STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa, ako je to vase najvece odlikovanje... neka hvala, preskocicu ga.
Verujem da bi tamo mnogi ubili za to, ali ja sam samo radio ono sto me cini srecnim...

Evo nesto i o organizovanju... sloga, bre! :hahaha:

sloznisjkovci1.jpg

Hajde lebati objasni sta hoces jos da dokazes ovde? Da od vas pravimo ******* ili sta?

Ili si zamislio da si oslobodio Beograd?

Dosao covek da nam reklamira forum. Reklama uspela. Hoces da ti pokazem koliko smo clanova dobili otkako je reklama proradila? :hahaha:

Hajde lebati objasni sta hoces jos da dokazes ovde? Da od vas pravimo ******* ili sta?

Ili si zamislio da si oslobodio Beograd?

Dosao covek da nam reklamira forum. Reklama uspela. Hoces da ti pokazem koliko smo clanova dobili otkako je reklama proradila? :hahaha:

Khm, evo i za nepismene... NIGDE NEMA LINK KA VASEM FORUMU. Nije po pravilniku.

A i to je tajna... odatle krecu akcije, bre... "to su opasne frekvencije"... :hahaha1:... takav superforum i treba drzati u tajnosti...

boljismoiodkrste.jpg

Samo vas yebe sto su u startu od vas petnaest bila dva klona. :hahaha: Pola tima waterpolista i pokoji napoleon! :cepanje:

Khm, evo i za nepismene... NIGDE NEMA LINK KA VASEM FORUMU. Nije po pravilniku.

A i to je tajna... odatle krecu akcije, bre... "to su opasne frekvencije"... :hahaha1:... takav superforum i treba drzati u tajnosti...

boljismoiodkrste.jpg

Samo vas yebe sto su u startu od vas petnaest bila dva klona. :hahaha: Pola tima waterpolista i pokoji napoleon! :cepanje:
:sad2: Imamo samo jednog Napoleona. kako pokoji? Napoleon je varioc iz Crljena inace nas administrator. Zavario je i Cigansku kafanu i Zabavu. Ne mozes vise da je vidis. :hahaha: Hoces da ti je otvorimo da vidis kakvo je tamo veselje? :hahaha:

:sad2: Imamo samo jednog Napoleona. kako pokoji? Napoleon je varioc iz Crljena inace nas administrator. Zavario je i Cigansku kafanu i Zabavu. Ne mozes vise da je vidis. :hahaha: Hoces da ti je otvorimo da vidis kakvo je tamo veselje? :hahaha:

:rtfm: ... sad sam se bas pogubio... cekaj malo...

Dakle, Ilic nije napoleon... i ovde drvi o postenju...

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=13330234&postcount=2988

... a tamo kaze da jeste napoleon, i RMD fan...

ilicklonnapoleon.jpg

Pa sad opet ovo, nije napoleon... e, sad, da li je demencija ili sizofrenija, nisam dovoljno kompetentan...

Ne brukaj se vise, covece... vise ni sopstvene lazi ne mozes da popamtis... tuzno...

Neka, hvala... video sam kakvo je veselje. Drz'te se vi vaseg superforuma. :super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back