STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemoj velikim slovima,to je galama i to je zabranjeno.
Vidim da si imao prepravku od nadređenog,ko zna šta te je toliko iznerviralo kad je morao da te ispravlja...
"Jajarski što tamo pišemo"...misliš da ovde postoji negde gde može rad moderatora & co.da se kritikuje a da se ne dobije opomena,ban,trajni ban...
Opravdanje za vraćanje u zelenoj boji mora nečim da se vrati...pa čak i ovakvim postovima ("ja sam sada sa druge planete").

matori mi imamo pdf koji je samo za nas i niko ne moze to da vidi.tu stizu poruke od vas ako se zalite na nekoga sa pdf-a ili na nas rad. I tu je ova tvoja recenica koja je uvecana pala u vodu...

poruka "greskom odbanovan" znaci da je popust na nekulturu u dijalogu istekao i da ce i new age i kimi imati ovu poruku kao imperativ.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=12149787&postcount=1
njih dvojica je vide.
bilo kakav rjecnik koji sadrzi vulgarnosti i vrijedjanje bice sankcionisan po pravilniku. bilo kakvo prozivanje moderatora i udruzeno ometanje foruma znaci automatski ban c3
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=13574165&postcount=13

Jel ovo vazzi za sve uchesnike foruma ili samo za neke? :manikir:

Вођа групе је Број 1, старац у колицима и са дугачком брадом. О њему лично се не зна готово ништа. Он, међутим, има малу црну књижицу у којој се налазе подаци и греси из прошлости о свему и свакоме. Број 1 је изузетно шкрт, па све финансијске успехе групе задржава за себе, а својим људима даје тек мрвице.

"Pune tribine ludih navijača..." :gace:
Ala je na Stadionu veselo...prosto čovek ostaje bez reči šta je komentara "redovnih" posetilaca :klap:
Veselo,veselo :kafa::strika::cistinaocare::ceka::zzzz::prstic: :dosadno:

Tako je bilo i kada ste vi pozivali na "derbije" ovde. Huk kosave se cuo sa tribina. :hahaha:
A, koliko vidim, redovne teme se uredno popunjavaju.
Eno ti ga superforum... pa pisite o necemu, sem o "praznom" pdf fudbal ovde...
Smeta kad nema neistomisljenika, bice?... :think:..
Nemas kome sasuti ciglu u glavu? :rtfm:

Вођа групе је Број 1, старац у колицима и са дугачком брадом. О њему лично се не зна готово ништа. Он, међутим, има малу црну књижицу у којој се налазе подаци и греси из прошлости о свему и свакоме. Број 1 је изузетно шкрт, па све финансијске успехе групе задржава за себе, а својим људима даје тек мрвице.

:hahaha1: ... Kartmene, majstore! :super: Mrvice ljudima... :lol:
(Crna knjizica... da nije zato i dalje LEGENDA foruma, nakon onakvih uvreda... :rtfm:... )

Poslednja izmena od moderatora:
Postoji i protivnicki tim. On takodje ima svoje igraliste i svoje kabine. Tamo se sve vidi.
th_coffee.gif

ma daj bre ja mislio pricam sa ozbiljnim likom...kakvi bre timovi!?!?sta je tu merilo?!! :eek:

Ukruceni! Ovde diskutujemo! :rtfm:

Tebi za informaciju posto nemas stolicu da provirujes da se ne bi ponavljao pogledaj sta ima novo. :rtfm:

Zasto bih o fudbalu diskutovao van Stadiona? :think:
Sem ako ti namera nije cisto destruktivna... moja nije. Ja se samo grozim nevaspitane stoke, kako u RL tako i u VL. Nista vise.

Pa eto, imate predlog, sta je problem? Treba da vam overim? :hahaha: Evo: :bljak:
Putuj, igumane, sto se mene tice.
I povedi tog nacitanog sa sobom. Nek' ponese i to "vaspitanje" koje su mu otac i majka (ili stadion?) usadili... a ti podrzavas. "Dobar vojnik :mazi: "... :roll:
Kakav ucitelj, takav ucenik. Mislis da ce to nedostajati ijednom forumu sem vaseg brloga?
Otisao bi ti odavno, da nije "crne knjizice"... a za to lajes na pogresno drvo.

P.S.: da ponovim: neces da pises, samo pod ORIGINALNIM nick-om?... Neces da ides na Krstaricu?... :rtfm:... karakteru...

Da vidimo kome to Ilic lupa cvrge... :rtfm:

drjekyll2903457pmjokini.jpg

... ko je magarac.. :rtfm:... i koliko ce trajati akcija dok se sve ne dovede u red kakav oni zele... :rtfm:

ilic2603347pmjasnokosun.jpg

... ko je bosanski vo od supermoderatora... da mu se llic napljuje u usta... :rtfm:... i kome se opet moraju nalupati cvrge... :rtfm:
(...da to nije zato sto zna mnoge stvari sa foruma koje drugi ne znaju?... :think:)

ilic2603405pmjasnokosun.jpg

... koga bi trebalo nabiti na kolac... :rtfm:...

ilic2903156amilicdzentl.jpg

... i, naravno, ko se zabrinuo za forum... :rtfm:

ilicjedzentlmen6.jpg

Radi "crna knjizica", a? :per:

Da vidimo kome to Ilic lupa cvrge... :rtfm:

drjekyll2903457pmjokini.jpg

... ko je magarac.. :rtfm:... i koliko ce trajati akcija dok se sve ne dovede u red kakav oni zele... :rtfm:

ilic2603347pmjasnokosun.jpg

... ko je bosanski vo od supermoderatora... da mu se llic napljuje u usta... :rtfm:... i kome se opet moraju nalupati cvrge... :rtfm:
(...da to nije zato sto zna mnoge stvari sa foruma koje drugi ne znaju?... :think:)

ilic2603405pmjasnokosun.jpg

... koga bi trebalo nabiti na kolac... :rtfm:...

ilic2903156amilicdzentl.jpg

... i, naravno, ko se zabrinuo za forum... :rtfm:

ilicjedzentlmen6.jpg

Radi "crna knjizica", a? :per:

:hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf:
Postavili bi i mi ovo, nego odmah bi dobili ban, uglavnom hvala ti, imas bone za ovo :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back