vcbccbc vcbcvb
Iskusan
- Poruka
- 6.887
pa jel si razmisljao kome je u interesu sto ljudi u sve ovo veruju po 2, kao vera im se duplira u odnosu na nasu, ili sta?ovde bih se mogao složiti:
jedna smrt, jedan sud, jedno vaskrsenje,
p.s. djavo ako se razdeli, ne moze opstati, rece Hristos, te ja pitam - a ljudska vera ako se razdeli, hoce li naci veru na zemji Sin Coveciji. - takodje upita Hristos.
Konkretno tebi odgovor je da mora da se ceka Drugi Dolazak, jer On za sebe rece - ja sam vaskrsenje, a sudjenje, umiranje, to nikad nije bilo upitno, ni problematicno.
sve, ali za nas to nema znacaja, jer Bog ima svoje stanoviste, a mi nase, pa se onda mi uskladjujemo, verom, molitvom, ali dok se ne uskladimo, iako je sve predodredjeno, z nas ta predodredjenost nema znacaja.Šta podrazumevaš pod sudbinom tj predestinacijom?
Šta je tu pred- određeno?
Takodje, sta ti mislis, da ce da se prorokuje doveka? Pa jel posteno da jedni samo prorokuju, a drugi da ispunjavaju prorocanstva? Zar ne rece Hristos da su Proroci do Jovana [Krstitelja]? Pa, zato onda i dalje ljudi laznorprorokuju, krijuci se iza ap. PAVLA, gde su im drugi darovi?
pa jel to taj dan kad Hristos rece da su proroci do Jovana?I u taj ću dan, govori Gospod nad vojskama, istrebiti iz zemlje imena idolima da se više ne spominju, i proroke i nečisti duh ukloniću iz zemlje.
Poslednja izmena: