Стара добра форумашка времена

Od svega toga samo nisam ispratila wc šolju. Ali kukanje što opet ide u Budvu i na Zlatibor, definitivno jesam.
Kako nisi wc šolju, pa to je uz maricu bilo kao prst i nokat. S tim što sada to i nije neka cifra, a tada je bilo wow.
Ja sam imala vrlo loše mišljenje o njoj, ali sam ga kasnije promenila. Ukapirala sam da je u nekim situacijama bila zrelija od mene, iako bih mogla da je rodim. I zaslužila da promenim mišljenje o njoj.

Kako nisi wc šolju, pa to je uz maricu bilo kao prst i nokat. S tim što sada to i nije neka cifra, a tada je bilo wow.
Ja sam imala vrlo loše mišljenje o njoj, ali sam ga kasnije promenila. Ukapirala sam da je u nekim situacijama bila zrelija od mene, iako bih mogla da je rodim. I zaslužila da promenim mišljenje o njoj.
Valjda sam zaboravila u moru drugih stvari. Mislim, pamtim nešto oko wc šolje, ali sam zaboravila cifru.

sa početaka svog forumašenja pamtim mirku i njeno uređenje sobe za ćerkicu koja je tada kretala u prvi razred, sećam se da je kupovala radni sto, pa rančevi, sveske,,,
u to vreme, uveče oko 9budem na forumu još malo i ujutru u 6-7 (da. da, budila se i uspavljivala uz forum) a ono, kafana na ženama napuni 4-5-6 strana u međuvremenu

sa početaka svog forumašenja pamtim mirku i njeno uređenje sobe za ćerkicu koja je tada kretala u prvi razred, sećam se da je kupovala radni sto, pa rančevi, sveske,,,
u to vreme, uveče oko 9budem na forumu još malo i ujutru u 6-7 (da. da, budila se i uspavljivala uz forum) a ono, kafana na ženama napuni 4-5-6 strana u međuvremenu
Даа. Ја викендом нисам улазила, у понедељак по 11 страница на једној теми :lol:
Ваљда су били слободни викендом, а мени дете било мало, код куће ми форум није падао на памет...

možda će me neko i pamtiti, pojedinačno,
ali generalno ne, jer sam naučila da ne iznosim javno ništa spektakularno iz svog života
upravo jer se nakače oni koji jedva čekaju da izvređaju
e zato biram kome šta pričam, posle tolko godina prepoznajem kome šta i kako
Ја ћу те памтити по пилетини :lol:

Даа. Ја викендом нисам улазила, у понедељак по 11 страница на једној теми :lol:
Ваљда су били слободни викендом, а мени дете било мало, код куће ми форум није падао на памет...
al, što mi je bilo interesanto
radnim danima je drastično veća posećenost
i ja, iako nisam radila, vikendom sam imala više vremena za forum, jer nisam morala da pratim decu u školu, da spremim ručak u određeno vreme, često je muž vodio decu na igralište---a forum prazan :aaa:
sad je generalno opala posećenost, pa se ta razlika i ne primećuje

Ja sam na forum došla tražeći recept za tortu. I pisala na Kulinarstvu, tamo je stvarno bila ekstra ekipa. Mnogo žena odande sam upoznala, nekoliko godina su krajem jula bile moje gošće. Sa dosta njih sam i danas u kontaktu.
Onda sam malo prošetala po forumu i naišla na Dom i porodicu, pa onda na Žene. Pisala sam mnogo više nego sada, nisam mogla da zamislim dan bez foruma.
I dve forumašicesa sa ova dva pdf, Meda i Poverljiva, su bile kod mene u gostima. 🙂
Sećam se mnogo ljudi koji više nisu ovde. Preko drugih društvenih mreža sam saznala da je jednoj ženi poginuo muž, da dve najbolje više ne komuniciraju, da se jedna forumašica razvela...
Krstarica je čudo, jer kada mi je sin imao problem u inostranstvu, jedan forumaš mi je u pp poslao svoj broj telefona i rekao da ga slobodno nazove, a jedna forumašica je došla do mog broja telefona. Nazvala me, i sve mi objasnila, da mu kažem gde da ide i šta da radi.
Volim Krstaricu, zato sam i dalje tu.
Bas je lijepo ovo iskustvo koje si podijelila. Ljudi svracaju sve dok ima te emotivne povezanosti.
Ali treba da se poklope i zivotne faze. Dom i porodica je bio zivotan i ziv forum, sjajne zene su pisale. November child, helen, katarina, modesti...meni bi sada taj forum vise legao nego onda, iako i tada izuzetno inspirativan.
Al ko bijase Poverljiva, da li je mijenjala nikove?

Back