STARDUST CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam ovako spolja... Bilo je nekog nasilja u detinjstvu...

Ali u ljubavi sam i agresivna i nežna. Volim i fizičke obračune. Msm škorpijski Mars, volim tako intenzivno.

Moj Marsić jeste opasan, ali on radi za mene (Mars trigon Mesec) i u sedištu je, pa je u pravu... A ovaj aspekt kvadrata, jeste, u ljubavnim vezama sam dosta agresivna (ja više)... Ali je to i aspekt nezadovoljstva, nezadovoljenja.

ALi je to Mars u trećoj, pa su to uvek neki intelektualci, nisu neki buzdovani. Imam uvek sreće sa muškarcima, baš su divni ljudi, Sunce sekstil Jupiter, baš moralni i časni.

Umetnost i matematika i fizika su mi omiljene stvari u životu...

- - - - - - - - - -

Ni ja ne verujem u verovanje...

E, pa ginekolog umesto da me ispregleda me ispituje o tome što si spominjao. :rumenko: Evo, vidiš i agatha zna o čemu pričam...
u Škorpiji - mašala, mašala:ok:
Pa ubi onu sirotu Veneru:zcepanje:, šalim se naravno, gde u Lavu da bude sirota, to je bogatstvo i raskoš ekspresije
E sad u 12.
Karmičke veze
Znam dosta ljudi sa tom pozicijom

- - - - - - - - - -

:heart: Al' je lepa ova trava ispod tacne... Hvala za fotku, baš je inspirativna... Zabavna... Inače, nisam nikad pila čaj od nevena. :think:

Ćaos i od mene, pozdravljam i Van Halena...
lepo spavaj:heart:
Neven je retko lekovit a među malobrojnima je da nema nikakvih loših efekata

Шта мислите о овој жени?

неки кажу да је добра, неки да је превара. Волео бих рецимо да чујем Агин интуитиван утисак, иако су и други добродошли да их дају...

Шта мислите о овој жени?

неки кажу да је добра, неки да је превара. Волео бих рецимо да чујем Агин интуитиван утисак, иако су и други добродошли да их дају...

Ne mogu trenutno da je slušam.

Mogu samo da napišem da sam pročitao koketiranje. :hahaha:
A onda sam video koliko ima godina i skontao sam da nije baš za mene. :lol:
I onda sam tek video kokreiranje. :(

Dugo nisam pisala ovde. Pozdrav za sve drage ljude na ovom topicu. :heart:
Tužna sam sad malo što sam zapostavila ovu temu. Ćutalo se baš.

- - - - - - - - - -

Ali opet, kad vidim da se priča o horoskopu, mogu samo da čitam, komentarisati ne mogu jer sam nemač pojma. :mrgreen:

Previše cveća i šminke za moj ukus u prvom kadru odmah (posle čega sam i isključila odmah). Ne volim te sektaške gluposti. Ono kad svi zaluđeno kao ovce blesimo sa nečim. Kao što su i religije i političke stranke. Moj Uran u trećoj se grozi toga, i moj SMČ u 11. u Raku. Operisana sam od pobratimljavanja i čoporisanja. Samo individualno, slobodno i autentično.

- - - - - - - - - -

Ali opet, kad vidim da se priča o horoskopu, mogu samo da čitam, komentarisati ne mogu jer sam nemač pojma. :mrgreen:
Sunce Agino, ovde možeš o čemu oćeš da pričaš:heart:
I nije baš da toliko nemaš pojma

Шта мислите о овој жени?

iskreno nisam pogledala celo
Ovo mi liči na klasičan New Age
Ali mi ona lepo zrači
Ne deluje ko prevarant

- - - - - - - - - -

Previše cveća i šminke za moj ukus u prvom kadru odmah (posle čega sam i isključila odmah). Ne volim te sektaške gluposti. Ono kad svi zaluđeno kao ovce blesimo sa nečim. Kao što su i religije i političke stranke. Moj Uran u trećoj se grozi toga, i moj SMČ u 11. u Raku. Operisana sam od pobratimljavanja i čoporisanja. Samo individualno, slobodno i autentično.
i ja sam izraziti individualista

Ako dođe Kiki
e0eb73769867f8a02afe1b708279247c--wiccan-spells-magick.jpg

- - - - - - - - - -

Pozdrav za tebe, sestro po neznanju. :uja:
Ja svratim, vidim kako svašta znate, pa odem i tako, ali tu sam....
Pozzz za sve...

