STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nekom drugom vi prodajte pricu tu sa tim citatima :ok: Odradicemo jedan copy/paste kad najmanje budete ocekivali, razmisljaj o cemu...Malo ste se previse uzivili u ulogu net huligana tako da cemo vas spustiti na zemlju. Ovo je INTERNET, razmisljajte o tome ;)

Evo, ubih se razmisljajuci... :hahaha:... dovoljna je samo automatika : "copy/paste"...
Osvesti se bre, pa zar ne vidis kako vama manipulise?

ilic2503922pminstrukcij.jpg

Histericno, odsecno... podseca me na jednu istorijsku licnost... :sad2:...

Još nešto da kažem... niko od vas klinaca ne treba da se stidi zbog ovoga. Ilić je sebe kompromitovao, samo sebe... to što se vi ispali naivni i glupi, bože moj, desiće se još koji put... terajte dalje... samo pamet u glavu. Prijateljstvo se ne svodi na manipulaciju i emotivne ucene... i na ultimatume.

Jok jadna, a gdje si to vidjela? Nije ti to kokosinjac tog patuljka.Poznat je po uzgajanju kokosi:hahaha::hahaha:
Ni na jednu temu te ne vidju samu. Uvijek si sa patuljkom:rotf::rotf::rotf:
Gdje ja stanem ti produzi.:zcepanje: I odje se to dobro vidi

....................... ne blamiraj više ni sebe, ni njih.............. nisu zaslužili, posle svega što su za tebe uradili....

Najgore sto je i sa takvim ponasanjem godinama opstao na ovom forumu.

Kako rekoh, ja se samo nadam da ce se ova deca osvestiti i vratiti forum sebi... pa i ja sam u njihovim (vasim) godinama urlao po stadionima i bezao iz skole... ali me nisu na to lozili neke chiche koje su usle u sedmu deceniju... :rtfm:
Napravite forum kako treba, a ne kako njemu odgovara da vas truje... momci.

Vidi kako ih lozi... uz uobicajen recnik... ovoga puta upucen meni:

ilic25031004pmnajvisima.jpg

Dal' je moguce da to ne vide???

Nisam znao da su protiv mene :sad2:
Moram da se skrivam po podrumima limanskih solitera :(

Realno ja protiv ilica nisam imao nista, i nisam im okrenuo ledja, nego sam jos njima pomagao, ali su skoro napali i kimija i age-a, a pre cu stati na njihovu stranu nego na stranu izmanipulisanih likova (nije uvreda, osvestite se samo) ...

Najjace je sonetovo, a cara, neso necemo cara vidis da nas proziva na stadionu :D
i ono peca je sada za nas jedno veliko nista - Ne zaboravite da je na moju ideju isti taj sjk i nastao, samo mi je zao bilo kad sam skontao da ce jedan covek da manipulise nama, zato sam se i samouklonio...

Nisam znao da su protiv mene :sad2:
Moram da se skrivam po podrumima limanskih solitera :(

Realno ja protiv ilica nisam imao nista, i nisam im okrenuo ledja, nego sam jos njima pomagao, ali su skoro napali i kimija i age-a, a pre cu stati na njihovu stranu nego na stranu izmanipulisanih likova (nije uvreda, osvestite se samo) ...

Najjace je sonetovo, a cara, neso necemo cara vidis da nas proziva na stadionu :D
i ono peca je sada za nas jedno veliko nista - Ne zaboravite da je na moju ideju isti taj sjk i nastao, samo mi je zao bilo kad sam skontao da ce jedan covek da manipulise nama, zato sam se i samouklonio...

:ok:

Svega ovoga ne bi bilo da je Perica odmah otišao u policiju... :lol:

Pitaj ga kako se juce "vrijeme" pretvorilo u "vreme" u toj njegovoj ijekavstini... :hahaha:

I podseti ga na pravila ratovanja... :rtfm:... tuzno, pretuzno kako ih huska...

ilic26031253amnajnizicl.jpg

Ma o kakvim patuljasti pravilima ti govoris jadan? Ti si jedan veliki strumf pa sa "vremena" na "vrijeme" zalutas na tenis ili fudbal mislis da smo i mi glupe kokosi. Grdno se varas jado jadni:rotf::rotf::rotf: Idi i strumfiraj na religiji, filozofiji.

Ау брате....Ковин.... :huh:

Par tvojih drugara je jos ranije shvatilo kakav je, pa su istupili iz "armije"...
Trazili momci ban sami... videli da to bas i nije druzenje kakvo treba biti ovde...

"moras raditi kako je odluceno"... "rat protiv Nitra"... "nisu se slusale naredbe"... "izgubili smo vojnike zauvek".. :eek:

ilic25031134pmnajvisiij.jpg

Zivo me interesuje ko ce posle svega ovoga stati u njegovu odbranu na ovom forumu, i tvrditi da nije manipulator... :rtfm:

Najviseg mozes oterati brzo... a, Ilicu? :rtfm: Tvrd sam ja orah...

Мене интересује ко ће га бановати за сва времена???
Нек шири своју болест негде другде....мада то треба мало преко пич*е ...
Болест бре :rtfm:

Мене интересује ко ће га бановати за сва времена???
Нек шири своју болест негде другде....мада то треба мало преко пич*е ...
Болест бре :rtfm:

Svako sa gramom mozga ce videti da ovakvo ponasanje nije ni za komsiluk, a kamoli za forum... a ovde smo tek kod manipulacije korisnicima... kasnije ce doci i moderatori na red...

ilic2303832pmmamatijeil.jpg

"Mama ti je Ilketov broj."
61 godina, eeeej! :rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back