STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stvarno uzas.....znam ortaka ciji je drug u Hijenama...recicu mu da im kaze da si ih pozdravio i porucio da ne nose pistolje,i da ih treba potrpati u zatvor :) :mrgreen:

Неће ме то уплашити,слободно нек каже.

Па богте са пиштољем су одузели много живота + пар навијача која још нису била пунолетна

ooo pa ti se ne plasis ...svaka ti dala :)

Друже мој,неки се буне на овај пост и не могу да свате да је то чињеница,то није нагађање,није лаж.

Немам ништа против навијања али имам против криминалаца који себе називају навијачима а што још горе имају подлогу неког Политичара.

Друже мој,неки се буне на овај пост и не могу да свате да је то чињеница,то није нагађање,није лаж.

Немам ништа против навијања али имам против криминалаца који себе називају навијачима а што још горе имају подлогу неког Политичара.

ma ok....bitno je da volis Brankicu Stankovic :dash:

ma ok....bitno je da volis Brankicu Stankovic :dash:

Не волим је,али пошто ја нисам навијач ни једног клуба имам права да је не прозивам и да је не вређам јер апсолутно мени не шкоди она нити имам нешто против ње,ако тебе то љути жао ми је

Cekaj, Dusane... zar tebi nije u interesu da se isciste kriminalci, kojih evidentno ima medj' ove dve najbrojnije grupe?... :think:
Zar ti je svejedno ako znas da medju vama ima onih koji nose i pistolje na utakmicu?...
Zar po pitanju istrebljenja takvih Brankica nije bila u pravu? Skloniti trule jabuke da ne upropaste gajbu?
(To sto je ona kasnije trazila ukidanje navijackih grupa jer skandiraju sta skandiraju je obicni kretenizam, nije joj smetalo kad se tako urlalo Slobi, ili Tadicu u novije vreme... pa nikome dlaka s glave nije falila... ali, ono prvo sto je izdvojila, recimo onaj indident kod Brodarca, zar to nije za osudu? A pistolji su sevali, a bogami i okidali?...)

Групе Навијача се не може никако казнити ни укинути,једнино решење је добар посао да МУП уради тј да посматрају сваку секунду и минуту и да ставе оквир који региструје(метал,алиминујум гвожђе све што је могуће) да кроз тај оквир сви ама баш сви прођу,знам нисам ја глуп то би потрајало пуно узело би то пуно времена,мада знам да и тај оквир отпада према томе РЕШЕЊА за сада НЕМА.

Групе Навијача се не може никако казнити ни укинути,једнино решење је добар посао да МУП уради тј да посматрају сваку секунду и минуту и да ставе оквир који региструје(метал,алиминујум гвожђе све што је могуће) да кроз тај оквир сви ама баш сви прођу,знам нисам ја глуп то би потрајало пуно узело би то пуно времена,мада знам да и тај оквир отпада према томе РЕШЕЊА за сада НЕМА.
Ко те то слагао?

Дај ми лебати кажи како и на који начин да казниш 20.000 навијачи или колко их већ има
Па онда се ниси најбоље изразио или ја нисам сконтао добро...
Суштина...зна се ко прави проблеме....ако си бар једном био на трибини знаш да ту коло води 100-200 људи а остали....тако да осталих 19 800 не уноси ништа и не прави никакаве проблеме....њихове камере снимају тако да се видиш као у великом брату...зумира ти фацу ако хоће...многи од тих момака имају којекакве пријаве,бла,бла...питање је само коме одговара да су они на слободи....

Па онда се ниси најбоље изразио или ја нисам сконтао добро...
Суштина...зна се ко прави проблеме....ако си бар једном био на трибини знаш да ту коло води 100-200 људи а остали....тако да осталих 19 800 не уноси ништа и не прави никакаве проблеме....њихове камере снимају тако да се видиш као у великом брату...зумира ти фацу ако хоће...многи од тих момака имају којекакве пријаве,бла,бла...питање је само коме одговара да су они на слободи....

50% су то навијачи са криминалним досијем

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back