STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Занимљиве ствари пишете.
А ја се вратио из сестрине гајбе, чувао малу сестричину. Што је слаааткааааа.:D
Чудни су ми људи који немају матерински/очински инстинкт да будем искрен, мада се трудим да немам предрасуде. Нисам од оних затуцаних попова што тврде да је женама обавеза да рађају.

Haha, eto vidiš da si čudak, kuvaš u ponoć. :cool: Slična sam...

Evo sad sam gledala:

godina - Pas
mesec - Petao
dan - Bivo, Tigar, Petao
sat - Zec

:cool: :mrgreen: :per:

:think:
čudak je za mene eufemizam:D
Sama si videla da sam i uranski tip;)
E dala si mi dobar boost, ispala mi klopa božanstveno, eno mi čoek peva
Pravila sam pirinač sa šafranom preliven sa piletinom dinstanom sa bademom, kikirikijem, leblebijom, paradajzom, paprikom, šargarepom, crnim i belim lukom i soja sosom
Najela sam se mirisa i nisam gladna ali se radujem kako ovaj moj uživa

Haha, ne može sa Škorpijama osim sirovo i iskreno... E, pa meni je čudak nekako bezvezna reč, ali ako se uzme onako većinsko ponašanje, šta su neki normativi, onda kao eto, nešto se ne uklapamo u prosek. Hahah... Daaa... Vodolija... Meni vlada šestom, i Uran u trećoj... Svakodnevnica koja nema kontinuitet ni standard, i način razmišljanja...

Ovo jelo zvuči zanimljivo... I muž ti je... Khm, neobičan izgleda. :whistling:

Trumane hvala na komplimentu da smo zanimljive. Mislim da moja naglašena treća najviše voli taj kompliment. I SUnce na Asc (Lav, zabava)...

Haha, ne može sa Škorpijama osim sirovo i iskreno... E, pa meni je čudak nekako bezvezna reč, ali ako se uzme onako većinsko ponašanje, šta su neki normativi, onda kao eto, nešto se ne uklapamo u prosek. Hahah... Daaa... Vodolija... Meni vlada šestom, i Uran u trećoj... Svakodnevnica koja nema kontinuitet ni standard, i način razmišljanja...

Ovo jelo zvuči zanimljivo... I muž ti je... Khm, neobičan izgleda. :whistling:
On je u odnosu na mene je pojam normalnosti:zcepanje:
On je moja horizontalna osa
Mada je daleko od uobičajenog
Lav Jarac sa Mesecom u Lavu

A sviđa mi se i reč osobenjak:D

Inače mi sada Saturn divlja po 12. i uskoro će na Asc:mrgreen:

A gde ti je Venera?

- - - - - - - - - -

Занимљиве ствари пишете.
А ја се вратио из сестрине гајбе, чувао малу сестричину. Што је слаааткааааа.:D
Чудни су ми људи који немају матерински/очински инстинкт да будем искрен, мада се трудим да немам предрасуде. Нисам од оних затуцаних попова што тврде да је женама обавеза да рађају.
sreća pa ja nisam okružena takvim ljudima i slabo sa njima dolazim u kontakt
Ni porodica me nikad nije smarala

Јао, а мене стално питају кад ћу да се женим. Мада је то донеке друга ствар. Не знам просто шта бих им рекао, онако гледам у под кад питају.

Иначе, размишљам нешто како да зарадим паре ал ништа ми не пада на ум. Имате ли неки предлог?

Јао, а мене стално питају кад ћу да се женим. Мада је то донеке друга ствар. Не знам просто шта бих им рекао, онако гледам у под кад питају.

Иначе, размишљам нешто како да зарадим паре ал ништа ми не пада на ум. Имате ли неки предлог?
e baš si mene našo sa Merkur kvadrat Saturnom da pitaš o tome:zcepanje:

- - - - - - - - - -

Nego Trumane, okadi li ti kuću onako kako smo pričali?

знаш и да мој сатурн није најбољи. :D Она тетка што ми гледала хороскоп ми предложила да се богато женим, ал није ни то лако...не падају богате рибе с неба.
Ја некако и даље желим да верујем да ствари нисту толико предодређене и да поред неких не баш сјајних аспеката имам шансе да зарадим већу лову.

- - - - - - - - - -

Nego Trumane, okadi li ti kuću onako kako smo pričali?

Не, не окадих. Толико сам врљав да последњи пут нисам успео ни да упалим тамјан како треба. :hahaha:

што тако реагујеш? Није то толико битно, неће ми променити ток судбине. Знаш да сам све равнодушнији према свему.

Venera mi je u Lavu, na 25 stepenu (stepen Ovna prema mnogima), u dvanestoj, u trigonu sa Neptunom (egz), kvadratu sa Uranom i Marsom, i sekstilu sa Plutonom i Saturnom.

