STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde ona priča o delovima svoje knjige... Ovde priča o seriji 4, 5, 6...

Znači gleda se gde je Pluton, gde je JMČ, dispozitori čvorova...

Arhetip Lava (peta serija) je deo karmičke ose kada je:
- Pluton u Lavu ili u petoj kući
- Južni čvor u Lavu ili petoj kući
- Vladar Južnog Čvora u Lavu ili u petoj kući
- Sunce u aspektu sa Plutonom,
osom čvorova ili vladarima čvorova

Tako za svaki arhetip...

Ja imam tu knjigu, ne znam da li smem da kopiram ovde delove... ALi treba celu pročitati...

Ne dozvoljava mi da pošaljem više videa odjednom...

Da, pa eto, znači da ti je 11. serija bitna, tj. trauma (Uran)... Vodolijska priča i lekcija. Znači da imaš dosta uticaja Vodolije u svojoj nesvesnoj memoriji. Uran je lično, autentično, nesvesno. To je ono što moraš da oslobodiš u sebi, i što su ti životne okolnosti (prvi deo života, Saturn, JMČ govore o tome) blokirale, ili nekako uskraćivale. Gde osećaš da si išla (išao) protiv sebe... ALi ne osećamo to toliko pre prvog Saturnovog povratka, jer su to planete na višem nivou, i jednostavno osim ako nismo duboko spiritualni, ne shvatamo koliko u stvari lažemo sebe i živimo život koji nismo mi, nije naša prava istina... Posle prvog povratka... Oslobađamo se na neki način tih okova okolnosti i okoline, i otvaraju nam se uranovske i neptunovske perspektive... I počinjemo da osećamo ko smo mi... Zaista autentični mi... I krećemo ka svom autentičnom jatu (Uran, Vodolija)...

Što se tiče Urana, naglašene 11. i trauma... (Msm da čvor na osi 11. je povezan sa Uranom dosta)...

Ima za sve arhetipe, tj. za sve kuće i ono gore i ovo za Uran...

Znači, ne mogu da ubacim više videa... A ako hoću da ih podelim na više poruka ne dozvoljava mi da napišem, jer niko nije kucao u međuvremenu.

Jbg...

Sa takvim podešavanjima teško da se može nešto kvalitetno proslediti... Sto sati treba da kopiram i da kucam...

Evo sada mi ne dozvoljava da otkucam kraj poruke i video koji je tu bio...

- - - - - - - - - -

Što se tiče onih fobija...

Drugi deo mi ne da da okačim, ima na yt...

Da ne bih pisala, ima puno, sve je lepo objašnjeno na ovim klipovima, a ima ih još dosta. Inače su ovo promocije za njihove knjige. Markova knjiga nema još uvek ovde, ali Patrišina ima.

Znači, ne mogu da ubacim više videa... A ako hoću da ih podelim na više poruka ne dozvoljava mi da napišem, jer niko nije kucao u međuvremenu.

Jbg...

Sa takvim podešavanjima teško da se može nešto kvalitetno proslediti... Sto sati treba da kopiram i da kucam...

Evo sada mi ne dozvoljava da otkucam kraj poruke i video koji je tu bio...

moraš da se izloguješ, pa ponovo uloguješ

meni je severni u Blizancima a južni u Strelcu na Suncu i Antaresu u 11.
mada mi je Sunce na vrhu 11. to jest skoro u 12.

Strelac govori o prirodnim zakonima, i istinama i ličnim verovanjima i ubeđenjima. JMČ u Strelcu govori o nekome čiji se život vrteo oko toga. Ko je možda i poginuo jer je propagirao neku istinu. Strelac je priroda, a ne ono što je čovek ustrojio... Pa se taj neko nije slagao sa hijerarhijom i veštački nametnutim zakonima. Hteo je da bude prosvetitelj, a to uvek nosi žrtve.