Nemojte tako. Ako imate neko mišljenje, ako imate neko pitanje, slobodno postavite. Naši smo. :)

Na greškama se uči, a i možda otkrijete da znate više nego što mislite.

Ionako nas je malo, mišljenje i pitanje svakog ko je dobronameran, razuman i zainteresovan je na mestu, bez obzira na znanje.

Van Halene, nemoj da shvatiš to pogrešno.
Vi ste ovde sjajni i meni je jako lepo kad svratim, bilo da napišem nešto ili samo pogledam, a još mi je draže jer ste me prihvatili tako lepo i ako sam upala kao padobranac.... Samo, ja totalno ništa ne znam, a nešto mi ne da da se ozbiljnije posvetim tome, možda to što ne znam ni odakle bih počela...

Evo i mene deco lepa........
Ma ova Bucevicka jeste new-age,ali se iz njenih govora moze izvuci i dosta toga prakticno-korisnog.
Ona je samo ljepse upakovana Vina.
Ali kao osoba mi se prilicno dopada.
A imam i ja nekog znanja o tim "duhovnim stvarima"
Sve vas:kiss:

Van Halene, nemoj da shvatiš to pogrešno.
Vi ste ovde sjajni i meni je jako lepo kad svratim, bilo da napišem nešto ili samo pogledam, a još mi je draže jer ste me prihvatili tako lepo i ako sam upala kao padobranac.... Samo, ja totalno ništa ne znam, a nešto mi ne da da se ozbiljnije posvetim tome, možda to što ne znam ni odakle bih počela...

Uvek si dobrodošla. :)

Evo, nadam se da će ovo biti od pomoći, za početak :

http:// http://www.google.rs/url?sa=t&source=web&cd=2&ved=0ahUKEwiXp86y8qnXAhUD16QKHcH6BSMQFgggMAE&url=http%3A%2F%2Fwww.astrologija-tarot.com%2Findex.php%3Foption%3Dcom_content%26task%3Dblogcategory%26id%3D16%26Itemid%3D56&usg=AOvVaw0nla8VgKX8Lga9IDsV4T3H

Ne znam da li će valjati link, pošto pišem na telefonu, ako na radi, javi.

Imaš i dobro napisanu knjigu od Maje Lončarić : Zvijezde govore.
Možeš je naći na sajtu Scribd. :)

- - - - - - - - - -

Evo i mene deco lepa........
Ma ova Bucevicka jeste new-age,ali se iz njenih govora moze izvuci i dosta toga prakticno-korisnog.
Ona je samo ljepse upakovana Vina.
Ali kao osoba mi se prilicno dopada.
A imam i ja nekog znanja o tim "duhovnim stvarima"
Sve vas:kiss:

Gde si Lavice. :)

Uvek si dobrodošla. :)

Evo, nadam se da će ovo biti od pomoći, za početak :

http:// http://www.google.rs/url?sa=t&source=web&cd=2&ved=0ahUKEwiXp86y8qnXAhUD16QKHcH6BSMQFgggMAE&url=http%3A%2F%2Fwww.astrologija-tarot.com%2Findex.php%3Foption%3Dcom_content%26task%3Dblogcategory%26id%3D16%26Itemid%3D56&usg=AOvVaw0nla8VgKX8Lga9IDsV4T3H

Ne znam da li će valjati link, pošto pišem na telefonu, ako na radi, javi.

Imaš i dobro napisanu knjigu od Maje Lončarić : Zvijezde govore.
Možeš je naći na sajtu Scribd. :)

.......
Hvala ti. :zag:
Ne valja link, ček da probam da ga namestim...
A knjigu ću da potražim, čim sednem za komp...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back