STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel bre Smrtko, a koji su ti u staračkom domu?:zcepanje:
Ја сам овај лево, у зеленом.

a2ca3d255ed35d3805d2ae3f6cb38c45--nursing-homes-forever-young.jpg

Па и јесте преузела. Када сам извршио иницијални/примарни корак и креирао Сиоранову карту, она се надовезала на тај нуклеус, допунила га и наравно изнела своја нека запажања, модификације. Али сав терет тог компликованог подухвата је лежао на мени. Да зајебанција буде већа, у том периоду нисам могао бити у горим говнима. Мој живот се у том времену одвијао на локацијама: болница - факултет - дом. Поврх свих срања које сам носио на грбачи, додатан терет је био бесмислени подухват (проучавања Сиорановог живота и на основу тога, креирања натала који би иоле се подударао са његовим ликом и делом), који сам својом кривицом, преузео на себе.

Значи, дођем у стан, глава само што не експлодира, и додатно је оптерећујем што посећујем знаш-већ-шта, кад! тамо се улогујем, наша трећа другарица ми се пење на урац и хоће да урадим анализу, а ја не могу да одбијем, дао сам реч, а глава ми вибрира. :mrgreen:

И онда то урадим офрље. Не онако како би урадио по својим високим стандардима, него - преко урца, површно. Баш сам данас читао свој ''омаж'' Сиорану и просто сам осетио талас кривице, спопала ме срамота, што сам онако то сецирање обавио.

Eto... Vidiš, baš smo slični, neozbiljni. Ta neka kombinacija blizanačkog Marsa i Jupitera (kod mene u trećoj), kod tebe deveta... Zagrizemo više nego što možemo da progutamo.

Vidiš, meni ste vas dvoje bili uvek zanimljivi, ali ja (iako znam da je kvalitetno štivo) čak ne mogu sve ni da iščitam.
A ona nekako ima tu volju...

I isto tako kad nešto napišem, uvek nekako se na nešto nastavi (ili neko drugi)... A ja onda proklinjem svoje prste koji su iskucali reči... :zcepanje:

Dobro si mi ovo rekao, jer nekako si mi delovao odgovornije od mene (sigurno i jesi), ali ipak neozbiljni blizanački Mars. :mrgreen:

Ja podbunim i onda pobegnem. :rotf:

A meni je krivo jer mi je apsolutno sve to zanimljivo, ali ono što ja treba da radim je u sferi tehničkih nauka i onda nekako ne stižem sve da iščitam što vi čitate, da bih mogla biti kvalitetan sagovornik. A opet hoću, ono, pričala bih, ali nemam supstancu, nemam na čemu da gradim mišljenje.

Tako si me ispreskakao i za Detektiva... :zcepanje:

Iako jesam rekla po koju pametnu, ipak sam se vrtela u krug. Tačno se vidi da sam na silu pisala da se ne izblamiram... :mrgreen::zcepanje:

Mislim, dosta se ponašam blizanački (valjda zbog naglašene treće). Blizance sve pitaj samo mišljenje i zaključak ne. Jbg, Strelac voli da nalazi smisao. Kod mene je to fluktuirajuće. Na kraju rečenice se već ne slažem sa samom sobom.

E, da, to nisam smela ni da čitam da se ne bih nervirala što sam morala da "pobegnem". Da me ne bi grizla savest što nisam učestvovala u analizi... (Bila sam u nekom rasulu između obaveza i nekog emotivnog ludila.)

Шта ли би тек рекла кад би видела шта је Pistis Sofija?

Šta ne bi... :think:

У деведесетој ћеш играти са мном домине у неком старачком дому и са још неколико људи са овог пдф-а пошто ћемо бити толико грозни да нико живи неће хтети да води рачуна о нама. :mrgreen:

I laseri... :cool:

Otkad nisam igrala domine... :eek:

Poslednja izmena:
evo tebi za laku noć od velikog pesnika Jima Morrisona

Brothers & sisters of the pale forest
O children of Night
Who among you will run with the hunt?
Now Night arrives with her purple legion.
Retire now to your tents & to your dreams.
Tomorrow we enter the town of my birth.
I want to be ready

:zag: :cmok:

Ласт, Сновко, Бодри, Стенис, Кобац, па и Труман.

Mislis da cemo svi da dozivimo 90? :lol:

Ovaj dečko levo ima zanimljivu frizuru. Pletenice, iliti kike što bi rekao Snowtrooper. :cool:

Mamis me na kvarno :(
Kada ce da vidimo tvoje kike? :flert:

Za partiju domina iz budućnosti treba pitati ove sa runama, ili Tanatosa da prorekne...

Nego za ovo što sad znam... Te, kike... Ništa posebno. :thumbdown:

nisu kike nego vrcajući testosteron kod pevača:zper:
Al to je individualno
de gustibus non est disputandum

A za starački dom imam rešenje
attachment.php

- - - - - - - - - -

Pusti mene kao eksperta da proverim kike :smeker:

agi :hej:
vidi sta sam naso :)
rkr koke,rke koke,oj ha!
:maramica:

:cool::zcepanje:

E, sad mi se već čini da bi to bili neki rituali kad bi se okupili... :whistling:

6f5d92e38eee6b5f45222b48e87e4791.jpg

E, ma, ja to za moje kike... Čovek misli da propušta nešto bitno... Msm... :zcepanje:

Dobar je ovaj tvoj, msm, onako generalno, lep čovek... Sviđa mi se količina kose na spotu (Venera u Lavu haha).

E, sad mi se već čini da bi to bili neki rituali kad bi se okupili... :whistling:

Pogledajte prilog 467477

E, ma, ja to za moje kike... Čovek misli da propušta nešto bitno... Msm... :zcepanje:

Dobar je ovaj tvoj, msm, onako generalno, lep čovek... Sviđa mi se količina kose na spotu (Venera u Lavu haha).

lepu si sliku postavila:heart:
Venera u Lavu divno zvuči
A Snowku su fetish kike
Ja sam ih samo jednom uplela kad sam išla na neko predavanje, kosa (prilično duga) neoprana a u bojleru ni kapi vode
Posledica toga je da su mi se masovno tamo obraćali na engleskom misleći da sam strankinja:zcepanje:

Poslednja izmena:
rkr koke,rke koke,oj ha!
:maramica:

:zag:

Pogledajte prilog 467477

Ja sam ubedjen da propustam nesto jako bitno i prelepo :rumenko:

lepu si sliku postavila:heart:
Venera u Lavu divno zvuči
A Snowku su fetish kike
Ja sam ih samo jednom uplela kad sam išla na neko predavanje, kosa (prilično duga) neoprana a u bojleru ni kapi vode
Posledica toga je da su mi se masovno tamo obraćali na engleskom misleći da sam strankinja:zcepanje:

Vise opsesija nego fetis :lol:

Ovde nece da te racunamo u strankinju :lol:

Evo i ja te pozdravljam

Dobra ova Smrtkova ideja za vragolije na gerijatriji
Ja ću tada biti u tegli ali nedostatak tela nije nikakva prepreka za komunikaciju
Samo viknite Agatha i ako tri put huknem-to sam ja

- - - - - - - - - -

:zag:

Ja sam ubedjen da propustam nesto jako bitno i prelepo :rumenko:

Vise opsesija nego fetis :lol:

Ovde nece da te racunamo u strankinju :lol:

Meni su zulufi i duga kosa fetish

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back