- Poruka
- 63.764
Позз!Pogledaj naslov teme pa onda prosudi šta i kako. Uostalom sada sam pogledao ovo je na pdf žene što mene savršeno ne zanima pa se ispisujem. Pozz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Позз!Pogledaj naslov teme pa onda prosudi šta i kako. Uostalom sada sam pogledao ovo je na pdf žene što mene savršeno ne zanima pa se ispisujem. Pozz
Е, да та Little Redhead је била баш кул лик...Nedostaju mi Sebastijan3, Poetesa, Ptica Kasnilica... I Little Redhead.
Је л' то значи да се нисте удавали ?Ниједном.
Не, то значи да сам се удала, једном. Паметном доста.Је л' то значи да се нисте удавали ?
Не, то значи да сам се удала, једном. Паметном доста.
Немогуће, ваљда се паметан човек разводи трипут.Не, то значи да сам се удала, једном. Паметном доста.
Није то ново. Ми смо имали форумаша са ником Тражим цуру за бракnije tema ali koliko je to u današnjem vremenu strašno da se ne može nadje regularna osoba za zajednički život/brak![]()
Да, али треба и да се уда трипут. Нека, хвала.Немогуће, ваљда се паметан човек разводи трипут.
Није то ново. Ми смо имали форумаша са ником Тражим цуру за брак![]()
Да, али треба и да се уда трипут. Нека, хвала.
Да, али треба и да се уда трипут. Нека, хвала.
Nađe li je?Није то ново. Ми смо имали форумаша са ником Тражим цуру за брак![]()
Нисам био присутан у јеку форума ал могу претпоставити...Пре неки дан сам се присетила својих почетака овде и вратила се на прве теме у којима сам учествовала.
Колико је тада форум био другачији, колико форумаша више нема или не долазе, колико много се писало...колико сам ја сама била другачија.
Да ли вам недостаје тај форум?
Овде можемо да се присетимо форумаша, ситуација, свађа, смеха, тема...
Изгледа да јесте, не виђам га више овдеNađe li je?
Kiki ... sve rečeno samo sa tom jednom rečju ... prosto legenda ovog foruma u svakom smisluШта је мени остало у сећању, што везујем за одређене форумаше: Злози и њено епско уређивање кухиње Сам свој мајстор, као и њен Прешас ормар; Смоква и њен колач са вишњама из којих није повадила коштице, загорели Цептер, Црногорац и предивне фотке; Чичак и Само нежно према себи, чувена торта, али и вц шоља од 1000 евра, фотке из предсобља, замрљане фаце
Чега се ви сећате кад помислите на неког форумаша?
Od svega toga samo nisam ispratila wc šolju. Ali kukanje što opet ide u Budvu i na Zlatibor, definitivno jesam.Шта је мени остало у сећању, што везујем за одређене форумаше: Злози и њено епско уређивање кухиње Сам свој мајстор, као и њен Прешас ормар; Смоква и њен колач са вишњама из којих није повадила коштице, загорели Цептер, Црногорац и предивне фотке; Чичак и Само нежно према себи, чувена торта, али и вц шоља од 1000 евра, фотке из предсобља, замрљане фаце
Da,čičak pokrije facu a slika se ispred auta sa vidnom registracijom.Шта је мени остало у сећању, што везујем за одређене форумаше: Злози и њено епско уређивање кухиње Сам свој мајстор, као и њен Прешас ормар; Смоква и њен колач са вишњама из којих није повадила коштице, загорели Цептер, Црногорац и предивне фотке; Чичак и Само нежно према себи, чувена торта, али и вц шоља од 1000 евра, фотке из предсобља, замрљане фаце