Sunce je ono što je sada, ovaj život, pa se tvoj sadašnji život nastavlja u tom smislu. Tj. ovaj život je nastavak prošlog života (Sunce na JMČ). Sunce je aktuelno, ono kako se sada izražavamo, delujemo, snaga. Tako da se ti i sada izražavaš tako. Očigledno nedovršen posao iz nekog života. Neke akcije se dešavaju kroz više života... Probavamo na više načina. Učimo neku oblast iz više uglova.

Uz Sunce na JMČ ti totalno imaš karmičku osu vezanu za 5/11.

To može biti da si bila neki slavni sudija (Jupiter) u prošlom životu, ili prorok ili neki prirodnjak. ALi SUnce govori o počastima, kraljevskom tretmanu. Možda neki slavni filozof, ili neki kralj koji je voleo filozofiju ili sve to jer mnogo života je tu opisano.

Takođe Sunce govori o deci. O tome da osoba možda je doživela slavu kao dete (peta kuća), a onda tokom života nekako se više nije pronašla.

Ili osoba koja zbog slave i aplauza (Sunce) čini sve šta joj drugi savetuju da bude kako ne bi izgubila tu popularnost. ALi time ne sluša sebe... šta je ona u stvari želela da bude kad poraste. Ništa od toga što su drugi želeli.

Takođe to je gluma (Lav)... Uloge. Pa osoba često i sebi i drugima dodeljuje uloge, u koje ih odmah stavlja i očekuje da se ponašaju tako. predrasude na osnovu bivših ljubavnih iskustava recimo.

Osoba je previše u ulogama. Nikako da bude ono što je ona, i da bude nepopularna.

Takođe osoba ako nije sama bila ili je sada slavna, može na svet doneti specijalno dete. Dete koje će jednog dana biti slavno. Ili pak dete sa posebnim potrebama. Znači na neki način specijalnu pažnju zahteva.

SUnce na JMČ govori o velikom uticaju oca.

I takođe da je ta osoba rođeni roditelj. Ona ima toliko prošloživotnih iskustava na polju dece i detinjstva da je master u roditeljstvu...

Ili pak, gluma, umetnost, kreativnost. Osoba mora da nauči da se oseća specijalnom kroz nešto. I da shvati da taj talenat nije smao njen, on je da se deli sa drugima (Uran, Vodolija, osa 5/11)... tek kada nauči da te svoje talente, to svoje dete inkorporira u svoje jato, tek tada će osetiti aplauz u pravom smislu reči. Onaj koji se ne radi samo o njoj. Nego koji je zajednički. Ali zbog povređenog ega, tj. deteta, ona čezna za potvrdom sebe, i zbog toga ima problem da dopusti drugima da sijaju... Jer joj to fali.

To je ono malo dete koje dođe iz škole i pokaže mami šta je nacrtalo, a mama onako nezainteresovano iskomentariše... To ostavlja duboke rane. Zapostavlljenosti itd. Zbog toga Lav uvek želi aplauz i potvrdu samo zato što se pojavio. Bez da zasluži. Kao ono kada te roditelji boožavaju bez ikakve zasluge, nego te prosto obožavaju samo zato što si to ti. E to fali znaku Lava kada je povezan sa nekim aspektima... I on to zbog toga zahteva i očekuje od svih oko sebe. To je tuga, onog malog deteta unutra koje je bilo nevoljeno ili skrajnuto i sl. Tj. nisu bili voljeni njegovi talenti...
Može biti da je otac (Sunce) blokirao ili nije voleo talente deteta...

Severni u Blizancima govori o tome da ideš ka tome da saslušaš prolaznika. Strelac uvek deluje da nije tu, da je odlutao daleko. Njega ne zanima šta kojeko govori. Detalji, sitnice. On previdi neke detalje, ali intuitivno veruje i neke teorije. Međutim, sada će Strelac polako naučiti da saslušava svaku glupost... I da ne cilja daleko, nego tu blizu su odgovori, u tom moru gluposti koje brbljaju svi oko njega...