Haha, osobenjak sam pa šta ako sam... Tu sam negde, s vama... :cool:

Što se tiče novca... Radi šta god voliš i umeš, svaki rad se na kraju mora isplatiti na ovaj ili onaj način...

што тако реагујеш? Није то толико битно, неће ми променити ток судбине. Знаш да сам све равнодушнији према свему.
pa nisi valjda ovo shvatio negativno:eek:???
Uostalom ja to zbog tebe, meni ni iz džepa ni u džep
Ali baš zbog te ravnodušnosti nema nikakvih promena u životu
Treba početi od malih stvari kao što je čišćenje prostora u kome živiš
Ništa ne pada sa neba

ма не бре, зезам се мало :)
Али чињеница је да на основу свог досадашњег искуства сматрам да те мале промене не доносе ништа...Доста дуго сам покушавао на ситно промене и без ефекта.
Препуштам се току судбине!

- - - - - - - - - -

Što se tiče novca... Radi šta god voliš i umeš, svaki rad se na kraju mora isplatiti na ovaj ili onaj način...

Којима нама, ја нисам особењак! :cool:
Радим то што умем, ал се не исплати. А то што не умем се исплати.

Venera mi je u Lavu, na 25 stepenu (stepen Ovna prema mnogima), u dvanestoj, u trigonu sa Neptunom (egz), kvadratu sa Uranom i Marsom, i sekstilu sa Plutonom i Saturnom.

uuuuu baš zanimljivo!
Umetnost ti ne gine
Nadam se da nisi osetila taj kvadrat kroz napade:(

- - - - - - - - - -

ма не бре, зезам се мало :)
Али чињеница је да на основу свог досадашњег искуства сматрам да те мале промене не доносе ништа...Доста дуго сам покушавао на ситно промене и без ефекта.
Препуштам се току судбине!

- - - - - - - - - -

Којима нама, ја нисам особењак! :cool:
Радим то што умем, ал се не исплати. А то што не умем се исплати.
ekscentrik sam, tim se dičim:rotf:
Male promene otvaraju put većim

не верујем у то да мале промене отварају пут већим. Вероватно ти је позната Силва контрола ума, својевремено сам је вредно радио. Пошто ми велики пројекти нису успели саветовали су ми да радим мале...ал то ми није користило, а није ни радило.
Немам ништа против ексцентрика, што се мене тиче рекао бих да остављам утисак конвенционалне особе.

Je l' te ginekolog pitao ovakve stvari? :zper: Tj. ne samo pitao, već onako poduže me savetovao u tom smislu itd. :zcepanje:

Pa ti više ni u šta ne veruješ:(

Не верујем више у веровање...не знам како бих описао то стање. Можда пред-просветљење.:D
А није реч да ми ништа толико не иде већ да ми не иде онолико колико бих ја желео...тј. слабо капље. А неке ствари ми и уопште не иду.

медузо, не капирам твоје питање и коментар везано за гинеколога.

uuuuu baš zanimljivo!
Umetnost ti ne gine
Nadam se da nisi osetila taj kvadrat kroz napade:(

Nisam ovako spolja... Bilo je nekog nasilja u detinjstvu...

Ali u ljubavi sam i agresivna i nežna. Volim i fizičke obračune. Msm škorpijski Mars, volim tako intenzivno.

Moj Marsić jeste opasan, ali on radi za mene (Mars trigon Mesec) i u sedištu je, pa je u pravu... A ovaj aspekt kvadrata, jeste, u ljubavnim vezama sam dosta agresivna (ja više)... Ali je to i aspekt nezadovoljstva, nezadovoljenja.

ALi je to Mars u trećoj, pa su to uvek neki intelektualci, nisu neki buzdovani. Imam uvek sreće sa muškarcima, baš su divni ljudi, Sunce sekstil Jupiter, baš moralni i časni.

Umetnost i matematika i fizika su mi omiljene stvari u životu...

- - - - - - - - - -

Не верујем више у веровање...не знам како бих описао то стање. Можда пред-просветљење.:D

медузо, не капирам твоје питање и коментар везано за гинеколога.

Ni ja ne verujem u verovanje...

E, pa ginekolog umesto da me ispregleda me ispituje o tome što si spominjao. :rumenko: Evo, vidiš i agatha zna o čemu pričam...

Evo vrlo lekovit čaj od nevena za ove sitne sate
ba4c3b099bf5f9abaf5d7b40400d5621b0f5b986.jpg

- - - - - - - - - -

искрено, не занимају ме женска искуства са гинеколозима.:roll:
nisi shvatio
Poenta je da je smara sa udajom umesto da je pregleda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back