STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cekaj, Dusane... zar tebi nije u interesu da se isciste kriminalci, kojih evidentno ima medj' ove dve najbrojnije grupe?... :think:
Zar ti je svejedno ako znas da medju vama ima onih koji nose i pistolje na utakmicu?...
Zar po pitanju istrebljenja takvih Brankica nije bila u pravu? Skloniti trule jabuke da ne upropaste gajbu?
(To sto je ona kasnije trazila ukidanje navijackih grupa jer skandiraju sta skandiraju je obicni kretenizam, nije joj smetalo kad se tako urlalo Slobi, ili Tadicu u novije vreme... pa nikome dlaka s glave nije falila... ali, ono prvo sto je izdvojila, recimo onaj indident kod Brodarca, zar to nije za osudu? A pistolji su sevali, a bogami i okidali?...)

hhhmmm :think:
naravno da mi nije svejedno....
nema mesta kriminalu na tribinama...
Brankica po zakonu nije smela javno da osudjuje osobe za koje ne postoji pravosnazna presuda...kraj price...
zbog glupe lutke na juznoj tribini vodje juga sada imaju problema...
Pogresni ljudi leze u zatvoru...

hhhmmm :think:
naravno da mi nije svejedno....
nema mesta kriminalu na tribinama...
Brankica po zakonu nije smela javno da osudjuje osobe za koje ne postoji pravosnazna presuda...kraj price...
zbog glupe lutke na juznoj tribini vodje juga sada imaju problema...
Pogresni ljudi leze u zatvoru...

Al' je iz Insajdera bilo jasno da ih neko cuva... rekoh vec, pa zar one ispred Brodarca nije trebalo momentalno sprovesti u mardelj? Imas snimke, jasno se vidi ko i sta, imas zakon, takodje jasan, pa sta se ceka? Citav serijal je bio posvecen tome da oni imaju malo je reci povlastice pred sudovima... i ti si svestan da takvi postoje na tribinama.

A ono sa lutkom je cisto proseravanje, i onaj kome to smeta bi trebalo pod hitno da nabavi jednu... :mrgreen:

opet ne mogu reputaciju... :per:

:hahaha:

Al' je iz Insajdera bilo jasno da ih neko cuva... rekoh vec, pa zar one ispred Brodarca nije trebalo momentalno sprovesti u mardelj? Imas snimke, jasno se vidi ko i sta, imas zakon, takodje jasan, pa sta se ceka? Citav serijal je bio posvecen tome da oni imaju malo je reci povlastice pred sudovima... i ti si svestan da takvi postoje na tribinama.

A ono sa lutkom je cisto proseravanje, i onaj kome to smeta bi trebalo pod hitno da nabavi jednu... :mrgreen:

Eto ga, nesa potegao raspravu...
A ***** te u usta skrbava ... Dlakava ...

Nebih rekao da imaju povlastice pred sudovima...
Ali necu na netu da komentarisem o tome ;)

Usrasmo ovako divnu temu sa rvomKu Brankcom :mrgreen:

Eto ga, nesa potegao raspravu...
A ***** te u usta skrbava ... Dlakava ...

ybg, ne smes takve stvari ni bas da guras pod tepih... da je sporadicno, pa ajde... al' se desava redovno, s vremena na vreme...

Nebih rekao da imaju povlastice pred sudovima...
Ali necu na netu da komentarisem o tome ;)
Usrasmo ovako divnu temu sa rvomKu Brankcom :mrgreen:

Onda me zivo interesuje da mi barem na pp objasnis ko ih cuva od okopavanja luka u Padinjaku... :mrgreen:

Гледао сам утакмицу Војводина-Спартак,не може се рећи да је Воша лоше играла мада грешке судије је довело до тих 0-1

ljudi imam jedan problem. Posto sam golman imam i rukavice :D i sad svaki put kada zavrsim trening i skinem ih znaci ruke mi smrde ju :confused: da li moze neka preporuka kako da mi golmanske rukavice ne smrde?

ljudi imam jedan problem. Posto sam golman imam i rukavice :D i sad svaki put kada zavrsim trening i skinem ih znaci ruke mi smrde ju :confused: da li moze neka preporuka kako da mi golmanske rukavice ne smrde?
Scott%20Aspect%20rukavice%20bez%20prstiju%20boja%20crna%20%20Vel.%20S,M,L,XL,XXL.%20-%20Copy.jpg

Možda pomognu ove bez prstiju. :mrgreen:

kupi one sa rupicama medju prstima, manje kvasi u toku treninga, drzi ih na terasi kod kuce, i mogao bi da stavljas u njih onaj mentol prasak protiv smrada nogu pre nego sto ih navuces na ruke.
Branio 5-6 godina-probao-delovalo :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back