I shvatiće da ne može da se oslanja samo na neke intuitivne nerazrađene planve, grandiozne... Nego mora da se spusti na zemlju i da priča s rajom...

Jupiter ima kompleks grandioznosti, i on je guru... Sada će guru morati da siđe dole i bavi se glupostima... Moraće da ode tamo gde ne voli... U Blizance... Merkur je tvoja budućnost.

Pazi sad... Sunce, Jupiter, Merkur... Sve signifikatori dece. Ti bi bila idealan učitelj. Još Sunce u petoj.

Bitno je gde ti je Jupi, kao vladar JMČ-a.

(Ahaaa... I onda mogu koliko videa hoću? Ok... Ko bi se setio lozinke ahaha.)

Poslednja izmena:
Još pamtim traumu kad mi je majka ispljuvala crtež
Radila sam kao profesor i nisam stroga bila
ali Sunce mi je u kvadratu sa Mesecom 0 Saturnom
nisam materinski tip, kod mene se to manifestovalo da nikad nisam poželela da ih imam
srećom i moj muž je u tom fazonu, isto podznak Jarac sa Saturnom u 1.

a moj jadni Jupi je u egzilu pa još retrogradan:(

Auh... Da JMČ ima simboliku gubitka, ali spiritualnog dobitka, nešto kao Ribe i Neptun. Pa gde je JMČ često tu fali neki deo.

I meni je na vrhu pete i isto imam slične stvari i isto mislim da neću imati decu. Još je u Jarcu, i egzaltirani Saturn. A Jupi u trećoj (msm blizanačkoj kući)...

Dosta sličnosti.

Često te osobe imaju očuhe i maćehe (kao ja). I isto imam povređen ego. I sunce na Asc, kao vladar 12. isto govori o nastavku posla iz prošlog života.

Razumem te boli i traume. I beg od uloge majke... Nekako distanciranost od te ideje.

Ja kao da sam navikla da budem čvrsta... Muškarac JMČ u Jarcu. I nekako ne volim te izlive osećajnosti, i kreveljenja... Hahah...

A to moram da savladam jer mi je SMČ na vrhu 11. u Raku... I naglašen Mesec... :thumbdown:

A vidiš i ti imaš Mesec u Ribama... Isto neki gubitak vezan za materinstvo, bol, tuga...

Ja nekako sam pod uticajem evolutivne astrologije duše... Mada čačnem malo i vedsku u poslednje vreme... Tj. tek učim tu svoju kartu, i za sada se sve poklapa sa ovom tropskom, mislim značenje i smisao, iako sam dupli Lav sa Suncem na Asc, a Mesecom u Vodoliji. A ovde sam dupla Devica...

Moje mišljenje je da je to kao drvo kada raste. Iz semena izraste biljka i ako je maltretiraš i ne neguješ, ona se iskrivi ili slomi... Posle ceo život mora da bude podbočena. Te rane nikad ne odu... Nosimo ih sa sobom... Lav je srce. To je ranjeno srce.

Kod mene je bilo izmiksano. Nije bilo good i bad guy-a... Svi su bili sve. Sivo... Nema crno ni belo.

Aosoba koja me najviše povredila i najviše razočarala u životu je moj otac. A ja sam fizički njegova kopija. Ekstremno ličim. Pa i ponašanjem ovako sve više. Klasično ovnovsko... SUnce na Asc.

Ne idite nigde, dolazim uskoro, zauzmite mi mesta!

Evo, do tad doprinos od mene, doduše neastrološki.

Uf, što ih volim :

Jao i ja... Imali smo nekad kvalitetnu muziku...

Poslednja izmena:
Zaboravih da dodam...

JMČ govori o tome da smo apsolvirali neku oblast... Kod tebe peta, SUnce, deca...

Pa osoba jednostavno oseća da je to prevazišla, i ne privlači je više to. Nekako kao da je došlo dao zasićenja.

U tome si učitelj, master, i sada želiš da razrađuješ nešto drugo... Ovo je iscrpljeno. Pa ikao osećamo da to umemo, da smo dobri u tome, nekako, ne vuče nas ništa ka tome.

