
I want to be ready

Ласт, Сновко, Бодри, Стенис, Кобац, па и Труман.

Ovaj dečko levo ima zanimljivu frizuru. Pletenice, iliti kike što bi rekao Snowtrooper.![]()

bezobraznik...

Ih, fetišaru jedanbezobraznik...
![]()
![]()
Pa, u staračkom domu, kad budemo igrali domine...![]()

mozda me izbace iz doma :lol;

E, evo imam dojavu za tebe - ne propuštaš ništa, veruj mi.![]()

Za partiju domina iz budućnosti treba pitati ove sa runama, ili Tanatosa da prorekne...
Nego za ovo što sad znam... Te, kike... Ništa posebno.![]()

Za partiju domina iz budućnosti treba pitati ove sa runama, ili Tanatosa da prorekne...
Nego za ovo što sad znam... Te, kike... Ništa posebno.![]()

rkr koke,rke koke,oj ha!Pusti mene kao eksperta da proverim kike
agi
vidi sta sam naso![]()

E, sad mi se već čini da bi to bili neki rituali kad bi se okupili...
Pogledajte prilog 467477
E, ma, ja to za moje kike... Čovek misli da propušta nešto bitno... Msm...
Dobar je ovaj tvoj, msm, onako generalno, lep čovek... Sviđa mi se količina kose na spotu (Venera u Lavu haha).

rkr koke,rke koke,oj ha!
![]()

E, sad mi se već čini da bi to bili neki rituali kad bi se okupili...
Pogledajte prilog 467477
E, ma, ja to za moje kike... Čovek misli da propušta nešto bitno... Msm...
Dobar je ovaj tvoj, msm, onako generalno, lep čovek... Sviđa mi se količina kose na spotu (Venera u Lavu haha).

lepu si sliku postavila
Venera u Lavu divno zvuči
A Snowku su fetish kike
Ja sam ih samo jednom uplela kad sam išla na neko predavanje, kosa (prilično duga) neoprana a u bojleru ni kapi vode
Posledica toga je da su mi se masovno tamo obraćali na engleskom misleći da sam strankinja![]()

Ласт, Сновко, Бодри, Стенис, Кобац, па и Труман.

Za njenu samoću ću se ja postarati lično.![]()

Ja sam ubedjen da propustam nesto jako bitno i prelepo
Vise opsesija nego fetis
Ovde nece da te racunamo u strankinju![]()