gost 271475
Buduća legenda
- Poruka
- 26.923
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj velikim slovima,to je galama i to je zabranjeno.
Vidim da si imao prepravku od nadređenog,ko zna šta te je toliko iznerviralo kad je morao da te ispravlja...
"Jajarski što tamo pišemo"...misliš da ovde postoji negde gde može rad moderatora & co.da se kritikuje a da se ne dobije opomena,ban,trajni ban...
Opravdanje za vraćanje u zelenoj boji mora nečim da se vrati...pa čak i ovakvim postovima ("ja sam sada sa druge planete").
poruka "greskom odbanovan" znaci da je popust na nekulturu u dijalogu istekao i da ce i new age i kimi imati ovu poruku kao imperativ.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=12149787&postcount=1
njih dvojica je vide.
bilo kakav rjecnik koji sadrzi vulgarnosti i vrijedjanje bice sankcionisan po pravilniku. bilo kakvo prozivanje moderatora i udruzeno ometanje foruma znaci automatski ban c3
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=13574165&postcount=13

Jel ovo vazzi za sve uchesnike foruma ili samo za neke?![]()

matori mi imamo pdf koji je samo za nas i niko ne moze to da vidi.tu stizu poruke od vas ako se zalite na nekoga sa pdf-a ili na nas rad. I tu je ova tvoja recenica koja je uvecana pala u vodu...
Znam da imate svoj pdf.ali naše kritike mogu samo vaši nadređeni da vide ali ne i ostali.
"Pune tribine ludih navijača..."
Ala je na Stadionu veselo...prosto čovek ostaje bez reči šta je komentara "redovnih" posetilaca
Veselo,veselo![]()
![]()

.. 
Вођа групе је Број 1, старац у колицима и са дугачком брадом. О њему лично се не зна готово ништа. Он, међутим, има малу црну књижицу у којој се налазе подаци и греси из прошлости о свему и свакоме. Број 1 је изузетно шкрт, па све финансијске успехе групе задржава за себе, а својим људима даје тек мрвице.
... Kartmene, majstore!
Mrvice ljudima... 
... )Postoji i protivnicki tim. On takodje ima svoje igraliste i svoje kabine. Tamo se sve vidi.![]()

meni crkla tastatura pa se javljam sa strane, cujemo se za koji dan![]()

Uzalud ti ogledalo. U njemu se providni ne vide.![]()
U koji to instrument ti duvas?![]()
... kako ono bese, gde neces da ides?... JEDINO pod originalnim nick-om?...
Ukruceni! Ovde diskutujemo!
Tebi za informaciju posto nemas stolicu da provirujes da se ne bi ponavljao pogledaj sta ima novo.![]()

Evo: 
"...
... karakteru...
... i koliko ce trajati akcija dok se sve ne dovede u red kakav oni zele... 
... i kome se opet moraju nalupati cvrge... 
)
...

Da vidimo kome to Ilic lupa cvrge...
![]()
... ko je magarac..... i koliko ce trajati akcija dok se sve ne dovede u red kakav oni zele...
![]()
... ko je bosanski vo od supermoderatora... da mu se llic napljuje u usta...... i kome se opet moraju nalupati cvrge...
(...da to nije zato sto zna mnoge stvari sa foruma koje drugi ne znaju?...)
![]()
... koga bi trebalo nabiti na kolac......
![]()
... i, naravno, ko se zabrinuo za forum...
![]()
Radi "crna knjizica", a?![]()

Postavili bi i mi ovo, nego odmah bi dobili ban, uglavnom hvala ti, imas bone za ovo![]()

Postavili bi i mi ovo, nego odmah bi dobili ban, uglavnom hvala ti, imas bone za ovo![]()

P.S.: da ponovim: neces da pises, samo pod ORIGINALNIM nick-om?... Neces da ides na Krstaricu?...... karakteru...

alo ilicevci dajte meni link na pp od vaseg foruma, da mogu i ja kod vas u kafani da nesto napisem, mozda bude i pametno...