Nešto kao Neptun, Ribe... To je tzv. božije, nije u našim rukama... Moramo da naučimo da to pustimo... Da bismo dobili na spiritualnom planu...

O tome govori i tvoj mesec u Ribama... Neki prorok, astrolog, spiritualista...

To može da govori i Pluton i Škorpija, jer Škorpija govori o želji. (Msm ovo generalno, ne vezano za tebe, nego generalno želja, strast.)

Zbog toga se u evolutivnoj astrologiji kreće od Plutona. Jer ako smo sve apsolvirali, onda smo u miru, i nema želje za rađanjem. Želja (Pluton) je ono što nas tera da se inkarniramo...

Pluton je takođe i smrt... Osma. Pa kada iscrpimo sve želje u ovoj inkarnaciji, umiremo... Zatim se ponovo rađamo... Jer posle smrti ide život...

Isto tako mi živimo jedući nešto što je mrtvo je l' tako...

Hmm... Škorpija, osma, Pluton...

Poslednja izmena:
Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku meduse.

Videosex su sjajni. U pravu si, ja sam ex - yu fanatik, naročito što se tiče avangardnijih stvari.

Meni je severni čvor u Vagi, u 10., mislim da je konjukcija sa Merkurom, isto u Vagi. A južni je onda verovatno u četvrtoj, u Ovnu.

Da te pitam, nije tema o tome, ali eto, vidim da baš super znaš - Da li bi ti računala da postoji kvadrat između Sunca i Urana, Sunce u Škorpiji 3. stepen, a Uran 26. stepen Jarac?

Ako ne postoji, kako posmatraš neaspektovano Sunce generalno i u Škorpiji?

I meni stalno iskaču ta obaveštenja... Tenkju...

Pisaću posle za tvoj čvor šta mi padne na pamet, sad sam se ispucala...

Pa da, ja gledam sve aspekte, bez obzira na prirodu i elemente znaka. Ja bih to gledala kao kvadrat sa orbisom 11. Malo širi orbis, ali za planete koje su daleko uticaji i počinju šire, tj. osete se šire, a ne koncentrisano, kao kad odeš dalje od svetionika, njegova svetlost je raspršena na širem području. Samo što uticaj dolazi suptilnije, i to su dugogodišnje velike životne promene, koje se ni ne mogu desiti preko noći.

Neaspektovano Sunce u Škorpiji... Pa, to je Sunce koje ne komunicira ni sa kim. Živi u svom svetu manipulacija i teorija zavere... ALi nekako ne može to nikome da prenese, pa osoba iako to misli, nije možda svesna da se tako izražava i ponaša. To je kao da je planeta u 12. ili u Ribama. To je neka podsvesna energija. Osoba ima tu Škorpijsku magnetičnost, moć i sumnjičavost, ili podložnost brigama za druge i patnji, ali nije svesna toga. Ona ne zna da to radi. Ona ne misli da je moćna, da je sumnjičava i manupulativna...

Te energije se izražavaju kao da je SUnce u Škorpiji u 12. nekako kroz kreativnost, kroz snove... Perfidno, iza leđa osobe. To vlada njome jer nije svesna da to radi.

Zbog toga neaspektovane planete imaju veliku težinu, jer ih osoba nije svesna.

Verovatno su to neke ego manipulacije...

Sunce u Škorpiji je kao da je neki detektiv ušao u neku mračnu prostoriju koju istražuje, i umesto da je tih i da pazi, on upali lampu i svi ga provale...

Škorpija treba da ume da bude suptilna, da niko ne primeti da ona nešto sumnja i da vrši istragu. Međutim Sunce skreće previše pažnje, svetli, i tako uvek u karti osvetljava taj deo gde je. A Škorpija ne voli osvetljenje, ona radi u mraku.

Tako da svi primete da je ta osoba sumnjičava i sl... Ali takođe i da je požrtvovana i sve što je Škorpija. Da je spremna da deli i da da sve što ima za onog kome veruje. I ljudi joj poveravaju svoje tajne, novac i sl. (kao bankar)...

U ovom slučaju, pošto je neaspektovano, osoba nije svesna da joj se zbog toga sve to dešava.

Recimo.

Uz Uran... To sve ide iznenada, munjevito, uzbuđenje dolazi kao munja... A onda brzo splasne. Iznenadne pare ili uticaji nekih moćnih autoritativnih slojeva ili osoba. Kao i blokade (Jarac).

Msm sve zavisi od svega je l'...

- - - - - - - - - -

A generalno neaspektovano SUnce je kao SUnce u 12. Neko ko nije svestan svojih ego tripova, ko nije svestan svojih talenata. Treba neko drugi da ga pogura, ili kroz nešto drugo. Posredno.

Takođe neke konfuzije vezane za oca, distanca... Neke nejasnoće...

Kao Sunce u Ribama ili 12.

SLično...

Kao neka magla koja okružuje delanje osobe. Jer Sunce je vitalnost, energija, snaga. Pa je osoba nesvesna toga šta treba da radi kako bi nahranila to svoje SUnce, i tako ono uvek ostaje gladno. Jer je osoba sebi verovatno na poslednjem mestu, jer ne vidi svoj ego, on je duboko zakopan iza leđa... Tj. ona se tako oseća. I njen ego je uvek gladan, tj. to SUnce (šta god ono predstavljalo). A ostali okolo ga vide kao egocentrika. Ili ona misli da je vide kao egocentrika kad god se bavi sobom.

Takođe nešto vezano za detinjstvo i decu... Neke konfuzije, nejasnoće... Neko ko je bio tih, povučen u detinjstvu. Ili je otac bio daleko... Na neki način dalek, ili su njegova deca daleko itd.

Isto ona priča sa talentima i kreativnošću. Neka pogubljenost vezana za to. Kao i umetnička duša. Neko ko mora kreativno da se izrazi, jer ovako ne može.

Poslednja izmena:
Zaboravih da dodam...

JMČ govori o tome da smo apsolvirali neku oblast... Kod tebe peta, SUnce, deca...

Pa osoba jednostavno oseća da je to prevazišla, i ne privlači je više to. Nekako kao da je došlo dao zasićenja.

U tome si učitelj, master, i sada želiš da razrađuješ nešto drugo... Ovo je iscrpljeno. Pa ikao osećamo da to umemo, da smo dobri u tome, nekako, ne vuče nas ništa ka tome.

Nešto kao Neptun, Ribe... To je tzv. božije, nije u našim rukama... Moramo da naučimo da to pustimo... Da bismo dobili na spiritualnom planu...

O tome govori i tvoj mesec u Ribama... Neki prorok, astrolog, spiritualista...

To može da govori i Pluton i Škorpija, jer Škorpija govori o želji. (Msm ovo generalno, ne vezano za tebe, nego generalno želja, strast.)

Zbog toga se u evolutivnoj astrologiji kreće od Plutona. Jer ako smo sve apsolvirali, onda smo u miru, i nema želje za rađanjem. Želja (Pluton) je ono što nas tera da se inkarniramo...

Pluton je takođe i smrt... Osma. Pa kada iscrpimo sve želje u ovoj inkarnaciji, umiremo... Zatim se ponovo rađamo... Jer posle smrti ide život...

Isto tako mi živimo jedući nešto što je mrtvo je l' tako...

Hmm... Škorpija, osma, Pluton...
imam jak osećaj da sam umrla na porođaju od krvarenja posle 5647389485 deteta
Pluton mi je u 8. dobro aspektovan
A šta si u kineskom horoskopu?
Ja sam dupla Zmija

- - - - - - - - - -

Ovo je moja omiljena
Vrhunski lament jednog Raka, čista tuga ko kristal
Sad sam u takvom modu

- - - - - - - - - -

When all you have left are your memories
And diamonds and pearls for company
I'll be sailing to Saint Lucia on the ocean breeze
With the moon and my scars for company

In your bedroom you keep an iron cage
Where a blackbird sings her freedom song
For you know the true value of having slaves
They sing the saddest of songs

Medusa, you robbed me of my youth
Abandoned me on the tropic of solitude
Seducer of the shipwrecked and forlorn
You told me to undress then crowned my head with thorns

Medusa, you robbed me of my youth
Abandoned me on the tropic of solitude
Seducer of the shipwrecked and forlorn
You told me to get dressed then turned my heart to stone

Ne znam, prema godini, tj. datumu sam pas. ALi ne znam ovo dupla što si rekla, ne znam to drugo...

Vau, Pluton u osmoj... To je više Škorpija nego Sunce u Škorpiji. U evolutivnoj si arhetip Škorpija. I još ako je podržan... Ihaj... Ti si Škorpija...

Evo jedan od pre par dana koji se u tome slaže sa mnom očigledno, ja ga volim...

Eto, možda te zato otud svi vide kao Škorpiju. :cool:

- - - - - - - - - -

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku agatha.

Svi oduvek misle da sam Škorpija
Antares na Suncu
Mars egzaltiran u 1. dobro aspektovan
Sunce na 8. stepenu
Pluton u 8.
I moja omiljena Lilith u Škorpiji u konjukciji sa Neptunom

Podznak se u kineskom računa na isti način - na osnovu sata rođenja

Da... Uriel... Antares, srce Škorpije...

Ono Kali Ma, misliš zbog slike sa klipa?

Lepo, lepo, ja volim tu energiju... To mi je treći naglašen znak... Volim tu iskrenost, sirovost, intenzitet, posvećenost, i spremnost na izginuće, na izdaju. Ima nešto toliko romantično u toj požrtvovanosti. To je za mene ljubav...

Nije Vaga znak ljubavi, nego Škorpija.

U vagi se upoznajemo sa ovim onim, probavamo da se družimo itd. ali u Škorpiji dajemo sve svoje i delimo sa onim što je neko drugi. Prihvatamo sva njegova sranja i psihološke probleme... Žrtvujemo sve svoje za drugog. I spremni smo na izdaju... Ali ipak idemo all in... E, to je ljubav... Seks, telesne tečnosti, razmena istih... Škorpija... Sjedinjavanje...

Poslednja izmena:
Da... Uriel... Antares, srce Škorpije...

Ono Kali Ma, misliš zbog slike sa klipa?

Lepo, lepo, ja volim tu energiju... To mi je treći naglašen znak... Volim tu iskrenost, sirovost, intenzitet, posvećenost, i spremnost na izginuće, na izdaju. Ima nešto toliko romantično u toj požrtvovanosti. To je za mene ljubav...
da, slika je toliko lepa da razmišljam da je stavim na avatar, došlo vreme da menjam svlak:D
trenutno sam rastrzana i fizički i psihički pa ne mogu da odgledam klipove sa potrebnom koncentracijom
No, fala bogu neće pobeći:)

Da, jasno mi je... Proći će... Sve prođe...

Mada ovaj poslednji bi možda mogao da te podigne...

Nema veze, čovek treba da ima slobodu da gleda kad nešto hoće, i da govori ili ćuti kad mu je do toga...

Samo opušteno, ni ja nisam neko ko je stalan... Imam te begove... Jbg Mesec u Ribama je to...

Da, jasno mi je... Proći će... Sve prođe...

Mada ovaj poslednji bi možda mogao da te podigne...

Nema veze, čovek treba da ima slobodu da gleda kad nešto hoće, i da govori ili ćuti kad mu je do toga...

Samo opušteno, ni ja nisam neko ko je stalan... Imam te begove... Jbg Mesec u Ribama je to...
podigla me je Kalina mantra koju sam zahvaljujući tebi pustila
Čak je i muž oduševljen došao iz druge sobe
Tako da sam ti zahvalna
Odoh da kuvam:zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back